Известие

Collapse
No announcement yet.

24/7

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• тцтцтцтцтцтц мани мани не ти е леко

треа ги строяваш,че . . разхаитена история са станали
    "˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "

Comment

• малък даваи да палим гумите към софия

тъкмо ще пробвам новата хубавица

Comment

• Не бе Solar73 преди 3-4 седмици направих едно проишествие, в което не бях виновен, на библиотеката се случва на Иван Вазов. Ония не спира на стоп и направо в мен, счупен бе предния десен калник и шенкелния болт. Намерихме и двете части, сега остава само да си боядисам калника и чакам пари от застрахователите (ДЗИ).
        Alfa Romeo 75 1.8

Comment

• Първоначално публикувано от solar73
          тъкмо ще пробвам новата хубавица
          еха... аз не видях подписа ...
          да ти е честита и да я слушаш,каквото иска да й угаждаш
          "˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "

Comment

• де избяга да не се уплаши обещавам да не вдигам пове4е от 200

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa Mania4ka
              А добър вечер и от мен.
              Малък_Alfa_гъзар аз снощи чаках тея твоите съграждани ... ама те несериозни се оказаха
              ми ти си легна ... после ние сме били несериозни...

айде без да се кълнем ако обичате
              Аlfa Romeo 156 1,8 TS
              Fiat Bravo - 1,6
              Hyundai i20 - 1,2

Comment

• Lame_0ne тъкмо се бях притеснил 4е си останах самотния мохикан с моита антика

Comment

Lame_0ne тъкмо се бях притеснил 4е си останах самотния мохикан с моита антика
                  ооооо не бой се, не бой се
                  Alfa Romeo 75 1.8

Comment

• Alfa Mania4ka

благодаря за хубавите пожелания

Comment

• Първоначално публикувано от Lame_0ne
                      Първоначално публикувано от solar73
                      Lame_0ne тъкмо се бях притеснил 4е си останах самотния мохикан с моита антика
                      ооооо не бой се, не бой се
                      аз ве4е жената я уредих с кола та 75 си е само за мен отървах я от неините лапи

Comment

• [quote=blank_jack]
                        Първоначално публикувано от "Alfa Mania4ka":30ck4zse
                        А добър вечер и от мен.
                        Малък_Alfa_гъзар аз снощи чаках тея твоите съграждани ... ама те несериозни се оказаха
                        ми ти си легна ... после ние сме били несериозни...
                        айде без да се кълнем ако обичате [/quote:30ck4zse]

е аз чаках,чаках ... и накрая заспах то е нормално вие докат си чешете само езиците

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa Mania4ka

е аз чаках,чаках ... и накрая заспах то е нормално вие докат си чешете само езиците
                          Айде айде, без много оправдания, всички знаем, че ти си главната заподозряна във вина.
                          Alfa Romeo 75 1.8

Comment

• [quote=Lame_0ne]
                            Първоначално публикувано от "Alfa Mania4ka":1tuery8a
                            Айде айде, без много оправдания, всички знаем, че ти си главната заподозряна във вина. [/quote:1tuery8a]

Не е верно.

Вии немоите да са орканизирате

Comment

де избяга да не се уплаши обещавам да не вдигам пове4е от 200
                              Ми дедазнам знам ли те къв шьофор си, ако искаш аз да карам нямам книжка и съм карал 10 пъти в живота си, ама като е кротна на 100 ще знам че поне ще стигнем за по кафе с Елито
                              landikar
                              Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

• Първоначално публикувано от Малък_Alfa_гъзар
                                Първоначално публикувано от solar73
                                де избяга да не се уплаши обещавам да не вдигам пове4е от 200
                                Ми дедазнам знам ли те къв шьофор си, ако искаш аз да карам нямам книжка и съм карал 10 пъти в живота си, ама като е кротна на 100 ще знам че поне ще стигнем за по кафе с Елито [/quote
                                тц кола и жена на друг не давам

Comment

Working...
                                X