Известие

Collapse
No announcement yet.

Дигитална Видео Камера???избор...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дигитална Видео Камера???избор...

Минават ми разни мисли да си взема видео камера...нещо до кам 1000лв. та реших да видя кой какво ще пропорача.

Следните неща са важни за мен:

1.Оптиката да е от Стъкло не от пластмаса
    2.Да е по-малко от Мегапиксел...тоест не че има значение...но аз си имам дигитален апарат за снимки...така, че какви снимки прави видеокамерата въобще не ме интересува.
    3.Да има минимум 10х зоом...колкото повече толкова по-добре
    4.Да има режим за нощно снимане с ИНФРАРЕД не с лампа.
    5.ДА има входове и изходи не само изходи като сигнал.

това е общо взето, спрял съм се на няколко модела...ама искам инфо от първа ръка
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

И аз така раших миналата година и ме интересуваха горе долу същите неща и се спрях на нещо много добро:
    Samsung VP-D305i, има всичко, което си изброил, 900х дигитален и 20х оптиен зум, мемори карта с 8MB, но готиното е, че може да бъдат използвани 4 различни типа мемори карти, нощното снимане е много добро и др.
    Иначе има и един Panasonic, който е със 24х оптичен зум, но за сметка на това, няма толкова функции, колкото Samsung-a.
    www.facebook.com/workshox

Comment

Sony
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Samsung VP-D305i--> с инфраред ли е нощното снимане???...днеска един продвач в магазина ми сподели, че освен Сону на другите инфрареда бил с 2кадара в секунда ...но не мен това ми се вяда нещо.

Батерията горе долу колко време издържа???
        sigpic
        Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica

Comment

sorry, ама папарак ли ще ставаш, че ти трябва нощно снимане

Comment

На инфраред е снимането и се вижда така, както на биг брадър се виждаше нощната.
            Батерията държи доста и с пълна батерия не е проблем да снимаш касета и половина.
            Има и дистанционно в комплекта, снима във формат MPEG4.
            Качеството на картината е супер задоволяващо, менюто е лесно и естествено има антитрепереща функция.
            Говоря и мога да говоря само хубави думи за тази камера, защото в сравнение с JVC на дядо ми и Panasonic на баща ми, на по 1 година модели е доста по-лека и удобна и има повече функции.
            Единствения недостатък е фейдъра, който представлява само затъмняване, докато на JVC има около 10 различки фейдъра от типа на прелистваща се страница и т.н., но аз така или иначе само затъмняването съм си използвал винаги.
            www.facebook.com/workshox

Comment

Първоначално публикувано от jorko
              sorry, ама папарак ли ще ставаш, че ти трябва нощно снимане
              Ще снимам куките как взимат подкуп ....не ама като е нощно да е нещо...защото ня "моята" камера JVC дигитал8 нощното е с лампа и като го пуснеш и се снима с 4кадара и е едно говно :wazuup: за нищо не става.

Иначе както каза продавача, ще снимам ....жената до като я

ShoxXx, МЕрси за инфото като гледам ако ще си взимам ще е като твоята...20х оптика...нощно....ефектите и тем подобно на РС каквото искам мога да си направя.

Аз дори мога да си вземам ДДС като чужденец
              sigpic

Comment

Ти внимавай с куките че после нема да искат нищо и заради теб ше ми земат книжката
                sigpic
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                  Ти внимавай с куките че после нема да искат нищо и заради теб ше ми земат книжката
                  нека ти, нема само мен ...
                  '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                  '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                  '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Sony
                    и пак Сони без значение от модела
                    само да е МиниДВ
                    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Определено Сони....не се залъгвайте по ниските цени на Самсунг...препорачвам ти(освен вече ако не си си взел)SONY DCR-HC14E.Нашета е такава.Има по малкък zoom ot Самсунга...ако това ти е пречката....но все пак говорим за SONY
                      '99 156 1.9 JTD SP3

Comment

...аа...и оптиката е на Carl Цайс...
                        '99 156 1.9 JTD SP3

Comment

Четох доста ревюта от собтвеници на дигитални камери и стигнах до извода, че до 1000лв. от Самсунга по-високо нема Иначе и от JVCто много се хвалят....а за Сону...се оказва, че плащаш малко повече но нищо не получаваш.

Най-лошото е че тук цените са с около 200$ отгоре на тези в САЩ ...но какво да се прави, трябва ми гаранцията.
                          sigpic

Comment

Абе то и за новия опел плащаш по-малко отколкото за алфа и на пръв погле получаваш повече
                            sigpic

Comment

Абе то и за новия опел плащаш по-малко отколкото за алфа и на пръв погле получаваш повече
                              хахахахахаах
                              дубре тогаз а как стои положението с Мазда ?
                              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Working...
                              X