Известие

Collapse
No announcement yet.

Кандидатстване за европейска субсидия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кандидатстване за европейска субсидия

Някой има ли представа къде да търся информация за това нещо. Интересува ме информация отностно това с какви проекти може да се кандидатства, колко финансиране се получава, трябва ли да се връща или е безвъзмездно, и каква е цялата процедура...
    Lexus IS200

с какво ще се занимаваш, зависи по коя програма искаш да кандидатстваш....

аз съм работел преди години по леонардо, младеж 2000 и тн, но за там ти трябва екип
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от pent
      аз съм работел преди години по леонардо, младеж 2000 и тн, но за там ти трябва екип
      и то от няколко държави....
      Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Какво искаш да правиш - да те насоча къде да кандидатстваш. Имай впредвид , че в момента не се приемат проекти. Текат одити на прилагащите институции и одобрение на националните програми в ЕК (това не е само за БГ - в момента се гледат на 27 държави във връзка с финансов период 2007-2013)

СУБСИДИЯ - не се връща остава си за теб ако отговаряш на определени условия или поемеш определени задължения
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
          Какво искаш да правиш - да те насоча къде да кандидатстваш. Имай впредвид , че в момента не се приемат проекти. Текат одити на прилагащите институции и одобрение на националните програми в ЕК (това не е само за БГ - в момента се гледат на 27 държави във връзка с финансов период 2007-2013)

СУБСИДИЯ - не се връща остава си за теб ако отговаряш на определени условия или поемеш определени задължения

искам да произвеждам екологично чиста енергия от фотоволтаични колектори
          Lexus IS200

Comment

субсидии

Здрасти,
            субсидии на теб могат да ти отпуснат... Доколкото ми е известно обикновено нещата минават през някоя общинска институция. Там обаче... идва някой си и ти казва, че иска 30% от стойността на целия проект предварително, за да те пусне.
            Информацията ми е от първа ръка - един близък също беше се надъхал да произвежда чиста енергия...
            Поздрави и успех!
            AR 155 2.0 TS 16V-Super

Comment

Re: субсидии

Първоначално публикувано от x5m
              Здрасти,
              субсидии на теб могат да ти отпуснат... Доколкото ми е известно обикновено нещата минават през някоя общинска институция. Там обаче... идва някой си и ти казва, че иска 30% от стойността на целия проект предварително, за да те пусне.
              Информацията ми е от първа ръка - един близък също беше се надъхал да произвежда чиста енергия...
              Поздрави и успех!
              Абе не ти е много от първа ръка май. А 30% може да даде само балък или измамник - като си наред и наистина правиш нещо си плащаш консултантски услуги(колкото са заложени по наредба обикновенно 5- 7 процента за съответната мярка - което ти се признава и по проекта и въобще пък не зависи от общински служби)Но това си е определено нормативно , правят се договори, фактури и т.н.т

А относно енергия от въстановими источници - зависи какъв тип за да ти кажа къде е - щото от биомаси (отпадъци, масла, тор и т,н,т) е към ДФ "Земеделие. От ВЕЦ и от Вятър - Мъм министерство на икономиката - има и към министерство на екологията
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Здрасти,
                Поздрави и успех!
                Абе не ти е много от първа ръка май. А 30% може да даде само балък или измамник - като си наред и наистина правиш нещо си плащаш консултантски услуги(колкото са заложени по наредба обикновенно 5- 7 процента за съответната мярка - което ти се признава и по проекта и въобще пък не зависи от общински служби)Но това си е определено нормативно , правят се договори, фактури и т.н.т

А относно енергия от въстановими источници - зависи какъв тип за да ти кажа къде е - щото от биомаси (отпадъци, масла, тор и т,н,т) е към ДФ "Земеделие. От ВЕЦ и от Вятър - Мъм министерство на икономиката - има и към министерство на екологията
                а от слънцето към кои е? Защото идеята ми е да се прави енергия с фотоволтаични колектори от слънцето..
                Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control
                  Здрасти,
                  Поздрави и успех!

а от слънцето към кои е? Защото идеята ми е да се прави енергия с фотоволтаични колектори от слънцето..
                  Министерство на икономиката - виж им сайта и оперативната програма
                  БатВас
                  Fiat Punto 1.9 JTD
                  Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                  sigpic

Comment

Working...
                  X