Известие

Collapse
No announcement yet.

гадната казарма

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• гадната казарма

да му майката на ****а казарма...значи испратил съм над 300докуметна че уча тука в хелсинки...и пак на всеки 6 месеца тъпите копелета ми исрпащат повикателно!!!Имам приятели в БГ дето не са ги търсили от сумай ти време а мене все ме тормозят!!!последното лято щяха уж да ме "приберат" на митницата в софия...че бати скандалите че едвам влязох в БГ..това сега за какво го правят...да се е**** ли или какво...баба ми звъна преди малко тука и ми каза е е звънала на казармата и от казармата са и казали че трябва да испратя ПРЕВЕДЕН и заверен документ!!!Аз преди 1 година испратих такъв документ и тогава ми взеха
    160еур тука за да ми го преведат, заварът, бият костил печат и да ми го испратят по "спецялна" поща да не се загуби писмото!!!В цяла ш**** финландия има един нотариус който превежда на български...и таксата му е 60еур на документ плюс 20 на час...и не знам що но ми пише един документ 2часа..тоест 100еур..костил печата е 40еур..и пощата ми взе 20еур!!!!!!!!!!!!!!!!!!!е сега няма пак да ги дам тези пари!!!какво мога да направя??

Re: шибаната казарма

Първоначално публикувано от Bulgarian_Stallion
    да му майката на шибаната казарма...значи испратил съм над 300докуметна че уча тука в хелсинки...и пак на всеки 6 месеца тъпите копелета ми исрпащат повикателно!!!Имам приятели в БГ дето не са ги търсили от сумай ти време а мене все ме тормозят!!!последното лято щяха уж да ме "приберат" на митницата в софия...че бати скандалите че едвам влязох в БГ..това сега за какво го правят...да се ебават ли или какво...баба ми звъна преди малко тука и ми каза е е звънала на казармата и от казармата са и казали че трябва да испратя ПРЕВЕДЕН и заверен документ!!!Аз преди 1 година испратих такъв документ и тогава ми взеха
    160еур тука за да ми го преведат, заварът, бият костил печат и да ми го испратят по "спецялна" поща да не се загуби писмото!!!В цяла шибана финландия има един нотариус който превежда на български...и таксата му е 60еур на документ плюс 20 на час...и не знам що но ми пише един документ 2часа..тоест 100еур..костил печата е 40еур..и пощата ми взе 20еур!!!!!!!!!!!!!!!!!!!е сега няма пак да ги дам тези пари!!!какво мога да направя??
    ми седи там и им *** мамата ....
    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

как ше седя тука..аз ако не се върна това лято ще взема да се гръмна...не стига че пътва зима испускам...па и лятото..и то заради казармата направо

Comment

ми аз отидох (по-точно заведоха ме) при една психиатърка
        бам етапна епикриза - паническо разстройство и психоза
        и сега на документи съм "Фифи Перото"
        и на тия военните им е свидно да ме земат
        щото не се знае с тая мойта жълта книжка кфи работи мом да напраим с некое АК
        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
        Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Я разкажи каква е тая психиатърка. Освен и аз да се изкарам луд щото нито ме взимат нито мога да почна работа нито нищо.Или трябва да дрема тука или да си хващам парцалките за Испания. Ако отида при частен психиатър дали ще стане? При тия на комисиите май няма да може.

Comment

Bulgarian_Stallion

Като си излизал от БГ някой подписал ли се е за теб? Имаш ли гаранти че ще се върнеш пак преди да си навършил 26? Ако нямаш им *** майката и нищо не могат да ти направят но ако имаш ще съдят гаранта ти така че ще трябва да се връщаш

Comment

изобщо не съм се подписвал...но майче и на мене нещо не ми е добре тези дни..и аз майче ще отида до психиатъра...само чакам да спре да ме псува кучето, и майка ми да се върне от марс...

Comment

Мдааа хванал си Алфа Вирус на мозъка
                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                sigpic
                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

ми тва е неизлечима болест с трайни последици в ума и мозъка , не се лекува с хапчета нито с екстрасенси
                  в начален щадии болеста е лечима - първите 1-2 часа след това става носталгична психоза
                  Болеста може да се притъпява с валюм, кокаин хероин и други упиващи вещесва .
                  най лощо е че след употребата на малки количесва от тези лкарсва се усилва пристъпи на желание и мания , но след состатъчно количесвто което те довежда до транс и и амнезия можеш и да изкараш някоолко дни без особенни признаци на болестта

начини за лечение :

отива те дълбоко в жънглата на африка
                  изкарвате там около 50-70 години без телевизия радио телефони , никакви комуникации
                  и болеста ще биде излекувана .
                  после ви остават олко 5-6 години живот през които няма да имате книшка за кране
                  Volvo S80 2.0 T5 180hp
                  Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                  Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower
                    ми тва е неизлечима болест с трайни последици в ума и мозъка , не се лекува с хапчета нито с екстрасенси
                    в начален щадии болеста е лечима - първите 1-2 часа след това става носталгична психоза
                    Болеста може да се притъпява с валюм, кокаин хероин и други упиващи вещесва .
                    най лощо е че след употребата на малки количесва от тези лкарсва се усилва пристъпи на желание и мания , но след состатъчно количесвто което те довежда до транс и и амнезия можеш и да изкараш някоолко дни без особенни признаци на болестта

начини за лечение :

отива те дълбоко в жънглата на африка
                    изкарвате там около 50-70 години без телевизия радио телефони , никакви комуникации
                    и болеста ще биде излекувана .
                    после ви остават олко 5-6 години живот през които няма да имате книшка за кране

Comment

White Power , направо утрепа коча с лопатата. Аз мислех, че човек с някоя и друга бира може да се излекува, но явно не става.
                      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Working...
                      X