Известие
Collapse
No announcement yet.
no comment
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от rammstein4oНе мога да ги разбера тия... Като се качиш на BMW или на Golf ставаш безсмъртен явно...
ПС: Ако си пил слез... искам да стигна жив!!!Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
Alfa Romeo 90 2.0 '87
sigpic
Comment
-
Е, то верно не е единствената причина. Алкохола си е казал тежката дума. Но все пак, тия с баварките наистина си мислят, че като са се качили на такава кола, нищо не може да ги спре.....Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
Alfa Romeo 90 2.0 '87
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от GorgizarioПървоначално публикувано от nikola_nЕдва ли марката е причината
Но не можете да отречете че голяма част от потребителите на изброените марки просто имат манталитет на убиици по пътищата... В нашия квартал редовно профучават разни БМВ-та и голфове със над 100 по улиците дето си играят деца и освен това разминаването дори е трудно... Смея да твърдя, че не съм виждал човек със друга марка кола да го прави (не казвам че няма... не съм виждал)...
Пък и във първия си пост съм написал слогана на една кампания, който доста добре подхожда на ситуацията....
Comment
-
Първоначално публикувано от rammstein4oПървоначално публикувано от GorgizarioПървоначално публикувано от nikola_nЕдва ли марката е причината
Но не можете да отречете че голяма част от потребителите на изброените марки просто имат манталитет на убиици по пътищата... В нашия квартал редовно профучават разни БМВ-та и голфове със над 100 по улиците дето си играят деца и освен това разминаването дори е трудно... Смея да твърдя, че не съм виждал човек със друга марка кола да го прави (не казвам че няма... не съм виждал)...
Пък и във първия си пост съм написал слогана на една кампания, който доста добре подхожда на ситуацията....Даже една селска курва като бях с жигулата и то с предимство,тя беше със колата на петилетката-опел астра и едно,че ми отне предимството,ами взе и да ругае.От там-по нея...... и като й слязох,избега пеша в един магазин.Сигурно в жигулата изглеждам метър и трийсе,еба ли му мамата...
Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Колега не е само в сандански във Враца и в цялата страна е така, качил се на на Голф 3 със задължително затъмнени стъкла и гурне направено от печката на баба сложил тасове и бръмчат със умопомръ4ителни скорости и единствената им цел "ИЗБИВАНЕ НА КОМПЛЕКСИ"
Comment
-
Първоначално публикувано от J_I_V_K_OКолега не е само в сандански във Враца и в цялата страна е така, качил се на на Голф 3 със задължително затъмнени стъкла и гурне направено от печката на баба сложил тасове и бръмчат със умопомръ4ителни скорости и единствената им цел "ИЗБИВАНЕ НА КОМПЛЕКСИ"Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Първоначално публикувано от J_I_V_K_OКолега не е само в сандански във Враца и в цялата страна е така, качил се на на Голф 3 със задължително затъмнени стъкла и гурне направено от печката на баба сложил тасове и бръмчат със умопомръ4ителни скорости и единствената им цел "ИЗБИВАНЕ НА КОМПЛЕКСИ"155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
Comment