Известие

Collapse
No announcement yet.

Най-накрая...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от MONI
    Аз питах просто да видя реакциите иначе и аз 100% не ги мисля за герой.

Либициите извлякоха максимални дивиденти от случая, благодарение на едно по-старо правителство и конкретна личност - министър на външнитете работи, а сега дивиденти ще си пишат и сегашното правителство за тва и ще се шуми доста.

А вижте какво става във Франция.....абе ние с който сме се съюзили убаво не е видял.

http://dnes.dir.bg/2007/07/27/news1933843.html

П.С. А как ли ще приключи историята??

http://dnes.dir.bg/2007/07/27/news1934967.html
    Не само либииците извлякоха полза На медиците им подариха по един апартамент и отделно сега им събират пари.. Аз се си мисля, че тия 8 години и да бяха работили пак нямаше да съберат пари за апартамент сега ще си поживеят на готово малко и ше им мине..
    Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control
      Аз питах просто да видя реакциите иначе и аз 100% не ги мисля за герой.

Либициите извлякоха максимални дивиденти от случая, благодарение на едно по-старо правителство и конкретна личност - министър на външнитете работи, а сега дивиденти ще си пишат и сегашното правителство за тва и ще се шуми доста.

А вижте какво става във Франция.....абе ние с който сме се съюзили убаво не е видял.

http://dnes.dir.bg/2007/07/27/news1933843.html

П.С. А как ли ще приключи историята??

http://dnes.dir.bg/2007/07/27/news1934967.html
      Не само либииците извлякоха полза На медиците им подариха по един апартамент и отделно сега им събират пари.. Аз се си мисля, че тия 8 години и да бяха работили пак нямаше да съберат пари за апартамент сега ще си поживеят на готово малко и ше им мине..
      мдаа полза ще имат особено ако е верно че едната има 200к $ в банка с новопридобивките ще и дойде дюшеш
      98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

мдаа полза ще имат особено ако е верно че едната има 200к $ в банка с новопридобивките ще и дойде дюшеш
        броил си ги или си го прочел в Интернет
        147 1.6 TS

Comment

Първоначално публикувано от lazy
          броил си ги или си го прочел в Интернет
          четеш ли кво пиша или???? казах ако е ВЯРНО!

Comment

едно такова леко подхвърляне и мълвата вече е плъзнала, нали се сещаш ... иди после обяснявай, че ако е вярно, че имаш сестра, то тя не е курва...
            Как щеше да реагираш на мой отговор от рода на " в този форум ако е вярно че е пълно с кретени то на мен ще ми е дюшеш да се забавлявам с тях " ? Малко ли щеше да подскочиш или повече ?
            Последният път, когато се срамувах, че съм се родил тук, беше тази сутрин. Гледах повторението по Нова на М.Цветков и от 20 обадили се, 15 дребни душици плюеха злоба, злъч и завист ...
            147 1.6 TS

Comment

е то при м. цветков освен дребни душици звънят ли други?
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

@Лейзи

за сестрата си прав ......

ми то от край време се знае какви са ги вършили други гурбетчии там ама за конкретните медички незнам.....

П.С. Мисля че нищо няма да изпуснеш ако не гледаш М. Цветков, мисля си че ти е под нивото.

П.П.с. Абе имаше един дето правеше кисело зеле в посолството....

Comment

че кво те стреска
                  нашите дипломати са такива
                  то затова трябваше ес да се намеси за да си върнем медиците
                  ПС в една друга страна със сух режим лично посРанникът вареше е и продаваше ракия ... (аре нема споменавам имена)
                  Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                    посРанникът

Comment

д

Да честно казано и аз се дразня от това че се спекулира много с тая тема...Да са живи и здрави, но техните трагедии не са най -големите...Това се превърна наистина в медийна изява за повишаване на рейтинг..А относно истината по случая...аз нямам и не мога да имам обективно мнение.
                      Alfa 156 1,6 T.S.'99
                      Omega 2.5 TDS '97
                      Alfa 156 2.0 T.S. '97
                      Alfa 146 2.0 T.S. '97

Comment

ми то от край време се знае какви са ги вършили други гурбетчии там ама за конкретните медички незнам.....
                        Приятелю, и аз не знам какво са правили. Само си мисля, че каквото и да е то, не заслужава смъртна присъда. Разбираш ли, 8 години се събуждаш и чакаш да ти кажат коя поредна инстанция ти е потвърдила присъдата. И се чудиш - ще те бесят ли, ще те стрелят ли ... И всичко това най-вероятно заради неуредени отношения между две или повече държави. И когато твоята държава се опитва да ти замаже поне малко положението, веднага се намират некви дето почват да ровят, да смятат апартаменти, хонорари и ...
                        147 1.6 TS

Comment

Ейй тва Либийците са много прост народ!!! 8 години едни мед.сестри неможаха да утрепат, ми аз като гледам те в България и 8 седмици няма да изкарат. Да ги бяха върнали по-рано да им покажем как се прави!!! Направо ги съжалявам тези хорица в Либия , то бива токлова да са прости...
                          http://www.thegamefactory.fr/

Comment

Re: д

Първоначално публикувано от ALfaR
                            Да честно казано и аз се дразня от това че се спекулира много с тая тема...Да са живи и здрави, но техните трагедии не са най -големите...Това се превърна наистина в медийна изява за повишаване на рейтинг..А относно истината по случая...аз нямам и не мога да имам обективно мнение.
                            Aз съм на същото мнение - исках да се върат защото е абсурдно да са заразили умишлено деца-просто малко в повече ми дойде преекспонирането на темата и популизма на политици и медии
                            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Като гледам отзивите, дори и в тоя клуб почва да ме е срам, че съм българин
                              С това мислене, с тая злоба, завист и клюкарщина няма да имаме общество още 500 години.
                              И все така ще ни управляват...
                              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius
                                Като гледам отзивите, дори и в тоя клуб почва да ме е срам, че съм българин
                                С това мислене, с тая злоба, завист и клюкарщина няма да имаме общество още 500 години.
                                И все така ще ни управляват...
                                Да.. прав си клюкарщина ама не от наша страна.. кой започна да говори за тая работа, защо изобщо го направиха национален проблем това а сега нестига, че ги прибраха, ами имат наглостта наще медици да обсъждат въпроса за съд и за изплащане на компенсации от България на тях Демек аз ще плащам компенсации за това, че са згазили лука те и са се издънили по един или друг начин. Не им стигат апартаментите дето им го подариха и парите, които им събират, а искат да съдят държавата, дето похарчи повече пари по тях отколкото струват самите те.. Да се радват, че са се върнали и това е..
                                Lexus IS200

Comment

Working...
                                X