Известие

Collapse
No announcement yet.

НАДПИСВАТ ТОК

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• НАДПИСВАТ ТОК

Енергото нали го държат европейски фирми и пак почнаха по старому.Няколко човека сме от махалата,дето ни е надписан ток.Инспектора по район обачме не подозира какво го чака,защото до утре сутринта е разкрит.Играят комбина с инкасатора и други лица.Ще ги бъхтят един по един и ще ядат бой до насиране! Ако ви кажат,че изравняват сметки или еди какво си-не им вервайте,а направо го ловете кой е инспектор по район и млатене у шишарката!!!
    Аlfa 164 Super 2.5TD

Пу дееба и маскари.......
    sigpic Alfasud/156 1.8ex
    156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Задействах един механизъм по интернет.А довечера имам среща с един приятел-полицай от икон.полиция Ще се разсмърди ралтата
      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Напълно съм съгласен !!!

И освен това спряха да дават актуална информация за сметките на тока в интернет. Писма им писах на идиотите му с идиоти и никой не отговаря! И на всичко от горе от 1-ви юли пак ще го дигат! Смятам.че боя им е малко !
        Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Давай ,мачкай крадливите говеда само така ще се оправим Викай господари на ефира
          sigpic Alfasud/156 1.8ex
          156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Аз доколкото разбрах (но не съм проверил лично) тока се таксува на месец и половина ...

Ако това е така значи причината за по-високите сметки е ясна, но ако не е
            И все пак оправдание нямат, че не дават уведомителни бележки...анархия

== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
            == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

Comment

Първоначално публикувано от Слав
              Аз доколкото разбрах (но не съм проверил лично) тока се таксува на месец и половина ...

Ако това е така значи причината за по-високите сметки е ясна, но ако не е
              И все пак оправдание нямат, че не дават уведомителни бележки...анархия
              И за месец и половина не мога да изразходвам толкова ток,колкото ми е отчетено.А тоя,който изтри предишното ми мнение,ще го стигне благословия-я ремонт на двигател ще прави,я ще му прегрее алфичката
              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

п.п. Към горното мнение-и ходжа нема да може да му помогне
                Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Кой ти е трил па на тебе мнения бря. Я си гони тираджиите там, и си троши главата на кварталние електричар. Стига кълна тука из форума.
                  Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                  ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
                    Кой ти е трил па на тебе мнения бря. Я си гони тираджиите там, и си троши главата на кварталние електричар. Стига кълна тука из форума.
                    нещо се стресна ми се струва :P
                    ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Цялата тая работа с енергото понамирисва май а?
                      97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Абе и аз забелязах увеличението. Утре ще хода да се разправям

Обикновенно имам по 30-35 лв ток, сега 65 за месец и 13 дни. .
                        Alfa Romeo 156 '04 2.4 JTD M-jet

Comment

Първоначално публикувано от deks777
                          Абе и аз забелязах увеличението. Утре ще хода да се разправям

Обикновенно имам по 30-35 лв ток, сега 65 за месец и 13 дни. .
                          И моя скочи от 35 на 55 ... бахти електричарите!
                          Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
                            ти маи си забравил че си в раздел общи приказки..... тоест кво лошо има да обсъди човека проблема си с енергото баа как не ви писна да се праите на началници веее как всеки втори е по умен и внася някакви поправки ........професоре хората са казали: ако нямаш какво да кажеш по добре си мълчи ще изглеждаш по умен

Comment

http://luchi.bg/ Парапети

Comment

Working...
                              X