Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде е Бат ви Бойко....и София отново стана луна....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Лелеееее какво плюене долно по ББ. Каква жлъч се излива по негов адрес мааааани мааааааани. ББ посвърши доста. Вие какво искате той да няма паранормални способности. Аз само заради това, че затвори Витошка и сложи колчета по графа ще го уважавам доста дълго време. Браво ББ само така.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
      ми да беше минал пеша
      аз тия 300 метра лесно ще ги извървя пеша ама после до младост...

и днес беше голяма лудница... ако видите синя 145 в насрещното не се шашкайте
      Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
        ако видите синя 145 в насрещното не се шашкайте
        нали знаеш вица
        не едан кола мила, много са
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
          аз тия 300 метра лесно ще ги извървя пеша ама после до младост...

и днес беше голяма лудница... ако видите синя 145 в насрещното не се шашкайте
          Хващаш на ляво покрай БНБ, после пак наляво под банката, после наляво и надясно по Гурко и след това на Орлов мост пак в пумията. При всички положения ще е по-бързо от по жълтите павета, дори и да е задръстено и там.
          Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
          Mazda 6 2.3 2005
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
            Лелеееее какво плюене долно по ББ. Каква жлъч се излива по негов адрес мааааани мааааааани. ББ посвърши доста. Вие какво искате той да няма паранормални способности. Аз само заради това, че затвори Витошка и сложи колчета по графа ще го уважавам доста дълго време. Браво ББ само така.
            пожелавам ти успех на изборите, защото предполагам, че такова нещо може да каже само човек, който ще бъде поставен в листите от Бат Рамбо.
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

само защото е направил 200 метра пешеходна улица и е запушил друга, и за това тоя човек е спечелил уважениети ти ?

ти ебаваш ли се ?
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                Има доста вярно в думите ти...В крайна сметка всяка община си има бюджет...Вие си знаете по-добре...>Тротоара го обеща пред аудитория от 40човека специално за 1 колежка
                Абе тротоар струва стотинки за общината, а за боклука например трябва воля и борба с мафията, която лапа милиони от това.Той затова се снима до всяка запушена дупка, ама досега не е внесъл една реална идея, която да запуши изтичането на милиони в бизнеса от боклук, това е истината.
                Същото в известна степен важи и за състоянието на всички улици, а не на няколко.Естествено трябва и време и средства, но на този етап тези неща косвено ги има, ако се гарнтират реалното им използване, а не наливането в джобове на еди кой си.
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

Айде сега ББ е виновен за всичко. Най-вече за боклука. А онези преди него са вода ненапита. И за да не скочите веднага, ще кажа, че не го защитавам. Просто който и да беше на негово място положението ще е същото. А и да не забравяме все пак, че има и СОС.
                  ALFA ROMEO 145 2.0 TD
                  ALFA ROMEO 156 1.6 TS

WEST SIDE

Comment

Не съм фен на ББ обаче много държа тука всичките критикари, щото цялата рая ни е такава (това можем най-добре) да посочите човека който ще се справи с всичките проблеми на 3те милиона души от тях 2 без адресна рег. в София и плащащи данъци другаде, както и 1.5те милиона автомобила (повече от 5 пъти от предвидените навремето) и също така няма да краде, аз веднага гласувам за него и даже безплатно ще го пропагандирам.

П.С. Петко предлагам ти първи да издигнеш кандидатура за кмет.
                    98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Първоначално публикувано от MONI Покажи съобщение
                      както и 1.5те милиона автомобила
                      :
                      Половината също необявени
                      ALFA ROMEO 145 2.0 TD
                      ALFA ROMEO 156 1.6 TS

WEST SIDE

Comment

Eстесвено е че няма идеални хора и че ние, като общество сме си виновни за тези, които са отгоре. Но затова трябва да се критикува ББ-не защото не може да направи всичко, а защото няма интереса да го направи и не иска да го направи, това е елементарно и се вижда-типичен пример е кризата с боклука.Не очкваме ББ да построи завод за три години, но можеше да направи проект, място да се избере, пари от ЕС по разни линии и прочее-е не ги направи, а познайта защо-ами защото и той е в далаверата.Като няма завод, не се знае колко боклук се извозва, следователно се плаща двойно или тройно.Така е и за другите неща.
                        Щом е така, трябва да дойде следващия и по следващия, ако трябва да се свали, а не да чакаме кога ще благоволи /ако въобще благоволи/да направи еди какво си.
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                          Eстесвено е че няма идеални хора и че ние, като общество сме си виновни за тези, които са отгоре. Но затова трябва да се критикува ББ-не защото не може да направи всичко, а защото няма интереса да го направи и не иска да го направи, това е елементарно и се вижда-типичен пример е кризата с боклука.Не очкваме ББ да построи завод за три години, но можеше да направи проект, място да се избере, пари от ЕС по разни линии и прочее-е не ги направи, а познайта защо-ами защото и той е в далаверата.Като няма завод, не се знае колко боклук се извозва, следователно се плаща двойно или тройно.Така е и за другите неща.
                          Щом е така, трябва да дойде следващия и по следващия, ако трябва да се свали, а не да чакаме кога ще благоволи /ако въобще благоволи/да направи еди какво си.
                          Я вместо да лаеш злостно отвори страницата на общината и виж до къде е стигнала процедурата вече. И, ако никога не си се занимавал с подобни неща недей да говориш на изуст, защото искам да ти кажа, че процедурите са адски тежки и мудни. Това е ГОЛЯМА бумащина. Нищо лично, но трябва да се внимава когато се издават присъди за някой, защото дори и най мъдрите хора не виждат всичко. Мисля, че последното е от "задругата на пръстена".
                          К.М.

Comment

Я малко си поогледай писанията си и усмири тона.
                            Какво съм се занимвал и не, аз си знам, а ако ти лаеш, аз говоря и имам това право-лаенето е характерно по скоро за тия дето хвалят господарите си.
                            Каквато и да е бумащината три години е немалък срок, при това действията на ББ не се от вчера такива-винаги е бил едни позьор, без особено покритие.Няма какво да гледам общината, достатъчно е да виждам нейните действи по средата която живиея- и от мен нищо лично.
                            sigpic

Comment

Още не мога да преценя дали е поредното лайно Бойко, принципно говори истини и уж иска да оправи нещата, но и много говори. Като обещава някви неща, да не ги обещава като е ясно, че са невъзможни, защото после не ги прави и се оправдава с бумащини и правитлството и т.н. Ми то му е ясно на всеки, че ще е така, кво лъже и маже, за да подмамва хората.
                              Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                              Mazda 6 2.3 2005
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                                Я малко си поогледай писанията си и усмири тона.
                                Какво съм се занимвал и не, аз си знам, а ако ти лаеш, аз говоря и имам това право-лаенето е характерно по скоро за тия дето хвалят господарите си.
                                Каквато и да е бумащината три години е немалък срок, при това действията на ББ не се от вчера такива-винаги е бил едни позьор, без особено покритие.Няма какво да гледам общината, достатъчно е да виждам нейните действи по средата която живиея- и от мен нищо лично.
                                Аз отлично знам какво пиша. Това ми е работата. Нямам господари, но не обичам хора, които критикуват без да знаят нищо. Във всеки човек дреме по един позьор. Ти да не би да караш алфа, защото си смирен и хрисим, немисля така. Исках да ти кажа, че нещата не винаги са такива каквито изглеждат. Аз също не харесвам много ББ, но определено го предпочитам пред СС. И тона ми е добър няма нито една обидна квалификация.
                                К.М.

Comment

Working...
                                X