Известие

Collapse
No announcement yet.

простотията наречена Слави Трифонов

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• простотията наречена Слави Трифонов

Съвсем случайно имам познат, работещ в БТВ. Преди няколко дни разбрах от него за целият фарс, скалъпен със зрението на въпросния господин...Просто останах без думи...Нито здравословни нито никакви проблеми, чисто и просто медиен трик за вдигане на рейтинга...Да му е жив и здрав!!!
    Виж Алфата ...

ами че то и шоуто му напоследак е един фарс и според мен вече Слави Трифонов вече не е актуален както преди
    АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Доста български звезди са си и големи селяци.Разправяли са ми случайни съседи на Глория в съседни стаи в хотел какви оригни и пърдене са били.... УЖАСТ!!!!!
      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy`
        ами че то и шоуто му напоследак е един фарс и според мен вече Слави Трифонов вече не е актуален както преди
        Ами, то като му умира шоуто, кво да прави човека?! Нали трябва да суздаде някаква интрига, та да се котира.....!!! Както и да е - важното е, че не трябва да се обръща внимание на такива простотии!!!
        Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
        Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
        Alfa Romeo 90 2.0 '87
        sigpic

Comment

ма то някой гледа ли го това нещо още?
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Бе не знам ма си е жива подигравка с хората...на повечето хора май им харесва да им се подиграват обаче
            Виж Алфата ...

Comment

Абе не съм много сигурен в това дето го казваш защото преди около 2 месеца светихме на един негов концерт в Албена и беше доста зле преди да излезе на сцената лежеше на едно канапе отзад и неможеше да стане а неговата асистентка Габи му наливаше 5 вида капки в очите Всичко това стана точно преди да се разчуе за болеста му
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Е тва кво пречи. малко клюкарска тема стана ма според мен има нещо вярно...
                Виж Алфата ...

Comment

И Аз мисля че има някъкъв проблем,който обаче премина в медиен фарс и от това извлече само облаги!
                  Какво ви дреме на вас,той ако не се оправи та ние ли недай си Боже да се случи на някой от нас!?!
                  Къде съм АЗ,Къде сте ВИЙ ?!?

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                    ма то някой гледа ли го това нещо още?
                    Добре че е Краси Радков, иначе май ептен ше го забравят тва шоу хората.
                    98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Абе по-добре да му нема нищо и да е медийно само, ама май си е болен човека... Абе вие кво злорадствате ? Кажете ми по-голем в БГ шоубизнес ? Простел бил.... абе то тия от Пайнера са едни НЕ-прости..... или псевдо родните звезди... като Вики от Мастило или Лорка.. или която/който се сетите... Тия па са такива аматьори... Според мен човека е професионалист... и прави това което се иска от него.. Айде спрете се с тая завист ! Човека си го може Евала !
                      Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

от теб поне не го очаквах...
                        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                        Roosevelt

Comment

Нее нищо не казвам че не го може - просто е олицетворение на цялата ни простотия според мен, да превръщаме такива хора в идоли...Хората не знаят кой е Георги Иванов, един истински велик човек, а се занимават с разни псевдогерои...а и те да се подиграват с тях после...
                          Виж Алфата ...

Comment

Първоначално публикувано от Naso
                            Абе по-добре да му нема нищо и да е медийно само, ама май си е болен човека... Абе вие кво злорадствате ? Кажете ми по-голем в БГ шоубизнес ? Простел бил.... абе то тия от Пайнера са едни НЕ-прости..... или псевдо родните звезди... като Вики от Мастило или Лорка.. или която/който се сетите... Тия па са такива аматьори... Според мен човека е професионалист... и прави това което се иска от него.. Айде спрете се с тая завист ! Човека си го може Евала !
                            Абсолютно съм съгласен с Насо Слави е един истински професионалист,работя с него и знам как е След 10 дена заминаваме на турне с него о ако знаете как са организирани нещата ще ви паднат шапките Всичко е организирано перфектно,за да не изпадам в подробности само ще кажа че всички коли ще имат стикери и ако те спрат полицай ще те пусна веднага-това е направено за удобство е не да караш като луд,просто ако закъсняваме за някъде да нямаме проблеми
                            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Дай да ги видиме тия стикери.....
                              sigpic
                              Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                              " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                              "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Working...
                              X