Известие

Collapse
No announcement yet.

умирам да ви се похваля :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

нямам идея, но четох нещо такова
    Alfa 147 2.0 Selespeed

Comment

Значи аз никога няма да имам такова
      Mitsubishi Outlander
      Mitsubishi Space Star
      Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от morfius
        И как ще отразят на него, че това е 1 спиране... ще го перфорират ли?
        Просто ти го взимат и после отиваш да си вземеш синьо талонче..
        Lexus IS200

Comment

просто не разбирам наистина, уважавам Mind_Control като колега но СТРАШНО СТРАШНО МНОГО МРАЗЯ хората които застрашяват живота на околните само защото си мислят че като им е бърза колата са "големи шофьори" тъи де като си решил да се трепиш и като не ти пука(макар че съм сигурен че като те сложат в гипсово корито с чакаща присъда ще ти запука) защо трябва да вземеш и някои друг с тебе, ето и прост пример, ако някой като Mind_Control примерно(недай боже) нарани някой от моето семейство аз лично ще го утрепя, и съм сигурен че и тои би направил така, офф хаиде че се поотпуснах, извинявам се за по грубоватия стил на писаното от мен, но повярвайте много се товаря от такива малоумни бързаци(тук не визирам точно Mind_Control) по принцип
          аиде МИР на всички
          Alfa Romeo 146 1.6i boxer 103hp,

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
          i dvete begachki

Comment

Първоначално публикувано от RaggaJungle
            просто не разбирам наистина, уважавам Mind_Control като колега но СТРАШНО СТРАШНО МНОГО МРАЗЯ хората които застрашяват живота на околните само защото си мислят че като им е бърза колата са "големи шофьори" тъи де като си решил да се трепиш и като не ти пука(макар че съм сигурен че като те сложат в гипсово корито с чакаща присъда ще ти запука) защо трябва да вземеш и някои друг с тебе, ето и прост пример, ако някой като Mind_Control примерно(недай боже) нарани някой от моето семейство аз лично ще го утрепя, и съм сигурен че и тои би направил така, офф хаиде че се поотпуснах, извинявам се за по грубоватия стил на писаното от мен, но повярвайте много се товаря от такива малоумни бързаци(тук не визирам точно Mind_Control) по принцип
            аиде МИР на всички
            Той Мирът отдавна възтържествува..
            Lexus IS200

Comment

Working...
            X