Известие

Collapse
No announcement yet.

no comment

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• no comment

http://dnes.dir.bg/2007/07/16/news1893084.html
    Виж Алфата ...

Не мога да ги разбера тия... Като се качиш на BMW или на Golf ставаш безсмъртен явно...

ПС: Ако си пил слез... искам да стигна жив!!!
    Не става само с Алфа, требе и акъл...
    Alfa 33 SW 89г. 1.7 IE 8V,
    Alfa 33 91г. 1.3 RIP,

Hyundai Santamo 2000г. 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от rammstein4o
      Не мога да ги разбера тия... Като се качиш на BMW или на Golf ставаш безсмъртен явно...

ПС: Ако си пил слез... искам да стигна жив!!!
      Ми, то докато бяхме на барбекю си пролича какъв им е манталитета (въпреки че бяха голф и ауди, а не БМВ).
      Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
      Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
      Alfa Romeo 90 2.0 '87
      sigpic

Comment

е, не е основната причина БМВ-то ма все пак...
        Виж Алфата ...

Comment

Е, то верно не е единствената причина. Алкохола си е казал тежката дума. Но все пак, тия с баварките наистина си мислят, че като са се качили на такава кола, нищо не може да ги спре.....
          Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
          Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
          Alfa Romeo 90 2.0 '87
          sigpic

Comment

Едва ли марката е причината
            146 1.6 Boxer '96

Comment

Първоначално публикувано от nikola_n
              Естествено че не е причината, една кола сама по себе си нищо не мойе да направи, всичко зависи от зад кoрмилното устройство

Comment

Първоначално публикувано от Gorgizario
                Естествено че не е причината, една кола сама по себе си нищо не мойе да направи, всичко зависи от зад кoрмилното устройство
                Аз съм съгласен и със двамата...
                Но не можете да отречете че голяма част от потребителите на изброените марки просто имат манталитет на убиици по пътищата... В нашия квартал редовно профучават разни БМВ-та и голфове със над 100 по улиците дето си играят деца и освен това разминаването дори е трудно... Смея да твърдя, че не съм виждал човек със друга марка кола да го прави (не казвам че няма... не съм виждал)...

Пък и във първия си пост съм написал слогана на една кампания, който доста добре подхожда на ситуацията....
                Не става само с Алфа, требе и акъл...
                Alfa 33 SW 89г. 1.7 IE 8V,
                Alfa 33 91г. 1.3 RIP,

Hyundai Santamo 2000г. 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от rammstein4o
                  Първоначално публикувано от Gorgizario
                  Аз съм съгласен и със двамата...
                  Но не можете да отречете че голяма част от потребителите на изброените марки просто имат манталитет на убиици по пътищата... В нашия квартал редовно профучават разни БМВ-та и голфове със над 100 по улиците дето си играят деца и освен това разминаването дори е трудно... Смея да твърдя, че не съм виждал човек със друга марка кола да го прави (не казвам че няма... не съм виждал)...

Пък и във първия си пост съм написал слогана на една кампания, който доста добре подхожда на ситуацията....
                  В сандански всеки ентусиаст кара голф тройка(селската мечта) и цицка на носа ше му поникне ако не те изпревари Даже една селска курва като бях с жигулата и то с предимство,тя беше със колата на петилетката-опел астра и едно,че ми отне предимството,ами взе и да ругае.От там-по нея...... и като й слязох,избега пеша в един магазин.Сигурно в жигулата изглеждам метър и трийсе,еба ли му мамата...
                  Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Колега не е само в сандански във Враца и в цялата страна е така, качил се на на Голф 3 със задължително затъмнени стъкла и гурне направено от печката на баба сложил тасове и бръмчат със умопомръ4ителни скорости и единствената им цел "ИЗБИВАНЕ НА КОМПЛЕКСИ"
                    Lexus Is200
                    Honda CBR 600 F4i

Comment

Първоначално публикувано от J_I_V_K_O
                      Колега не е само в сандански във Враца и в цялата страна е така, качил се на на Голф 3 със задължително затъмнени стъкла и гурне направено от печката на баба сложил тасове и бръмчат със умопомръ4ителни скорости и единствената им цел "ИЗБИВАНЕ НА КОМПЛЕКСИ"
                      не са си найдели майсторо-ше сатне ИЗБИВАНЕ НА ЗЪБИ
                      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от J_I_V_K_O
                        Пропусна надписа GTI 16v
                        155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Айдееее, пак оплюхме "братята" голфаджии . Пак ще се трият постове май, ама и аз ги ненавиждам.
                          146 1.6 Boxer '96

Comment

трийте смело
                            Виж Алфата ...

Comment

Working...
                            X