Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде е Бат ви Бойко....и София отново стана луна....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

мда, бат бойко е виновен за всяка дупка, за всяка нередност в големото село.

той и джулиани беше виновен за 11.09 ма карай..

що се занимавате с глупости?
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

А сещате ли се за българския текст на песента на Албано и Ромина "Феличита"?

2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
      1998 145 1.6 T.SPARK

Comment

не знам кои за какво е виновен ,но в София е ЛУНЕНЕ ПЕИЗАЖ.
        Няма такова нещо и такава мизерна ,прашна и разбита столица.
        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от mim
          нема лошо това с тротоара, ма да вземе да направи цялото Монтевидео че
          инак файдата е точно никаква - 2 ленти и като спре автобуса или някоя маршрутка и става оркестър от клаксони, пък дупките на оня завой що чудо са...
          Не сте минавали от там преди 3-4 години и повече. Сега е просто перфектен на фона което беше. Лошото е че невиждам да стане по добре скоро

Comment

Първоначално публикувано от gigi
            Не сте минавали от там преди 3-4 години и повече. Сега е просто перфектен на фона което беше. Лошото е че невиждам да стане по добре скоро
            минавах
            т.е. не минавах защото ми беше мил живота моя и на колата
            Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
            AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Краде се !

Така е защото парите не се усвояват 100% , а се краде! Но крадци няма !
              Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Да Ви разказвам ли как минават конкурсите за ремонт на всичко, не само за улиците. По-интересно е кои ги печелят и как. А София няма скоро да стане европейска столица. На запад хората не пазят повече, чисти се повече. Само ще попитам защо не построиха завод за преработка на отпадаци? Ремонтите по кърпенето на една улица са много по-спъпи от колкото ако се направи цялостен ремонт.
                Alfa Romeo 145 1.9 JTD
                http://bendidas.hit.bg/

Comment

Първоначално публикувано от pipi
                  Да Ви разказвам ли как минават конкурсите за ремонт на всичко, не само за улиците. По-интересно е кои ги печелят и как. А София няма скоро да стане европейска столица. На запад хората не пазят повече, чисти се повече. Само ще попитам защо не построиха завод за преработка на отпадаци? Ремонтите по кърпенето на една улица са много по-спъпи от колкото ако се направи цялостен ремонт.
                  съгласна съм напълно. В Женева вечер към 12h е такава мизерия и мърсотия по улиците че няма накъде повече, но сутрин мнооооого рано вс. се изчиства и така до вечерта
                  Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Темата е малко стара, но все още актуална с оглед последните изказвания на наш`те управляващи

Хайде де видим какво става една гдони по късно
                    "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                    Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                    Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от Walker Покажи съобщение
                      Ти не знам къде живееш, но за разлика от теб аз видях доста преобразявания. Не знам как се казват точно улиците, но се направиха на ново. На пример околовръстното се прави. Заради това известно време бяха затворени.
                      По Витошка май и преди са си минавали трамваи, но е била само пешеходна :P
                      Иначе от тези дъждове какво очакваш? То цяла България е в дупки.
                      В София поне горе долу бързо оправят по-големите.
                      Околовръстното се прави с пари от държавата, държавния бюджет.Колкото за бързо оправяне на дупките, меко казано е неточно, като цяло почти нищо не се прави според мен или почти нищо, като оправдания бол.
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

Околомръсното не се прави, а се краде.
                        За това време с тези пари в други държави щяха да направят и 2 кръг!
                        Инак пълнят се дупки, виждам го, но така се пълнят, че до пролетта ще са пак зинали даже още по-големи...
                        Да не говорим за маркировка, знаци и светофари... на маса места секундните индикатори не светят от месеци и никой не ги пипа, има сума легнали полицай без грам боя, безумни ленти и престроявания.
                        Всичко е в интерес на едно - да се говори за ББ.
                        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Много ми е интересно какво мислите за пътуванията през последните 7-8 дена? Защото аз преди пътувах 20 к.м. за 30-35 минути сутрин и за 45-50 вечер, а сега вече 45-55 сутрин, вечер когато и да е.
                          С градския транспорт от Орион до Мотописта в Четвъртък 1:20 минути сутринта и пак толкова вечерта. Супер и билетчето е 1 лв. За 1 или за 20 спирки пак е 1 лв.
                          "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                          Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                          Opel Astra J GTC

Comment

в събота жълтите павета бяха задръстени от БНБ до цариградско... това разстояние го минах за 40 минути!!!
                            Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
                              в събота жълтите павета бяха задръстени от БНБ до цариградско... това разстояние го минах за 40 минути!!!
                              ми да беше минал пеша
                              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                                Ако сте забелязали какви са резултатите на ББ от последните избори в София - ясно че доста хора за забелязали ,че нищо не върши. Ама сега за съжаление ще трябва да го изберат и тези които живечт извън София , за да се убедят и те , че нищо няма да свърши за БГ (ако знаят как се мъчи човека и как само му пречат - пречеха му преди от прокуратурата и съда, сега му пречат от ОС, утре ще му пречат други...пречат му и хората ...пречи му и главата му ...той иска и се мъчи ....ама пусто все нещо пречи.
                                E това ни е проблема, не може една част да разберат предварително, че някой за нищо не става, както беше и с оня мадридския далавераджия.
                                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                                Нагоре по стълбата, която води надолу
                                sigpic

Comment

Working...
                                X