няма правила- освен ако караш да не минаваш през дупки.. иначе няма проблеми
Известие
Collapse
No announcement yet.
Имате ли правила в колата
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от VenciАз за моите коли ще почна в хронологичен ред. Баба Жу: Не давам на други хора да дрифтват без гайка на волана, защото се вади когато не трябва. Забранил съм поставянето на прекалено тежки предмети върху покрива докато я ползвам за гардероб в гаража. Който иска да се вози без колан - бързо размисля. Не ми се задават въпроси от сорта "Кога най накрая ще я сглобиш тая кола?" и т.н. Алфа 33 (от скоро с ново име - Надежда): Забранявам возенето на хора с недобре затворени врати, защото изпадат по шиканите в Лозенец. На задната седалка не се превозват хора, за да има къде да си сложа гърнето като падне. Фиат Купе-то: Не се пипа музиката докато карам. Не се правят опити за пренасяне на предмети по големи от сандвич. За коланите се разбрахме. И не се крещи каквото и да е било вътре. Не се мажат суполи по кожения салон и се внимава как и на къде се отварят вратите.
последствията са травмиращи... за психиката и гласните струни на возещите се най-вечеАко парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Comment
-
Правилатова е за мен
1. Не се пуши!!! Мразя да ми смърди на цигани в колата
2. Не се пипа музиката, или друго по колата, да почне някой да си играе с ел. стъклата ужас
3. Да се яде в колата, това е неуважение към мен
4. Колко е просто сядаш си удобно, нагласяш си седалката, слагаш си колана и се наслаждавашsigpic
ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Comment
-
В моята се пуши но не се тръска в пеплника точно заради миризмата на цигариFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от mimв моята не се пуши и не се пуска чалга
и аз не се возя на задната седалка
всичко друго е позволено
Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
Втора национална среща на 155
Comment
-
Първоначално публикувано от milenamrПървоначално публикувано от mimв моята не се пуши и не се пуска чалга
и аз не се возя на задната седалка
всичко друго е позволено
Е чалга се слуша от време на време иначе "навигатора" се сърди! И аз даже я прослушах вече - трябва да си преинсталирам софтуера май!
Comment
-
Първоначално публикувано от raidersПравилатова е за мен
1. Не се пуши!!! Мразя да ми смърди на цигани в колата
2. Не се пипа музиката, или друго по колата, да почне някой да си играе с ел. стъклата ужас
3. Да се яде в колата, това е неуважение към мен
4. Колко е просто сядаш си удобно, нагласяш си седалката, слагаш си колана и се наслаждаваш!
Comment
-
аз нямам правила в колата, зимата се опитах да забраня пушенето но един прятел се смя в прадължение на 20 мин и така ме изнерви, че си запалих цигара и идеята пропадна
иначе много мразя да ми дават наклон как да карам...Alfa Romeo 156 SW, 1.9
Comment
-
при мен всичко е позволено... единствено не давам да се тръска в пепелниците щото както каза Мъри... после смърди на л***на....въпреки, че и аз съм пушач... гадно ми е да ми мирише
иначе с яденето .... 2 пъти я давам на баща ми да ходи някъде, докато печката и има нещо и всеки път яде мазни баници ... и цялата кола е в трохи
аа и още нещо не давам ... не давам кучето да се качва без да има нещо заслано на задната седалка... че прави всичко в косми...
който се е качвал е виждал... за какво става въпросех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от NasoДе да можех и аз същото да кажа..... за предна лява... но уви, няма отърване от дизеловото братствоAlfa Romeo 145 1.9 JTD
http://bendidas.hit.bg/
Comment
-
Първоначално публикувано от pipiПървоначално публикувано от NasoДе да можех и аз същото да кажа..... за предна лява... но уви, няма отърване от дизеловото братствоТо не е срамно
_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Разрешавам на дамите да затварят вратите с всичка сила, но от 5см.растояниеА иначе всеки казва,че в колата всичко може но ми се струва за
,с тези седалки е малко неудобно
Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Comment
-
Първоначално публикувано от JORDIА иначе всеки казва,че в колата всичко може но ми се струва за,с тези седалки е малко неудобно
Ще се измисли нещо при нужда
Пък и то си имаше отделна тема за това ,а решението е - автобус
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
Comment