докарах я до момента да ми искат книжката за свършили точки - знам че е трябвало да ги възстановя навреме, но положението е такова. има ли изход различен от отнемането и? книжката все още не съм я върнал, последния акт също.
Известие
Collapse
No announcement yet.
отнемане на книжка...
Collapse
X
-
Re: отнемане на книжка...
Първоначално публикувано от bushiDOдокарах я до момента да ми искат книжката за свършили точки - знам че е трябвало да ги възстановя навреме, но положението е такова. има ли изход различен от отнемането и? книжката все още не съм я върнал, последния акт също.
През това време май можеше да си възстановиш точките...97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
-
хм, това дето си го написал е нещо като "параграф 22" - ако отида да си зема последното наказателно постановление, ще ми вземат книжката, така че така не става!
p. p. подозирам, че с последния акт не са ми взимали точки - просто инфото вътре w мвр явно се движи бавно, но е стигнало, точно когато са ме гостили с последния акт.Alfa Romeo Corsswagon
Aprilia Tuono RSV
Comment
-
Първоначално публикувано от mimаз като ходих да оправям актове лелята ме пита: ще обжалваш ли или ще си оставиш книжката
така че ако обжалваш няма да ти я взематAlfa Romeo Corsswagon
Aprilia Tuono RSV
Comment
-
Първоначално публикувано от mimвсъщност не е сигурно
щото аз имам точки
мен ми я взеха за другоАко ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от bushiDOтоест, отивам, казвам дайте си ми талона, нищо че нямам точки, защото ще обжалвам.Те ще ти бъдат приспаднати след като влезе в сила Наказателното постановление ако не го обжалваш
97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
-
Първоначално публикувано от YonПървоначално публикувано от bushiDOтоест, отивам, казвам дайте си ми талона, нищо че нямам точки, защото ще обжалвам.Те ще ти бъдат приспаднати след като влезе в сила Наказателното постановление ако не го обжалваш
Alfa Romeo Corsswagon
Aprilia Tuono RSV
Comment
-
Първоначално публикувано от bushiDOабе без книжка позволено ли е некакви мотори да се карат?или
... а извън града се допуска и управлението на тези -
Comment
-
Първоначално публикувано от jorkoПървоначално публикувано от bushiDOабе без книжка позволено ли е некакви мотори да се карат?или
... а извън града се допуска и управлението на тези -
Comment
Comment