Първоначално публикувано от BatVas
Известие
Collapse
No announcement yet.
За глобите ?????
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ДимоПървоначално публикувано от BatVas... какъв НАП, какви щуротии...
Аз сигурно имам над 300-400 лв. за 12г. зад волана, и познайте, кога ще ги платя...
Не може ли поне един път като ги "мислят" начините да се поставят на мястото на човека, който ще ги плаща ?
Какво им беше като ги събираха с данъците ??
На това му викам да им бутат пари в г*за, а те да ги п*рдят!Моbile: 0884612720, ICQ# 92621498, Skype: satamototo
Луд ужасник с 03' 156 SW 2.4 JTD Distinctive HIGH CD (ECU fine tuning by Bobo Готиното)
Comment
-
Така момчета. Успях да си пусна заявлението за дубликат на книжката.
Не беше много сложно.
Гадното е че си платих всички глоби - 200 кинта.
Иначе ти дават справката - отивам на гишето на банката - плащам - връщам се с бордерото и тогава ми приемат документите за издаване на книжкатаТова е добре - поне вече знам къде се плаща и преди не съм смятал че е проблем да си платя глобите , ама тогава трябваше да се плащат по общини и т.н.т
2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от BatVasТака момчета. Успях да си пусна заявлението за дубликат на книжката.
Не беше много сложно.
Иначе ти дават справката - отивам на гишето на банката - плащам - връщам се с бордерото и тогава ми приемат документите за издаване на книжкатаТова е добре - поне вече знам къде се плаща и преди не съм смятал че е проблем да си платя глобите , ама тогава трябваше да се плащат по общини и т.н.т
Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_ControlПървоначално публикувано от BatVasТака момчета. Успях да си пусна заявлението за дубликат на книжката.
Не беше много сложно.
Fiat Punto 1.9 JTD
Alfa Romeo 156 2.4 JTD
sigpic
Comment
Comment