да му
майката на ****а казарма...значи испратил съм над 300докуметна че уча тука в хелсинки...и пак на всеки 6 месеца тъпите копелета ми исрпащат повикателно!!!Имам приятели в БГ дето не са ги търсили от сумай ти време а мене все ме тормозят!!!последното лято щяха уж да ме "приберат" на митницата в софия...че бати скандалите че едвам влязох в БГ..това сега за какво го правят...да се е**** ли или какво...баба ми звъна преди малко тука и ми каза е е звънала на казармата и от казармата са и казали че трябва да испратя ПРЕВЕДЕН и заверен документ!!!Аз преди 1 година испратих такъв документ и тогава ми взеха
160еур тука за да ми го преведат, заварът, бият костил печат и да ми го испратят по "спецялна" поща да не се загуби писмото!!!В цяла ш**** финландия има един нотариус който превежда на български...и таксата му е 60еур на документ плюс 20 на час...и не знам що но ми пише един документ 2часа..тоест 100еур..костил печата е 40еур..и пощата ми взе 20еур!!!!!!!!!!!!!!!!!!!е сега няма пак да ги дам тези пари!!!какво мога да направя??

160еур тука за да ми го преведат, заварът, бият костил печат и да ми го испратят по "спецялна" поща да не се загуби писмото!!!В цяла ш**** финландия има един нотариус който превежда на български...и таксата му е 60еур на документ плюс 20 на час...и не знам що но ми пише един документ 2часа..тоест 100еур..костил печата е 40еур..и пощата ми взе 20еур!!!!!!!!!!!!!!!!!!!е сега няма пак да ги дам тези пари!!!какво мога да направя??
Comment