Първоначално публикувано от botsos
Известие
Collapse
No announcement yet.
До всички с отнети книжки или с малко точки
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от Mind_ControlПървоначално публикувано от botsosПървоначално публикувано от BatVasАз преди време ми праснаха един акт на България (тогава ограничението беше 50км/ч) а след като гръмнаха Кюлев в задръстване дигнаха скоростта на 70км/ч - в интерес на истината сега стават много по-малко катастрофи на бул. България.
Много безумни знаци има в България - онзи ден гледам на пътя от Търново към София на едно място знак 60 - пътя перфектен, нама дупки, няма завои, нама пресечки, няма кафета и бензиностанции и има видимост поне 1000 метра и хоп някакъв безумен знак за макс 60км/ч - какви критерии се спазват при поставяне на знаците вече не знам. Или може би си има знаци тип "ХРАНИЛКА" поставени нарочно - щото нали все пак някакви логика
П.С. По същия този път, решавам в един завой да спазя ограничението 60 и познайте - в завоя каруца изпреварва друга каруца с могъщата скорост от около 15 - 16 км/ч. Добре, че АБС на Ровера и на пича зад мен работеха, че сега нямаше да пиша.....Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
Alfa Romeo 90 2.0 '87
sigpic
Comment
-
Ако тия пари дето ги влагат в поставянето на знаци за ограничеие на скоростта ги вложат в поставяне на предупредителни знаци за дупки и ремонти. Катастрофите ще намалеят драстично. А ако почнат да спират и конфискуват каруците, които се движат неправилно вече нямам да имам против и с кеф ще си плащам глобите и актовете за превишена скорост.Alfa Romeo 75 24V
Comment
-
добре бе, ебахти, каква е логиката за поредица от нарушения (абсолютни безобидни в моя случай) да ти отнемт книжката, заедни с всички категории, а ако те хванат с алкохол тия зимат за 3 месеца и даже после ти я връщат...Alfa Romeo Corsswagon
Aprilia Tuono RSV
Comment
-
добре бе, ебахти, каква е логиката за поредица от нарушения (абсолютни безобидни в моя случай) да ти отнемт книжката, заедни с всички категории, а ако те хванат с алкохол тия зимат за 3 месеца и даже после ти я връщат...Alfa Romeo Corsswagon
Aprilia Tuono RSV
Comment
Comment