If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
докато седим и гледаме как всеки граби колкото може или прави далавери, както пише от горе, и всеки си казва "сам кво мога да направя" ще си висим и ще пишем из форумите...
докато седим и гледаме как всеки граби колкото може или прави далавери, както пише от горе, и всеки си казва "сам кво мога да направя" ще си висим и ще пишем из форумите...
Именно.Всеки се скътава и чака друг да направи това, което трябва, но не и той самия.
Докато е така ще страдаме...така ни се пада!
Аз лично не съм направил нищо.Бях на работа по време на протестите...и аз съм виновен
== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
Добре, кажи лично ти какво направи за спасяването на гората в твоя район!
И какво може да направи за спасяването на горите не само той ми който и да било: Да отиде с голи раце и да почне да му духа и маха на оганя той онзи руския самолет не свърши почти нищо пък ния без техника пак апсурт
landikar Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......
И какво може да направи за спасяването на горите не само той ми който и да било: Да отиде с голи раце и да почне да му духа и маха на оганя той онзи руския самолет не свърши почти нищо пък ния без техника пак апсурт
Пък ти беше там и видя с очите си, че нищо не върши, нали?
И моля те почни да пишеш правилно.Както и да не се изказваш неподготвен.Не е трудно
Пък ти беше там и видя с очите си, че нищо не върши, нали?
И моля те почни да пишеш правилно.Както и да не се изказваш неподготвен.Не е трудно
Абе не съм бил там ама гледам по TV кво става.
Е добре де ние с J_I_V_K_O сме некадърни, некомпетентни и не можем да изгасим един пожар в рамките на половин България, вие го оправете тогава ама щото и вие само седите и пишите и спамите наще теми и нищо! От моя страна спирам вече че взехме много да спорим и не е на добре ебавайтея темата вече!
landikar Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......
Абе не съм бил там ама гледам поTV кво става.
Е добре де ние с J_I_V_K_O сме некъдърни, некомпитентни и неможем да изгасим едно пожарче в рамките на половин България, вие го оправете тогава ама щото и вие само седите и пишите и спамите наще теми и нищо! От моя страна спирам вече че взехме много да спорим и не е на добре ебаваитея темата вече!
Тъй...аз не ти казвам какъв си...никъде не съм споменал дали си компетентен да изгасиш пожар, а те помолих да пишеш правилно!Дори в този пост в момента имаш х на брой грешки...направо ме домързя да ги преброя.Не се заяждам.Просто ти казвам.
Не ми увъртай думите
Малък_Alfa_гъзар дай да съберем по 2 кофи вода да огасим половин дърво и ето нашият принос, така като гледам всеки е допринесъл със хиляди тонове вода за гасене само ние с теб с нищо не сме направили дай да се запищем
Милса,че си оправих грешките. Абе уш не се вода за толкова неграмотен ама защото на едно място пиша с английски букви тука с български и накрая каша.
Абе ти да не си някой учител по български
Милса,че си оправих грешките. Абе уш не се вода за толкова неграмотен ама защото на едно място пиша с английски букви тука с български и накрая каша.
Абе ти да не си някой учител по български
Comment