За влизане има на 250-300 м по окомер преди караулката. За излизане, обаче нямам спомен къде е и дали има.
Известие
Collapse
No announcement yet.
новия ЗДП?
Collapse
X
-
А къде е следващия изход от магистралата? Защото ако той е в зоната извън административните граници на София, ти няма начин да се върнеш без да нарушиш правилата за движение. Затова са сложили знак за винетка. Дано не съм прав, ама така си мисля аз.ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Не ме интересува къде е следващия изход, ония дето е сложен там да се заяжда е констатирал нарушение на това място, след знак задължаващ да ползвам винетка, но след като на практика града не свършил, аз имам право да не ползвам. Имал съм среща на черната котка и тва е, колата ми се е развалила и не мога да продължа или и това ще успорват?Alfa Romeo 75 1.8
Comment
-
Първоначално публикувано от Lame_0neНе ме интересува къде е следващия изход, ония дето е сложен там да се заяжда е констатирал нарушение на това място, след знак задължаващ да ползвам винетка, но след като на практика града не свършил, аз имам право да не ползвам. Имал съм среща на черната котка и тва е, колата ми се е развалила и не мога да продължа или и това ще успорват?
четете малко законите де - ни стаа сам с ядене както вика бате ви танас
винетка ти трябва от където има табелкаНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
Comment