Известие

Collapse
No announcement yet.

24/7

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• [quote=Lame_0ne]
    Първоначално публикувано от "Малък_Alfa_гъзар":107dwkyg
    Научи се да не мислиш толкова, кат те викат трагваш веднага да няма неподходящи хора на хоризонта
    Ама точно се осещам такъв к'во става, оглеждам се преди да тръгна и зад мен точно пристига с бясна крачка, просто нямах абсолютно никакъв късмет [/quote:107dwkyg]

мен явно ми се спи много и не мога да зацепя кой е неподходящия човек?
    Аlfa Romeo 156 1,8 TS
    Fiat Bravo - 1,6
    Hyundai i20 - 1,2

Comment

• Аре момчета аз ще заспивам че иначе добрата фея няма да ми оправи колата ако съм буден Аре лека
      landikar
      Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

• [quote=blank_jack][quote="Lame_0ne":lt02wkah]
        Първоначално публикувано от "Малък_Alfa_гъзар":lt02wkah
        Научи се да не мислиш толкова, кат те викат трагваш веднага да няма неподходящи хора на хоризонта
        Ама точно се осещам такъв к'во става, оглеждам се преди да тръгна и зад мен точно пристига с бясна крачка, просто нямах абсолютно никакъв късмет [/quote:lt02wkah]

мен явно ми се спи много и не мога да зацепя кой е неподходящия човек?[/quote:lt02wkah]

А де, кой ли може да е да не позволява да се виждаш с други момичета
        Alfa Romeo 75 1.8

Comment

• [quote=Lame_0ne][quote="blank_jack":2wd3shyx][quote="Lame_0ne":2wd3shyx]
          Първоначално публикувано от "Малък_Alfa_гъзар":2wd3shyx
          Ама точно се осещам такъв к'во става, оглеждам се преди да тръгна и зад мен точно пристига с бясна крачка, просто нямах абсолютно никакъв късмет [/quote:2wd3shyx]

мен явно ми се спи много и не мога да зацепя кой е неподходящия човек?[/quote:2wd3shyx]

А де, кой ли може да е да не позволява да се виждаш с други момичета [/quote:2wd3shyx]

ами може да е приятеля и, може да е баща и ... може да е ТВОЯТА ПРИЯТЕЛКА

ааа пропуснах - може и майка ти да е била
          Аlfa Romeo 156 1,8 TS
          Fiat Bravo - 1,6
          Hyundai i20 - 1,2

Comment

• [quote=blank_jack][quote="Lame_0ne":twnhcu19][quote="blank_jack":twnhcu19][quote="Lame_0ne":twnhcu19]
            Първоначално публикувано от "Малък_Alfa_гъзар":twnhcu19
            Ама точно се осещам такъв к'во става, оглеждам се преди да тръгна и зад мен точно пристига с бясна крачка, просто нямах абсолютно никакъв късмет [/quote:twnhcu19]

мен явно ми се спи много и не мога да зацепя кой е неподходящия човек?[/quote:twnhcu19]

А де, кой ли може да е да не позволява да се виждаш с други момичета [/quote:twnhcu19]

ами може да е приятеля и, може да е баща и ... може да е ТВОЯТА ПРИЯТЕЛКА [/quote:twnhcu19]

Мда прав си, но е последното
            Alfa Romeo 75 1.8

Comment

• [quote=Lame_0ne][quote="blank_jack":1d61q0el][quote="Lame_0ne":1d61q0el][quote="blank_jack":1d61q0el][quote="Lame_0ne":1d61q0el]
              Първоначално публикувано от "Малък_Alfa_гъзар":1d61q0el
              Ама точно се осещам такъв к'во става, оглеждам се преди да тръгна и зад мен точно пристига с бясна крачка, просто нямах абсолютно никакъв късмет [/quote:1d61q0el]

мен явно ми се спи много и не мога да зацепя кой е неподходящия човек?[/quote:1d61q0el]

А де, кой ли може да е да не позволява да се виждаш с други момичета [/quote:1d61q0el]

ами може да е приятеля и, може да е баща и ... може да е ТВОЯТА ПРИЯТЕЛКА [/quote:1d61q0el]

Мда прав си, но е последното [/quote:1d61q0el]

ми ти пък няма да кръшкаш ве мискинино
              Аlfa Romeo 156 1,8 TS
              Fiat Bravo - 1,6
              Hyundai i20 - 1,2

Comment

• Почнаха се някви тъпи въпроси, които дори не си направих труда да запомна, завърших с "Не ме е*е, нито тебе"
                Alfa Romeo 75 1.8

Comment

• хахаххахахахах

абе кво значи когато звъниш на някой и ти каже " временно нямате връзка с този номер?"
                  Аlfa Romeo 156 1,8 TS
                  Fiat Bravo - 1,6
                  Hyundai i20 - 1,2

Comment

• Изключил си го е или няма обхват, как ти е Skype-a си говорим там, че имам и една молба
                    Alfa Romeo 75 1.8

Comment

• ми същия ми е като ника тук
                      Аlfa Romeo 156 1,8 TS
                      Fiat Bravo - 1,6
                      Hyundai i20 - 1,2

Comment

• !!!

Ахаааааа Зарязахте форума така ли
                        Как не ви е срам
                        Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• До сега тряше да напрайм към едно 150-60 страници
                          Alfa Romeo 75 1.8

Comment

• ???

Абе кви са тия страници Да не пишете роман Е па 150 страници бая дебел роман ша стане а
                            Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• мани мани
                              Аlfa Romeo 156 1,8 TS
                              Fiat Bravo - 1,6
                              Hyundai i20 - 1,2

Comment

• Още ли не сте се наспали Никакви ви няма...
                                Алфа Ромео 155 1.7 8V T.S'96
                                Hyundai Coupe 1.6i 16V '03-следващата,много скоро
                                Kawasaki ZX9R 154 к.с '01г

Имам две фръцли,една италианка и една българка!
                                Всеки сантиметър в теб е секси,метър и деветдесет-жесток си,само тази нощ не стига...

Comment

Working...
                                X