Известие

Collapse
No announcement yet.

24/7

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Lame_0ne
    Миналата събота си карам по път с предимство и един турчин или по-скоро мангал решава, че може да не спре на стоп и направо в предния ми десен калник и всичко е потрошено.

БАСИ .... ТАКИВА ЗАСУЖАВАТ РАЗСТРЕЛ .... явно е бил черен ден .... един приятел са го засекли много лошо на колелото на Васил Априлов ... някаф бус го е обърнал ... същия ден
    Аlfa Romeo 156 1,8 TS
    Fiat Bravo - 1,6
    Hyundai i20 - 1,2

Comment

• Това както и да е, най-лошото е, че когато дойдоха от КАТ и се почна едно писане, ситуацията става на кръстовището Иван Вазов и Аквсентий Велешки, както беше едно спокойно и няма коли, по едно време минават две коли с по над 100 км/ч и не спират на стоп. Всички очаквахме реакция на КАТ-аджиите, но сигурно се досещате, че тя беше само едно завъртане на главата и поглеждане надолу.
      Alfa Romeo 75 1.8

Comment

• Това както и да е, най-лошото е, че когато дойдоха от КАТ и се почна едно писане, ситуацията става на кръстовището Иван Вазов и Аквсентий Велешки, както беше едно спокойно и няма коли, по едно време минават две коли с по над 100 км/ч и не спират на стоп. Всички очаквахме реакция на КАТ-аджиите, но сигурно се досещате, че тя беше само едно завъртане на главата и поглеждане надолу.
        Alfa Romeo 75 1.8

Comment

Това както и да е, най-лошото е, че когато дойдоха от КАТ и се почна едно писане, ситуацията става на кръстовището Иван Вазов и Аквсентий Велешки, както беше едно спокойно и няма коли, по едно време минават две коли с по над 100 км/ч и не спират на стоп. Всички очаквахме реакция на КАТ-аджиите, но сигурно се досещате, че тя беше само едно завъртане на главата и поглеждане надолу.

там трява да си леко тъп да дигнеш 100 имайки предвид че по Авксентий Велешки на места паветата са адски разместени а откъм градската има спящ полицай .. .. светофарите не работеха ли? Ти имаше ли застраховка? Ше се оправи ли Алфата?
          Аlfa Romeo 156 1,8 TS
          Fiat Bravo - 1,6
          Hyundai i20 - 1,2

Comment

Това както и да е, най-лошото е, че когато дойдоха от КАТ и се почна едно писане, ситуацията става на кръстовището Иван Вазов и Аквсентий Велешки, както беше едно спокойно и няма коли, по едно време минават две коли с по над 100 км/ч и не спират на стоп. Всички очаквахме реакция на КАТ-аджиите, но сигурно се досещате, че тя беше само едно завъртане на главата и поглеждане надолу.

там трява да си леко тъп да дигнеш 100 имайки предвид че по Авксентий Велешки на места паветата са адски разместени а откъм градската има спящ полицай .. .. светофарите не работеха ли? Ти имаше ли застраховка? Ше се оправи ли Алфата?
            Аlfa Romeo 156 1,8 TS
            Fiat Bravo - 1,6
            Hyundai i20 - 1,2

Comment

• ИзрУди..
              На всякъде са.
              ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
              sigpic
              ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

• ИзрУди..
                На всякъде са.
                ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                sigpic
                ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

• Стопа е на Иван Вазов и те минаха точно през него и не спряха. Дойдоха, гледаха, описваха застрахователите и ми казаха, че ще ми се обадат, като я оценат. Надявам се да се оправи
                  Alfa Romeo 75 1.8

Comment

• Стопа е на Иван Вазов и те минаха точно през него и не спряха. Дойдоха, гледаха, описваха застрахователите и ми казаха, че ще ми се обадат, като я оценат. Надявам се да се оправи
                    Alfa Romeo 75 1.8

Comment

Стопа е на Иван Вазов и те минаха точно през него и не спряха. Дойдоха, гледаха, описваха застрахователите и ми казаха, че ще ми се обадат, като я оценат. Надявам се да се оправи
                      стискаме палци!
                      Аlfa Romeo 156 1,8 TS
                      Fiat Bravo - 1,6
                      Hyundai i20 - 1,2

Comment

Стопа е на Иван Вазов и те минаха точно през него и не спряха. Дойдоха, гледаха, описваха застрахователите и ми казаха, че ще ми се обадат, като я оценат. Надявам се да се оправи
                        стискаме палци!
                        Аlfa Romeo 156 1,8 TS
                        Fiat Bravo - 1,6
                        Hyundai i20 - 1,2

Comment

• няма ли нокой,досега карах блъскащи колички и не ми се спи ич!!!
                          147 jtd 115k.c "02 Distinctive

Comment

• няма ли нокой,досега карах блъскащи колички и не ми се спи ич!!!
                            147 jtd 115k.c "02 Distinctive

Comment

• Тука съм тегля си Pantera да си пусна за приспиване
                              Виж Алфата ...

Comment

• Тука съм тегля си Pantera да си пусна за приспиване
                                Виж Алфата ...

Comment

Working...
                                X