Известие

Collapse
No announcement yet.

Най-накрая...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Абе има неща които се крият или аз съм нещо мнителен
    Защо всичките изглеждат толкова добре.
    Всичките са с прически, боядисани коси , сресани, не са отслабнали, Даже палестинеца е подстриган модно. Едва ли в самолета са имали време за боядисване и подстрижки.
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

http://www.dnes.bg/article.php?id=39201

Честито на печеливите
      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

върнаха се, всичко хубаво свършва до тук
        сега започват едни наддавания от явни по-явни кой е по-по-най загрижен за тях
        Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
        AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
          Абе има неща които се крият или аз съм нещо мнителен
          Защо всичките изглеждат толкова добре.
          Всичките са с прически, боядисани коси , сресани, не са отслабнали, Даже палестинеца е подстриган модно. Едва ли в самолета са имали време за боядисване и подстрижки.
          Васе, стига, какъв е проблемът да изглеждат добре, да не идват от Освиенцим ?
          Заеби световната конспирация, оправи ли чистачките
          147 1.6 TS

Comment

Първоначално публикувано от Aquila
            Айде и тука.
            Вчера и днес все едно други събития в БГ и в света не се случват.
            което и радио да пусна - за тях.
            телевизия - пак
            Сутринта - сутрешните блокове и на Канала, на БТВ , на Нова пак - АБЕ ХОРА ИМА И ДРУГИ СЪБИТИЯ
            И какво да дават? Колко умрели има в Ирак, или колко пожари в Италия , или колко наводнени в Англия. По цял свят дават за нас ,но в Бг искаме други новини... само да не стане като останалите коментари след новините по интернет , половината се радват, другата половина злорадстват

Ето един от многото подобни коментари:

преди време прочетох следните въпроси и сега ги поставям и аз: 1. Арестуваха преди 8 години 23 сестри! Пуснаха всички без тези 5! Защо? Верно ли е, че всики деца са заразени в техните стаи? 2. През 1999г има доклад на СЗО за болницата в Бенгази. Този доклад не се споменава- защо? Не е ли защото в него се казва че персопанала е немарлив, но не се говори за повторно използване на еднократни консумативи... 3. Ашраф е наричан постоянно доктор, макар че е студент! Защо? 4. Кой кога какво е работил в болницата? 5. Коя е Кристияна и имала ли е връзка с Ашраф и с шефа на здравеопазването в Бенгази? 6. Защо фамилиите на част от сестрите се различават от тези на настоящите им ”съпрузи” и има ли това връзка с обвиненията за незаконни връзки? 7. Защо само две от сестрите твърдяха че са измъчвани, а либийските офицери заведоха дело срещу всички? 8. Кой какво точно е признал? Има ли логика в признанията и тези признания подкрепени ли са от доказателства? 9. Открити ли са големи суми в банковите сметки на някоя от сестрите? 10. Какво е обяснението за празните банки с кръв, открити в квартирата на Кристияна? Че хладилника в болницата не работел звучи малко странно... 11. Защо Ашраф получи БГ гражданство, след като той е главния свидетел срещу сестрите? Вместо обвинение в клевета получава гражданство? 12. На какво основание е получил гражданство? 13. Защо някой от заразените твърдят, че са им правени насилствени манипулации от някои от сестрите? 14. Защо в медиите се изявяват винаги само Здравко Георгиев и Кристияна, която е главния престъпник според присъдата? 15. Какво е работел Здравко в Либия? 16. Кой поръча и плати кампанията ”Не сте сами”? 17. Защо точно ”Стандарт” и бТВ? 18. Кой и защо плати на близките? 19. Колко струва защитата на сестрите, като се има предвид че тя така и нищо не постигна? 20. Защо Ашраф беше защитаван през цялото време от отделен адвокат? 21. Верно ли е, че Ашраф е и либийски гражданин и сега ние ще го спасяваме от собствената му държава? 22. Защо не се разреши на другите работещи в Либия да кажат какво мислят те за тази история? 22. Защо не се коментира факта че в прочутия доклад на Монтание и Колици се споменава за небрежност на персонала и слаба квалификация? 23. Колко деца са лежали в болницата за тази година и нещо и какъв процент от всички пролежали са тези 430? Може ли такъв процент да са случайно заразени? 24. Защо няма дела срещу други? Само защото те липсват в страната ли? Може ли това да спре съдебен процес в Либия? 25. Защо Петканов скри мотивите на съда и макар че делото приключи те все още не са показани на обществото? 26. Има ли други престъпници с БГ гражданство, за които държавата да е похарчила толкова пари? 27. Имат ли досиета осъдените престъпници? 28. Ако все пак тези хора са виновни какво да правим ние с тях? 29. Някой ще се извини ли на Либия за долнопробната кампания, която беше водена през цялото време в защита на тези озъдени вече престъпници? 30. Някой ще се засрами ли някога? Ей,глупенде за обезглавените шофьорчета в Ирак,за войничетата,дето изгоряха като факли край София,за Сергей Антонов....Помнете курвите и далавераджиите.И не се чудете,че сте бедни и тъпи!!!!!!!
            Поздравления за коментарите.
            И аз съм на мненич че се отдели прекалено голямо внимание на медиците, а забравихме житейските си проблеми, които вследствие на медиците от Либия, ще станат по-големи
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDM 16v Lusso 2007

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
              http://www.dnes.bg/article.php?id=39201

Честито на печеливите
              Ами наистина честито. Само в България се награждават престъпници.....
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDM 16v Lusso 2007

Comment

Сега им разрешили да практикуват
                Ашраф не е завършил
                Сестрите не са практикували 8 години и съгласно закона им е забранено - отделно че трябва вече и да са бакълавърска степен за да практикуват.
                Подаряват им апартаменти, пари и т.н.т
                Станишев каза за компенсациите (опрощаването на над 50 мил дълг) че живота цена няма - е да ама не отпускат пари за ОНКОБОЛНИТЕ, сега щели с някакви виетнамски лекарства да лекуват - щото ефтини. Разходете се до онкологична болница да видите колко хора умират защото няма пари за адекватно лечение. Ама шом е за ПиАр - "Живота цена няма"
                Сега да ви разкажа за новините утре и вдругиден - очаквам и Бойко Борисов да се включи - я почетни граждани , я някаква друга ПиАр акция да направи.

П.П. Аз не желая да се лекувам при тези "медици" - не го пожелавам и на вас.
                http://www.tripolipost.com/articledetail.asp?c=1&i=905
                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX

Comment

....
                  Васе, само ще кажа че подкрепям твоето мнение щото ако изкажа моето ще бъда прекалено краен и някой ще се афектират.
                  98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

(опрощаването на над 50 мил дълг) ...
                    Васе, ти тоя дълг виждал ли си го ? Ей така, подреден в куфари, приготвен за товарене в самолета за България ? На теб ли да обяснявам, че това са ИМАГИНЕРНИ пари, останали от не знам кога си, абсолютно несъбираеми !!! От 1898 до 1999г колко от тоя прословут дълг си взехме ? Нищо, и нищо никога няма да си вземем, мисля, че прекрасно го знаеш това. Баси, като ми заговорят за тоя дълг, и все едно, че всички заедно ходим всеки месец да плащаме ... Никога няма да се оправи тая държава - заради хората в нея. Цял свят си размърда задниците за тия хора, само ние тук оригиналничим и търсим под вола теле. Щото сме говеда, заради това ...
                    147 1.6 TS

Comment

Гледам последните седмици дават в Либийските болници ,болните деца от СПИН,ами че тези деца да бяха най-много на 5-6 години,как нашите лекари ги заразиха,като от 8-9 години са в затвора.Или са много добри и ги заразяват телепатично.
                      TIPO 2.0 91g.
                      PUNTO 1.2 04 g.
                      156 1.8 TS 00g

Comment

Първоначално публикувано от lazy
                        (опрощаването на над 50 мил дълг) ...
                        Васе, ти тоя дълг виждал ли си го ? Ей така, подреден в куфари, приготвен за товарене в самолета за България ? На теб ли да обяснявам, че това са ИМАГИНЕРНИ пари, останали от не знам кога си, абсолютно несъбираеми !!! От 1898 до 1999г колко от тоя прословут дълг си взехме ? Нищо, и нищо никога няма да си вземем, мисля, че прекрасно го знаеш това. Баси, като ми заговорят за тоя дълг, и все едно, че всички заедно ходим всеки месец да плащаме ... Никога няма да се оправи тая държава - заради хората в нея. Цял свят си размърда задниците за тия хора, само ние тук оригиналничим и търсим под вола теле. Щото сме говеда, заради това ...
                        Aбе и така да е . Писна ми да се прави ПиАр, писна ми да отклоняват вниманието на обществото от важни проблеми.

Знаете ли , че като се връщах от Англия само след 6 месеца отсъствие, при стъпването на българска земя на пистата се наведох опрях едното коляно и докоснах земята - българска (имаше навалица - нямаше как да я целуна)видях Бг флага и ми се насълзиха очите. Много хора така докоснаха земята. Някой от медиците да целуна българската земя след 8 години отсъствие. НЕ , да коленичи - НЕ. Иначе разбрах от човек работил в ЛИбия , че 8 години може да си ги изкараш(да ти лепнат) и само за Алкохола и извънбрачните връзки - Ама как никой журналист не ги пита за другите обвинения поне признават ли си - виновни ли са.

Comment

Ми да вземем да ги върнем обратно освен? И без това половината държава само мрънка.
                          Курви били, ракия продавали в Либия, виновни за заразяването, не трябвало да им се обръща толкова внимание, не трябвало да се харчат толкова пари за тях... още нещо? Не били лекари , не били спазвали правилата и знаели какво правели...
                          Ми айде някой да каже колко е доволен като отиде в Българска болница, сигурно абсолютно винаги се спазва всичко и лекарите са много любезни и е супер чисто...ама за това никой не мрънка. Или пък в България никой не прави далавери,обаче те били продавали незаконно ракия и изведнъж на всички ви натежа на съвеста, как може да се правят такива работи, да се продава незаконно ракия...аууу какъв грях! Ми я се огледайте колко момиченца на по 16-17 ги разцепват от еб*не! Или това не са курви? Защо държавата да дава толкова пари за тях а не за хората в страната? Защо тогва никой не отиде да пита от къде толкова народ има пари за Ферарита, Поршета и т.н. ? Айде като отидете на море се огледайте на Слънчев Бряг и в Несебър за какво става въпрос и някой ако иска да вземе да пита от къде всичките тези пари!
                          Един път този народ ще застане ли заедно зад нещо или винаги под вола теле се търси?!? Ми те ограбиха цялата държава и никой нищо не казва , сега обаче всички са много недоволни!
                          Цял свят застана зад тях, ние обаче сме против . Ми тези тъпи аргументи където ги вадите по форумите да не би всичките експерти да не могят да се сетят за тях? Сигурен съм , че има хора ,които са доста по-запознати със случая и дори сестрите да са били виновни все пак ги освободиха!!! Ама продължавайте и в пресата да започнат да мрънкат , та да ни види света какава стока сме.
                          Едно време един Левски сме имали и пак българи са го прецакали!
                          http://www.thegamefactory.fr/

Comment

все ще мрънкаме за нещо, вярно е това...реално погледнато обаче са си невинни и трябва да са тук... другото няма значение! всички ПР простотии просто не трябва да им се обръща внимание
                            Виж Алфата ...

Comment

При нас има голямо информационно затъмнение, както и в Либия. Истината е някъде другаде. Всеки нормален мозък ще отхвърли идеята, че сестрите умишлено са заразявали със СПИН. Понеже за работа в Либия се заминава само с подкупи и връзки, абсолютно както и военните мисии зад граница и всички го правят само и единствено за пари, допускам че в болницата сестрите са правили някакви игрички за повече пари. За жалост са го правили със заразена кръв. Както и в България предписват се излишни манипулации. Но да не забравяме, че сестрите сами не могат да поставят диагнози и лечение, трябва лекар.
                              Логиката на Либия е проста, имаме един кръвен център за всички болници, защо само в една има зараза? Отговора вътрешно бонична инфекция. Само че слаба квалификация и лоша хигиена не значи нищо. Либийската администрация, направи същото като американската за Ирак. Набеждаваш чужденци и световната конспирация, после го повтаряш до втръсване, за да заприлича на истина.
                              Който иска да се обижда, но как в нормално здраво семейство, жената ще си вее полата в Либия, а мъжът някъде другаде. Или това са модерни истории, щастие в къщи-любов навън.
                              И последно дали забелязахте, че помежду си сестрите не могат да се понасят. Има огоромно напрежение, което скоро избие.
                              Делото срещу мъчителите е пълен смях. Нямаме закон по който да ги съдим, а дори и ги осъдят, по спогодбата с Либия трябва да ги върнем в Либия.
                              Само два дни преди да се върнат, загинаха 7 човека от които 3 деца. За целия период на либийската сага над 8000 загинали и над 100 000 ранени, няма статистика за колко са инвалидите. Просто един от малките градове на България изчезна. Сестрите са най-скъпите жертви на България.

Comment

абе шо са излагате???
                                виновни невиновни изобщо е без значение
                                не може българи да се седят в затвор в чужда държава (еле па в неква нещастна страна от третия свят) - това е въпрос на престиж и национално самочувствие
                                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                                X