Някой има ли представа къде да търся информация за това нещо. Интересува ме информация отностно това с какви проекти може да се кандидатства, колко финансиране се получава, трябва ли да се връща или е безвъзмездно, и каква е цялата процедура...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кандидатстване за европейска субсидия
Collapse
X
-
Какво искаш да правиш - да те насоча къде да кандидатстваш. Имай впредвид , че в момента не се приемат проекти. Текат одити на прилагащите институции и одобрение на националните програми в ЕК (това не е само за БГ - в момента се гледат на 27 държави във връзка с финансов период 2007-2013)
СУБСИДИЯ - не се връща остава си за теб ако отговаряш на определени условия или поемеш определени задължения2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от BatVasКакво искаш да правиш - да те насоча къде да кандидатстваш. Имай впредвид , че в момента не се приемат проекти. Текат одити на прилагащите институции и одобрение на националните програми в ЕК (това не е само за БГ - в момента се гледат на 27 държави във връзка с финансов период 2007-2013)
СУБСИДИЯ - не се връща остава си за теб ако отговаряш на определени условия или поемеш определени задължения
искам да произвеждам екологично чиста енергия от фотоволтаични колекториLexus IS200
Comment
-
субсидии
Здрасти,
субсидии на теб могат да ти отпуснат... Доколкото ми е известно обикновено нещата минават през някоя общинска институция. Там обаче... идва някой си и ти казва, че иска 30% от стойността на целия проект предварително, за да те пусне.
Информацията ми е от първа ръка - един близък също беше се надъхал да произвежда чиста енергия...
Поздрави и успех!AR 155 2.0 TS 16V-Super
Comment
-
Re: субсидии
Първоначално публикувано от x5mЗдрасти,
субсидии на теб могат да ти отпуснат... Доколкото ми е известно обикновено нещата минават през някоя общинска институция. Там обаче... идва някой си и ти казва, че иска 30% от стойността на целия проект предварително, за да те пусне.
Информацията ми е от първа ръка - един близък също беше се надъхал да произвежда чиста енергия...
Поздрави и успех!
А относно енергия от въстановими источници - зависи какъв тип за да ти кажа къде е - щото от биомаси (отпадъци, масла, тор и т,н,т) е към ДФ "Земеделие. От ВЕЦ и от Вятър - Мъм министерство на икономиката - има и към министерство на екологията2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от BatVasПървоначално публикувано от x5mЗдрасти,
Поздрави и успех!
А относно енергия от въстановими источници - зависи какъв тип за да ти кажа къде е - щото от биомаси (отпадъци, масла, тор и т,н,т) е към ДФ "Земеделие. От ВЕЦ и от Вятър - Мъм министерство на икономиката - има и към министерство на екологиятаLexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_ControlПървоначално публикувано от BatVasПървоначално публикувано от x5mЗдрасти,
Поздрави и успех!
А относно енергия от въстановими источници - зависи какъв тип за да ти кажа къде е - щото от биомаси (отпадъци, масла, тор и т,н,т) е към ДФ "Земеделие. От ВЕЦ и от Вятър - Мъм министерство на икономиката - има и към министерство на екологията
БатВасFiat Punto 1.9 JTD
Alfa Romeo 156 2.4 JTD
sigpic
Comment
Comment