Известие

Collapse
No announcement yet.

За глобите ?????

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от BatVas
    ... какъв НАП, какви щуротии...
    Явно не съм се изразил достатъчно ясно, за което се извинявам. Плаща се по банковата сметка на НАП. Не е необходимо да ходиш до НАП.
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2000 г.

Comment

Първоначално публикувано от Димо
      ... какъв НАП, какви щуротии...
      Явно не съм се изразил достатъчно ясно, за което се извинявам. Плаща се по банковата сметка на НАП. Не е необходимо да ходиш до НАП.
      Абе тея "мозъци" дето ги мислят схемите за събиране на глобите от актове, май не са извънредно много-големи 0/|uгофрени !!!
      Аз сигурно имам над 300-400 лв. за 12г. зад волана, и познайте, кога ще ги платя...
      Не може ли поне един път като ги "мислят" начините да се поставят на мястото на човека, който ще ги плаща ?
      Какво им беше като ги събираха с данъците ??
      На това му викам да им бутат пари в г*за, а те да ги п*рдят!
      Моbile: 0884612720, ICQ# 92621498, Skype: satamototo
      Луд ужасник с 03' 156 SW 2.4 JTD Distinctive HIGH CD (ECU fine tuning by Bobo Готиното)

Comment

Така момчета. Успях да си пусна заявлението за дубликат на книжката.
        Не беше много сложно.
        Гадното е че си платих всички глоби - 200 кинта.

Иначе ти дават справката - отивам на гишето на банката - плащам - връщам се с бордерото и тогава ми приемат документите за издаване на книжката Това е добре - поне вече знам къде се плаща и преди не съм смятал че е проблем да си платя глобите , ама тогава трябваше да се плащат по общини и т.н.т
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Не беше много сложно.

Иначе ти дават справката - отивам на гишето на банката - плащам - връщам се с бордерото и тогава ми приемат документите за издаване на книжката Това е добре - поне вече знам къде се плаща и преди не съм смятал че е проблем да си платя глобите , ама тогава трябваше да се плащат по общини и т.н.т
          А ако отидеш на гишето с документите без да си платил глобите не ти ги приемат ли?
          Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control
            Не беше много сложно.

А ако отидеш на гишето с документите без да си платил глобите не ти ги приемат ли?
            Да правят справка и не ги приемат
            Fiat Punto 1.9 JTD
            Alfa Romeo 156 2.4 JTD
            sigpic

Comment

Working...
            X