If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вариантите са два, първия - ще му кажеш да излъже и втория - да не му кажеш и да стане конфликт
Съжалявам нито аз,нито пък той сме на по 5г.Ако вашите жени са такива,моите съболезнвания.И в крайна сметка аз пак не разбрах кое е странното Първият път тръгнахме в петък със алфоната,в събота стана катастрофата и се прибрахме без мотор,в неделя тръгнахме отново до Кюстендил и в понеделник сутринта си го взехме и на ход обратно до тук.Та кое е странното?Че един мъж се доверява на жена си ?Ми заслужила съм
Първоначално публикувано от JORDI
Добър вечер на всички Ще има ли дежурни тази нощ или само Големия Брат ще е онлаин до сутринта
аз днес ще ви оставям по раничко ,приятно бъбрене
Алфа Ромео 155 1.7 8V T.S'96
Hyundai Coupe 1.6i 16V '03-следващата,много скоро
Kawasaki ZX9R 154 к.с '01г
Имам две фръцли,една италианка и една българка! Всеки сантиметър в теб е секси,метър и деветдесет-жесток си,само тази нощ не стига...
Разбрах
А за четвъртък трябва да намеря няколко ученички за фотосесия с колите Надявам се да съдействаш за превоза
А Любчо ако е зает - има тролей сигурно ще дойда
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Вариантите са два, първия - ще му кажеш да излъже и втория - да не му кажеш и да стане конфликт
Съжалявам нито аз,нито пък той сме на по 5г.Ако вашите жени са такива,моите съболезнвания.И в крайна сметка аз пак не разбрах кое е странното Първият път тръгнахме в петък със алфоната,в събота стана катастрофата и се прибрахме без мотор,в неделя тръгнахме отново до Кюстендил и в понеделник сутринта си го взехме и на ход обратно до тук.Та кое е странното?Че един мъж се доверява на жена си ?Ми заслужила съм
Разбрах
А за четвъртък трябва да намеря няколко ученички за фотосесия с колите Надявам се да съдействаш за превоза
А Любчо ако е зает - има тролей сигурно ще дойда
Ти пиши в нашия раздел за ученичките и ще видиш как и Самурайчето ще се натиска за превоз! А иначе в сряда съм тук на работа и не знам как ще стане...нека обяви Йонко срещата на тролеите и ще се разберем в сряда!
Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Comment