Известие

Collapse
No announcement yet.

Аман от комплексари!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колкото и изтъркано да звучи, все някой ден ще му се наложи някой да му направи услуга - и тогава той ще получи същия отговор! Защото "проЗтите селяндури" са много! И тогава ще разбере колко е кофти да ти отговаря по този начин.
    Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
    Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
    Alfa Romeo 90 2.0 '87
    sigpic

Comment

това дали те мачка зависи от теб, ако не му обърнеш внимание не мисля че може да се каже че те мачка.
      Виж Алфата ...

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
        Добре де, обяснете ми, защо е нужно някакъв тъп, проЗ, селянин да ви мачка с едно плиткоумно изречение?!
        щот ако за всяко нещо се заяждахме нямаше да е пътно платно а каубойска стреща,а всеки път когато тръгвам за София си изразходвам речника от псувни още преди да стигна центъра,я си престави ако на всеки слизах да му показвам съветника,докъде щеше да се стигне

Comment

Колкото и изтъркано да звучи, все някой ден ще му се наложи някой да му направи услуга - и тогава той ще получи същия отговор! Защото "проЗтите селяндури" са много! И тогава ще разбере колко е кофти да ти отговаря по този начин.
          Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
          Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
          Alfa Romeo 90 2.0 '87
          sigpic

Comment

тоя човек никога нищо няма да разбере ами ше си умре ТЪП!!!! затова не трябва да си губим времето с такива хора!
            Виж Алфата ...

Comment

Първоначално публикувано от odisey
              тоя човек никога нищо няма да разбере ами ше си умре ТЪП!!!! затова не трябва да си губим времето с такива хора!
              Тъп и с огромно самочувтвие...Тази комбинация е мега гнусна,но най-често срещана..за съжаление
              “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
              ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Аз пък мисля, че такъв трябва да си отнесе благословиите, а ако трябва и боя. Защото ако не му отговориш нищо, ще запазиш негативната енергия в себе си и ще си я изкараш на жената/детето/подчинения/някой друг невинен. Затова кретените си ги храня, без да ми пука, че било просташко. Защото не искам даси го изкарвам на невинни хора.
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Подобна ситуация имах преди няколко дни. Един манекен от чалга клиповете с прекрасен син Г3 с черни брони(без да обиждам колата) ми заяви, че не знам правилника. Това при условие, че е в моята лента и му направих място да се качи на тротоара с кънтри голфа. Според него, когато лентата му е заета от спрели коли, трябва да му направя място за да мине. Когато се опитах да го коригирам през джама, явно въодушевен от солариума, който тъкмо беше посетил, ме заплаши, че ще слезе и ще ми смачка главата. Неясно защо леееко се разубеди, вероятно защото се съгласих да ми я счупи. И най-важното, той остана уверен, че аз съм селянина, който нарушава правилата Винаги са ме учудвали младежи, които са бутнали по щанга как бързо започват да чупят глави

Comment

Първоначално публикувано от me_to_u
                    ...Винаги са ме учудвали младежи, които са бутнали по щанга как бързо започват да чупят глави
                    Е тоя се е отказал като те е видял такъв хилав

Последният ми случай беше с един 1.50м висок, който беше с жена си в колата, а аз бях с колегата ми, дето е малко по-голям от мене (1.90 и 110 кила ), та тоя излезе, извади телефона си и ни каза да изчакаме да се обади на 'аверите си', които щели да ни натрошат Прости изчисления показваха, че двамата с колегата ми щяхме да сме го разфасовали няколко пъти, докато извика 'аверите' му, но не сме такива гамени просто
                    _______
                    146 JTD - ex
                    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

скоро изпреварвам едно Типо и от вътре няква овца шофьорка ми показва среден пръст изпреварих я и и теглих еднана ум обаче гледам в огледалото до нея някъв пич и оня ръкомаха и се пени яко спрях по средата на улицата да няма къде да минават да видя какъв им е проблема на тея двамцата излиза ми някво кюфте 1.60м и ми се перчи че съм давал зор на жана му като карала колата набързо му промених мирогледа тъпанар
                      Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от botsos
                        Първоначално публикувано от Kuku
                        Аз ако бях, щях да слезна....
                        И аз мислех да сляза, но ме спряха 2 неща:
                        1. Бях с приятелката ми!
                        2. Не ми се пада на неговото просташко ниво!
                        Няма такъв вариянт........... слизам и квот стане - бах ти тиквеника! Морала никой не го зачита в днешно време! На кухи тикви,само с бой им се налива акъл .....!
                        Alfa156 Against All

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante
                          скоро изпреварвам едно Типо и от вътре няква овца шофьорка ми показва среден пръст изпреварих я и и теглих еднана ум обаче гледам в огледалото до нея някъв пич и оня ръкомаха и се пени яко спрях по средата на улицата да няма къде да минават да видя какъв им е проблема на тея двамцата излиза ми някво кюфте 1.60м и ми се перчи че съм давал зор на жана му като карала колата набързо му промених мирогледа тъпанар
                          Колега, да ти кажа до някъде е прав.
                          С предишния ми автомобил (Рено 21) не им правеше впечатление, и можеха да си карат в лявата лента пред мен докато им свърши бензина...
                          Прави ми впечатление, че с тази кола, когато залепя някой отзад се прибира доста бързо на място. Все още не мога да си обясня точно защо... Може би заради вида на предницата, може би защото фаровете са относително ниско, и на този отпред като погледне в огледалото и види зад себе си автомобил, чиито фарове са скрити под долната линия на задното му стъкло му се струва, че сме много близко, а може би просто сме си кретени и даваме бая зор на хората

Първоначално публикувано от botsos
                          Вчера си карам по бул. "Черни Връх" и гледам пред мен един пич с неква стара Мазда и стопа му виси на едно кабелче. От чиата колегиалност направих нарушение за да спра до него и да му кажа!!! А пича ми вика: "Теб кво те бърка кво виси от мойта кола, бе мухльо"!!! Колкото и човк да се опитва да помага на хората, все се намира по някой "селяндур", който да му убие ентусиазма! Аман от комплексари!!!
                          Чудесно си постъпил, просто преглътни рисковете на живото предаване.
                          Хора с дълбоко-провинциално мислене и манталитет има доста, така че не им се впрягай и не си трови нервите за глупости.
                          Ма поне да го беше нахранил, да ти олекне
                          Моbile: 0884612720, ICQ# 92621498, Skype: satamototo
                          Луд ужасник с 03' 156 SW 2.4 JTD Distinctive HIGH CD (ECU fine tuning by Bobo Готиното)

Comment

подкрепям колегите!
                            такива простаци само с бой ще ги оправим! аз имах подобна случка снощи. едно келешче с Пежо 306 пред арена запад щеше да ме убие защото в опита си да ме изпревари от дясно и да не се удари в спрялата отпред кола не видя таксито което пусках пред мен от лява лента и за малко да ме изхвърли в огражденията!!! полудях! светнах му с дългите и с двете ръце на клаксона! онзи бабаит обаче реши че трябва да гледа лошо в огледалото и нарочна да ме засича до светофара на К. Величков. като видя какъв е в колата и се опита да избяга(бях с една Шкода Фабиа 1.2 MPI), ама на опълченска нямаше къда да ходи....скоро няма пак да прави така!
                            няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

ми той може и да не прави така ма може да си го идкара по същия начин на някой друг тъпаците не забравят лесно такива неща
                              трябва просто да си има нормална полиция за тия идиоти и да им треска по 100 лв глоба! доста ще намалеят кадрите като тия от камерите по сф.!
                              Виж Алфата ...

Comment

нормална полиция = утопия по нашите географии
                                Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                                AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Working...
                                X