Известие

Collapse
No announcement yet.

простотията наречена Слави Трифонов

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от viki

Насо,аре да му оскубем перушинките на този,а ?
    На Гонзо слиповете бяха мноо по хубави!!
    Да те е яд че не си ги видяла!!!
    Къде съм АЗ,Къде сте ВИЙ ?!?

Comment

И аз недовиждам..... Тоя само трее му срежем ластиците и дотам с крилцата (освен ако нема един Олуейс в гащите)
      Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от Orther
        На Гонзо слиповете бяха мноо по хубави!!
        Да те е яд че не си ги видяла!!!

Да,много жалко....и аз щях да му покажа моите ...
        “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
        ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от Mury
          Първоначално публикувано от Naso
          Абе по-добре да му нема нищо и да е медийно само, ама май си е болен човека... Абе вие кво злорадствате ? Кажете ми по-голем в БГ шоубизнес ? Простел бил.... абе то тия от Пайнера са едни НЕ-прости..... или псевдо родните звезди... като Вики от Мастило или Лорка.. или която/който се сетите... Тия па са такива аматьори... Според мен човека е професионалист... и прави това което се иска от него.. Айде спрете се с тая завист ! Човека си го може Евала !
          Абсолютно съм съгласен с Насо Слави е един истински професионалист,работя с него и знам как е След 10 дена заминаваме на турне с него о ако знаете как са организирани нещата ще ви паднат шапките Всичко е организирано перфектно,за да не изпадам в подробности само ще кажа че всички коли ще имат стикери и ако те спрат полицай ще те пусна веднага-това е направено за удобство е не да караш като луд,просто ако закъсняваме за някъде да нямаме проблеми
          Надявам се това не важи когато те спрат в нарушение, защото ако е така само доказва наглостта и простотията..
          Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mury
            Първоначално публикувано от Naso
            Абе по-добре да му нема нищо и да е медийно само, ама май си е болен човека... Абе вие кво злорадствате ? Кажете ми по-голем в БГ шоубизнес ? Простел бил.... абе то тия от Пайнера са едни НЕ-прости..... или псевдо родните звезди... като Вики от Мастило или Лорка.. или която/който се сетите... Тия па са такива аматьори... Според мен човека е професионалист... и прави това което се иска от него.. Айде спрете се с тая завист ! Човека си го може Евала !
            Абсолютно съм съгласен с Насо Слави е един истински професионалист,работя с него и знам как е След 10 дена заминаваме на турне с него о ако знаете как са организирани нещата ще ви паднат шапките Всичко е организирано перфектно,за да не изпадам в подробности само ще кажа че всички коли ще имат стикери и ако те спрат полицай ще те пусна веднага-това е направено за удобство е не да караш като луд,просто ако закъсняваме за някъде да нямаме проблеми
            Aз пък не вярвам , да е спекулирал със здравето си - явно си има проблем.
            Аз се дразня на много от нещаа на Слави (постоянното лансиране на ББ, говоренето като инстанция и т.н.т)
            Но пък съм съгласен , че е професионалист и му свалям шапка , че от обикновенно момче от Плевен е един от най-влиателните в БГ.
            Посочете ми човек който може да влиае на резултати за каквито и да е избори, може да свали министър, правителство, може да обърне общественото мнение - ако трябва да визираме само един човек - това е Слави. Не съм му фен и както казах за много неща му се дразня - обаче не мога да не призная това което е постигнал.
            И пак казвам - това с очите за мен не е лъжа.(както твърдят разни жълти вестници)
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

ееееееееее
              васо
              слави не може да прави нищо то това дето си изброил
              така изглежда да, но сам ще се сетиш защо грешиш
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                ееееееееее
                васо
                слави не може да прави нищо то това дето си изброил
                така изглежда да, но сам ще се сетиш защо грешиш
                Аз пък доста ходя по провинцията , за да знам как той формира мнението на хората и как го цитират.
                Ей излезте малко то София

Но пък от друга страна не може понякога директно да го направи - щото пък ДС та и Комунисти държат рекламата. Иначе имам чувството че и след 20 години Костов ще е му е виновен на Слави.
                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                  щото пък ДС та и Комунисти държат рекламата
                  виж как си занеш
                  по отношение на политиката учиндолския говори това което му каже този дето плаща музиката

а костов е токова удобно да е виновен за всичко
                  Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                  X