Известие
Collapse
No announcement yet.
Бензин 4 стотинки (98 октана) - дизел - 2 стотинки!
Collapse
X
-
Офффф. Аман. Темата е Супер ама ми писна вече да се убеждавам в това колко сме зле. Що така бе мама му стара ни е орисията в тая ДържавичкаДо кога? Доста годинки минаха вече от тоя преход а никакви подобрения за народа. Ама аз вече наистина започвам да си мисля, че власта която и да е тя през годините, полага грижи народа да е зле. Бива себеугодност, но чак наглост.
П.С Наглост е бледа дума.ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
Първоначално публикувано от Nasko_77Офффф. Аман. Темата е Супер ама ми писна вече да се убеждавам в това колко сме зле. Що така бе мама му стара ни е орисията в тая ДържавичкаДо кога? Доста годинки минаха вече от тоя преход а никакви подобрения за народа. Ама аз вече наистина започвам да си мисля, че власта която и да е тя през годините, полага грижи народа да е зле. Бива себеугодност, но чак наглост.
П.С Наглост е бледа дума.Alfa Romeo 145 Boxer 1.6 I.E. 8V 103 hp
Comment
-
аз пък си мисля, че положението ни е съвсем нормално
не сме производител на петрол
вече не сме република на СССР, та да ни къпят в петрол и газ
държавата не е цъфнала, че да дотира тоя бизнес, а напротив гледа как да си лапа акциза (сега къде реално отива след това е друг въпррос)
радвайте се, че не сме стигнали турция, великобритания и другите там дето не им е лесно, само дето техният стандарт е различен, дори на турция и %-но те не усещат така тия цифри, дето нас ни мъчатАко парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от mimаз пък си мисля, че положението ни е съвсем нормално
държавата не е цъфнала, че да дотира тоя бизнес, а напротив гледа как да си лапа акциза (сега къде реално отива след това е друг въпррос)
радвайте се, че не сме стигнали турция, великобритания и другите там дето не им е лесно, само дето техният стандарт е различен, дори на турция и %-но те не усещат така тия цифри, дето нас ни мъчат2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от BatVasТо това ясно - ама да знаеш , че с всеки литър бенз - държавата ти взема 1 лев (50%) данъци и акцизи.2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
Comment
-
Първоначално публикувано от BatVasПървоначално публикувано от mimаз пък си мисля, че положението ни е съвсем нормално
радвайте се, че не сме стигнали турция, великобритания и другите там дето не им е лесно, само дето техният стандарт е различен, дори на турция и %-но те не усещат така тия цифри, дето нас ни мъчат
Тая България няма оправия!ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Е все пак има и един друг фактор - при незавишени цени с акциза ще се потребява повече гориво и понеже внасяме петрол, ще се влошава външнотърговското салдо (така поне го представят) - ама аз считам , че пък ще имаме повече износ на стоки където цената на транспорта заема голям дял от себестойността.
Та правилното според мен решение , е да се направи анализ и да се намалява постепенно акциза . Намаляват акциза малко - правят анализ за ползите (ама като цяло макроикономически за страната - не за бюджета) ако са добре , се сваля пак малко и така.....да ама не , така им е по лесно - пълнят си бюджета и не ги е еня за развитието на икономиката2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
Comment
-
Първоначално публикувано от Cvetelinа, къде е тази икономика?2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
Comment
Comment