If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Къде е Бат ви Бойко....и София отново стана луна....
нема лошо това с тротоара, ма да вземе да направи цялото Монтевидео че
инак файдата е точно никаква - 2 ленти и като спре автобуса или някоя маршрутка и става оркестър от клаксони, пък дупките на оня завой що чудо са...
Не сте минавали от там преди 3-4 години и повече. Сега е просто перфектен на фона което беше. Лошото е че невиждам да стане по добре скоро
Да Ви разказвам ли как минават конкурсите за ремонт на всичко, не само за улиците. По-интересно е кои ги печелят и как. А София няма скоро да стане европейска столица. На запад хората не пазят повече, чисти се повече. Само ще попитам защо не построиха завод за преработка на отпадаци? Ремонтите по кърпенето на една улица са много по-спъпи от колкото ако се направи цялостен ремонт.
Да Ви разказвам ли как минават конкурсите за ремонт на всичко, не само за улиците. По-интересно е кои ги печелят и как. А София няма скоро да стане европейска столица. На запад хората не пазят повече, чисти се повече. Само ще попитам защо не построиха завод за преработка на отпадаци? Ремонтите по кърпенето на една улица са много по-спъпи от колкото ако се направи цялостен ремонт.
съгласна съм напълно. В Женева вечер към 12h е такава мизерия и мърсотия по улиците че няма накъде повече, но сутрин мнооооого рано вс. се изчиства и така до вечерта
Ти не знам къде живееш, но за разлика от теб аз видях доста преобразявания. Не знам как се казват точно улиците, но се направиха на ново. На пример околовръстното се прави. Заради това известно време бяха затворени.
По Витошка май и преди са си минавали трамваи, но е била само пешеходна :P
Иначе от тези дъждове какво очакваш? То цяла България е в дупки.
В София поне горе долу бързо оправят по-големите.
Околовръстното се прави с пари от държавата, държавния бюджет.Колкото за бързо оправяне на дупките, меко казано е неточно, като цяло почти нищо не се прави според мен или почти нищо, като оправдания бол.
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Околомръсното не се прави, а се краде.
За това време с тези пари в други държави щяха да направят и 2 кръг!
Инак пълнят се дупки, виждам го, но така се пълнят, че до пролетта ще са пак зинали даже още по-големи...
Да не говорим за маркировка, знаци и светофари... на маса места секундните индикатори не светят от месеци и никой не ги пипа, има сума легнали полицай без грам боя, безумни ленти и престроявания.
Всичко е в интерес на едно - да се говори за ББ.
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Много ми е интересно какво мислите за пътуванията през последните 7-8 дена? Защото аз преди пътувах 20 к.м. за 30-35 минути сутрин и за 45-50 вечер, а сега вече 45-55 сутрин, вечер когато и да е.
С градския транспорт от Орион до Мотописта в Четвъртък 1:20 минути сутринта и пак толкова вечерта. Супер и билетчето е 1 лв. За 1 или за 20 спирки пак е 1 лв.
"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Ако сте забелязали какви са резултатите на ББ от последните избори в София - ясно че доста хора за забелязали ,че нищо не върши. Ама сега за съжаление ще трябва да го изберат и тези които живечт извън София , за да се убедят и те , че нищо няма да свърши за БГ (ако знаят как се мъчи човека и как само му пречат - пречеха му преди от прокуратурата и съда, сега му пречат от ОС, утре ще му пречат други...пречат му и хората ...пречи му и главата му ...той иска и се мъчи ....ама пусто все нещо пречи.
E това ни е проблема, не може една част да разберат предварително, че някой за нищо не става, както беше и с оня мадридския далавераджия.
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment