Известие

Collapse
No announcement yet.

24/7

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Re: Good night !!!

Първоначално публикувано от JORDI
    Добър вечер на всички Ще има ли дежурни тази нощ или само Големия Брат ще е онлаин до сутринта
    И малката сестра също е не до суринта, но все пак

Comment

• Първоначално публикувано от Lame_0ne
      Вариантите са два, първия - ще му кажеш да излъже и втория - да не му кажеш и да стане конфликт
      Съжалявам нито аз,нито пък той сме на по 5г.Ако вашите жени са такива,моите съболезнвания.И в крайна сметка аз пак не разбрах кое е странното Първият път тръгнахме в петък със алфоната,в събота стана катастрофата и се прибрахме без мотор,в неделя тръгнахме отново до Кюстендил и в понеделник сутринта си го взехме и на ход обратно до тук.Та кое е странното?Че един мъж се доверява на жена си ?Ми заслужила съм

Добър вечер на всички Ще има ли дежурни тази нощ или само Големия Брат ще е онлаин до сутринта
      аз днес ще ви оставям по раничко ,приятно бъбрене
      Алфа Ромео 155 1.7 8V T.S'96
      Hyundai Coupe 1.6i 16V '03-следващата,много скоро
      Kawasaki ZX9R 154 к.с '01г

Имам две фръцли,една италианка и една българка!
      Всеки сантиметър в теб е секси,метър и деветдесет-жесток си,само тази нощ не стига...

Comment

Големия Брат ще е онлаин до сутринта
        А големия брат знае ли модератора какви ги е намислил Гледам писал за по-ранна сбирка на обръщалото Аз ще дойда с тролея
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
        Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
        Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Първоначално публикувано от Търновска_алфа_фенка
          И малката сестра също е не до суринта, но все пак
          Абе тук се води некаква полемика , ама на неразбираем език , не смяташ ли
          Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA
            Големия Брат ще е онлаин до сутринта
            А големия брат знае ли модератора какви ги е намислил Гледам писал за по-ранна сбирка на обръщалото Аз ще дойда с тролея
            Да бе,ама далеко за теб няма ли кой да те вземе!
            Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• Re: sbirka

Да бе,ама далеко за теб няма ли кой да те вземе!
              Ти май се съмняваш в мен Добре че не съм на бензин ,че с тея км който минавам постоянно ....
              А инъче Любчо ако не е на работа съм с него
              Fiat Punto Mk1 1.2 Fire

Comment

• Аха...значи Любчо! ОК!
                Нали разбра,че чакам до петък Мариан да даде информация дали има в Гърция онези работи...

Comment

• Разбрах
                  А за четвъртък трябва да намеря няколко ученички за фотосесия с колите Надявам се да съдействаш за превоза
                  А Любчо ако е зает - има тролей сигурно ще дойда
                  Fiat Punto Mk1 1.2 Fire

Comment

• хихи и аз съм тук горе доло
                    landikar
                    Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

• Първоначално публикувано от deq
                      Първоначално публикувано от Lame_0ne
                      Вариантите са два, първия - ще му кажеш да излъже и втория - да не му кажеш и да стане конфликт
                      Съжалявам нито аз,нито пък той сме на по 5г.Ако вашите жени са такива,моите съболезнвания.И в крайна сметка аз пак не разбрах кое е странното Първият път тръгнахме в петък със алфоната,в събота стана катастрофата и се прибрахме без мотор,в неделя тръгнахме отново до Кюстендил и в понеделник сутринта си го взехме и на ход обратно до тук.Та кое е странното?Че един мъж се доверява на жена си ?Ми заслужила съм

аз днес ще ви оставям по раничко ,приятно бъбрене
                      Някой май се засегна . Извинявай

П.П. Това за анкетата е шега
                      Алфа 33 - 1.4 I.vE.ta BOXER - 92г - изгубена завинаги
                      Мерцедес С180

Comment

• Първоначално публикувано от _Krasi
                        Някой май се засегна . Извинявай

П.П. Това за анкетата е шега
                        Ми то всичко беше шега ама.....
                        Alfa Romeo 75 1.8

Comment

• !!!

Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA
                          Разбрах
                          А за четвъртък трябва да намеря няколко ученички за фотосесия с колите Надявам се да съдействаш за превоза
                          А Любчо ако е зает - има тролей сигурно ще дойда
                          Ти пиши в нашия раздел за ученичките и ще видиш как и Самурайчето ще се натиска за превоз! А иначе в сряда съм тук на работа и не знам как ще стане...нека обяви Йонко срещата на тролеите и ще се разберем в сряда!

Comment

• Незнам защо имам чувството, че албума на 50 cent - Curtis има и dirty version, макар и да излиза излиза официално на 11.09
                            Alfa Romeo 75 1.8

Comment

• Re: !!!

Ти пиши в нашия раздел за ученичките и ще видиш как и Самурайчето ще се натиска за превоз!
                              Там много строги модераторите и ме е страх да пиша За Самурайчето имам две фенки на Яре ,ама предпочитали "кифла шофер" да ги вози ,отколкото мъж
                              Fiat Punto Mk1 1.2 Fire

Comment

• !!!

Първоначално публикувано от Lame_0ne
                                Незнам защо имам чувството, че албума на 50 cent - Curtis има и dirty version, макар и да излиза излиза официално на 11.09
                                Дано има някой буден фен,щот аз не съм ги слушал тия

Comment

Working...
                                X