Енергото нали го държат европейски фирми и пак почнаха по старому.Няколко човека сме от махалата,дето ни е надписан ток.Инспектора по район обачме не подозира какво го чака,защото до утре сутринта е разкрит.Играят комбина с инкасатора и други лица.Ще ги бъхтят един по един и ще ядат бой до насиране! Ако ви кажат,че изравняват сметки или еди какво си-не им вервайте,а направо го ловете кой е инспектор по район и млатене у шишарката!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
НАДПИСВАТ ТОК
Collapse
X
-
Напълно съм съгласен !!!
И освен това спряха да дават актуална информация за сметките на тока в интернет. Писма им писах на идиотите му с идиоти и никой не отговаря! И на всичко от горе от 1-ви юли пак ще го дигат! Смятам.че боя им е малко!
Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Comment
-
Аз доколкото разбрах (но не съм проверил лично) тока се таксува на месец и половина ...
Ако това е така значи причината за по-високите сметки е ясна, но ако не е
И все пак оправдание нямат, че не дават уведомителни бележки...анархия
== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
Comment
-
Първоначално публикувано от СлавАз доколкото разбрах (но не съм проверил лично) тока се таксува на месец и половина ...
Ако това е така значи причината за по-високите сметки е ясна, но ако не е
И все пак оправдание нямат, че не дават уведомителни бележки...анархияАlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Кой ти е трил па на тебе мнения бря. Я си гони тираджиите там, и си троши главата на кварталние електричар. Стига кълна тука из форума.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00fКой ти е трил па на тебе мнения бря. Я си гони тираджиите там, и си троши главата на кварталние електричар. Стига кълна тука из форума.ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от deks777Абе и аз забелязах увеличението. Утре ще хода да се разправям
Обикновенно имам по 30-35 лв ток, сега 65 за месец и 13 дни..
Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00fКой ти е трил па на тебе мнения бря. Я си гони тираджиите там, и си троши главата на кварталние електричар. Стига кълна тука из форума.баа как не ви писна да се праите на началници веее как всеки втори е по умен и внася някакви поправки ........професоре хората са казали: ако нямаш какво да кажеш по добре си мълчи ще изглеждаш по умен
Comment
-
Comment