Известие

Collapse
No announcement yet.

отнемане на книжка...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• отнемане на книжка...

докарах я до момента да ми искат книжката за свършили точки - знам че е трябвало да ги възстановя навреме, но положението е такова. има ли изход различен от отнемането и? книжката все още не съм я върнал, последния акт също.
    Alfa Romeo Corsswagon
    Aprilia Tuono RSV

Re: отнемане на книжка...

Първоначално публикувано от bushiDO
    докарах я до момента да ми искат книжката за свършили точки - знам че е трябвало да ги възстановя навреме, но положението е такова. има ли изход различен от отнемането и? книжката все още не съм я върнал, последния акт също.
    Мисля, че трябваше да се жали последното НП с което ти вземат точки ама да не си изтървал срока... та като отидеш да си вземеш синия талон и ти връчат НП направо занеси молба за обжалване
    През това време май можеше да си възстановиш точките...
    97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

хм, това дето си го написал е нещо като "параграф 22" - ако отида да си зема последното наказателно постановление, ще ми вземат книжката, така че така не става!
      p. p. подозирам, че с последния акт не са ми взимали точки - просто инфото вътре w мвр явно се движи бавно, но е стигнало, точно когато са ме гостили с последния акт.
      Alfa Romeo Corsswagon
      Aprilia Tuono RSV

Comment

аз като ходих да оправям актове лелята ме пита: ще обжалваш ли или ще си оставиш книжката
        така че ако обжалваш няма да ти я вземат
        Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
        AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от mim
          аз като ходих да оправям актове лелята ме пита: ще обжалваш ли или ще си оставиш книжката
          така че ако обжалваш няма да ти я вземат
          тоест, отивам, казвам дайте си ми талона, нищо че нямам точки, защото ще обжалвам... сигура ли е това?!?
          Alfa Romeo Corsswagon
          Aprilia Tuono RSV

Comment

всъщност не е сигурно
            щото аз имам точки
            мен ми я взеха за друго

Comment

Първоначално публикувано от mim
              всъщност не е сигурно
              щото аз имам точки
              мен ми я взеха за друго
              Да не си използвала фототехника в движение?
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

тоест, отивам, казвам дайте си ми талона, нищо че нямам точки, защото ще обжалвам.
                За момента ИМАШ точки Те ще ти бъдат приспаднати след като влезе в сила Наказателното постановление ако не го обжалваш
                97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

върнаха ми книжката и талона преди 1/2 час
                  вече съм

Comment

Първоначално публикувано от Yon
                    тоест, отивам, казвам дайте си ми талона, нищо че нямам точки, защото ще обжалвам.
                    За момента ИМАШ точки Те ще ти бъдат приспаднати след като влезе в сила Наказателното постановление ако не го обжалваш
                    на мен с последните 3 акта не са ми взимали точки, първия ми е за влизане срещу знак еднопосочна улица, а следващите 2 са за каране с изтекли актове - тоест последния акт, с който са ми взели точки (в момента имам -9) ми е съставен миналата година, тоест последното наказателно постановление с което ми се отнемат точки е съставено миналата година...
                    Alfa Romeo Corsswagon
                    Aprilia Tuono RSV

Comment

абе без книжка позволено ли е некакви мотори да се карат?
                      Alfa Romeo Corsswagon
                      Aprilia Tuono RSV

Comment

Да , но само двутактови и неподвижно монтирани върху рамка от стомана с 4 колелца 3 цола и едно като перка отдолу дето реже тревата или ... а извън града се допуска и управлението на тези -

Comment

Първоначално публикувано от jorko
                          Да , но само двутактови и неподвижно монтирани върху рамка от стомана с 4 колелца 3 цола и едно като перка отдолу дето реже тревата или ... а извън града се допуска и управлението на тези -
                          Значи може да кара и трабант
                          146 1.6 Boxer '96

Comment

Working...
                          X