Известие

Collapse
No announcement yet.

България гори!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

докато седим и гледаме как всеки граби колкото може или прави далавери, както пише от горе, и всеки си казва "сам кво мога да направя" ще си висим и ще пишем из форумите...
    Lexus Is200
    Honda CBR 600 F4i

Comment

Добре, кажи лично ти какво направи за спасяването на гората в твоя район!

Comment

Първоначално публикувано от J_I_V_K_O
        докато седим и гледаме как всеки граби колкото може или прави далавери, както пише от горе, и всеки си казва "сам кво мога да направя" ще си висим и ще пишем из форумите...
        Именно.Всеки се скътава и чака друг да направи това, което трябва, но не и той самия.

Докато е така ще страдаме...така ни се пада!

Аз лично не съм направил нищо.Бях на работа по време на протестите...и аз съм виновен

== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
        == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

Comment

в моят регион нищо не гори...
          Lexus Is200
          Honda CBR 600 F4i

Comment

Първоначално публикувано от Nikiboy
            Добре, кажи лично ти какво направи за спасяването на гората в твоя район!
            И какво може да направи за спасяването на горите не само той ми който и да било: Да отиде с голи раце и да почне да му духа и маха на оганя той онзи руския самолет не свърши почти нищо пък ния без техника пак апсурт
            landikar
            Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

е трябва на напиша на алфата НГУ да я боядисам маскировачно и да обикалям горите...
              Lexus Is200
              Honda CBR 600 F4i

Comment

Първоначално публикувано от Малък_Alfa_гъзар
                И какво може да направи за спасяването на горите не само той ми който и да било: Да отиде с голи раце и да почне да му духа и маха на оганя той онзи руския самолет не свърши почти нищо пък ния без техника пак апсурт
                Пък ти беше там и видя с очите си, че нищо не върши, нали?

И моля те почни да пишеш правилно.Както и да не се изказваш неподготвен.Не е трудно

Comment

Първоначално публикувано от Слав
                  Пък ти беше там и видя с очите си, че нищо не върши, нали?

И моля те почни да пишеш правилно.Както и да не се изказваш неподготвен.Не е трудно
                  Абе не съм бил там ама гледам по TV кво става.
                  Е добре де ние с J_I_V_K_O сме некадърни, некомпетентни и не можем да изгасим един пожар в рамките на половин България, вие го оправете тогава ама щото и вие само седите и пишите и спамите наще теми и нищо! От моя страна спирам вече че взехме много да спорим и не е на добре ебавайтея темата вече!
                  landikar
                  Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Абе не съм бил там ама гледам поTV кво става.
                    Е добре де ние с J_I_V_K_O сме некъдърни, некомпитентни и неможем да изгасим едно пожарче в рамките на половин България, вие го оправете тогава ама щото и вие само седите и пишите и спамите наще теми и нищо! От моя страна спирам вече че взехме много да спорим и не е на добре ебаваитея темата вече!
                    Тъй...аз не ти казвам какъв си...никъде не съм споменал дали си компетентен да изгасиш пожар, а те помолих да пишеш правилно!Дори в този пост в момента имаш х на брой грешки...направо ме домързя да ги преброя.Не се заяждам.Просто ти казвам.

Не ми увъртай думите

Comment

Малък_Alfa_гъзар дай да съберем по 2 кофи вода да огасим половин дърво и ето нашият принос, така като гледам всеки е допринесъл със хиляди тонове вода за гасене само ние с теб с нищо не сме направили дай да се запищем
                      Lexus Is200
                      Honda CBR 600 F4i

Comment

Не бе продължавайте да си пишете тогава...никой не ви пречи

Айде лека вечер от мен.Оставям спама на вас.Аз не разбирам от такива неща...

Comment

Милса,че си оправих грешките. Абе уш не се вода за толкова неграмотен ама защото на едно място пиша с английски букви тука с български и накрая каша.
                          Абе ти да не си някой учител по български
                          landikar

Comment

Милса,че си оправих грешките. Абе уш не се вода за толкова неграмотен ама защото на едно място пиша с английски букви тука с български и накрая каша.
                            Абе ти да не си някой учител по български

Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Working...
                            X