If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
албума на 50 cent - Curtis има и dirty version, макар и да излиза излиза официално на 11.09
В Б-я всичко е възможно А албума току-що проверих - има го на DC++ сървара ми местния Ако не е майтап де [/quote:2ujd9vto]
Пише ли на него dirty version и за кой сървър говориш
Едит: Не, това е before album, благодаря все пак!
Ш ей не говори в множествено число, аз съм тук още доста време [/quote:33jjr80z]
"Ш ей" в даскалчето ти, тук добрия тон е задължителен и възрастните се уважават нищо, че си гъзарче :P :P
Ш ей не говори в множествено число, аз съм тук още доста време [/quote:jux6xe56]
"Ш ей" в даскалчето ти, тук добрия тон е задължителен и възрастните се уважават нищо, че си гъзарче :P :P[/quote:jux6xe56]
Тва ми е най добрия тон нали знаеш че гъзарите тъка се поздравяват за закуска
landikar Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......
Ш ей не говори в множествено число, аз съм тук още доста време [/quote:3cbfgm0b]
"Ш ей" в даскалчето ти, тук добрия тон е задължителен и възрастните се уважават нищо, че си гъзарче :P :P[/quote:3cbfgm0b]
Тва ми е най добрия тон нали знаеш че гъзарите тъка се поздравяват за закуска [/quote:3cbfgm0b]
Нищо не знам, не разбирам
Comment