Известие

Collapse
No announcement yet.

Имате ли правила в колата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

няма правила- освен ако караш да не минаваш през дупки.. иначе няма проблеми
    Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Venci
      Аз за моите коли ще почна в хронологичен ред. Баба Жу: Не давам на други хора да дрифтват без гайка на волана, защото се вади когато не трябва. Забранил съм поставянето на прекалено тежки предмети върху покрива докато я ползвам за гардероб в гаража. Който иска да се вози без колан - бързо размисля. Не ми се задават въпроси от сорта "Кога най накрая ще я сглобиш тая кола?" и т.н. Алфа 33 (от скоро с ново име - Надежда): Забранявам возенето на хора с недобре затворени врати, защото изпадат по шиканите в Лозенец. На задната седалка не се превозват хора, за да има къде да си сложа гърнето като падне. Фиат Купе-то: Не се пипа музиката докато карам. Не се правят опити за пренасяне на предмети по големи от сандвич. За коланите се разбрахме. И не се крещи каквото и да е било вътре. Не се мажат суполи по кожения салон и се внимава как и на къде се отварят вратите.
      разбрахме и какво се случва, когато гореописаното не се спазва
      последствията са травмиращи... за психиката и гласните струни на возещите се най-вече
      Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
      AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Правила това е за мен
        1. Не се пуши!!! Мразя да ми смърди на цигани в колата
        2. Не се пипа музиката, или друго по колата, да почне някой да си играе с ел. стъклата ужас
        3. Да се яде в колата, това е неуважение към мен
        4. Колко е просто сядаш си удобно, нагласяш си седалката, слагаш си колана и се наслаждаваш
        sigpic
        ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
        0889 636 093

Comment

В моята се пуши но не се тръска в пеплника точно заради миризмата на цигари
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

в моята не се пуши, всичко друго се прави
            Driving is the only thing I'm bad at

Comment

Първоначално публикувано от mim
              в моята не се пуши и не се пуска чалга
              и аз не се возя на задната седалка

всичко друго е позволено
              И в моята е така - с една добавка, че не се консумират напитки с алкохолно съдържание

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
              Втора национална среща на 155

Comment

Първоначално публикувано от milenamr
                Първоначално публикувано от mim
                в моята не се пуши и не се пуска чалга
                и аз не се возя на задната седалка

всичко друго е позволено
                И в моята е така - с една добавка, че не се консумират напитки с алкохолно съдържание

Е чалга се слуша от време на време иначе "навигатора" се сърди! И аз даже я прослушах вече - трябва да си преинсталирам софтуера май !
                Alfa156 Against All

Comment

Първоначално публикувано от raiders
                  Правила това е за мен
                  1. Не се пуши!!! Мразя да ми смърди на цигани в колата
                  2. Не се пипа музиката, или друго по колата, да почне някой да си играе с ел. стъклата ужас
                  3. Да се яде в колата, това е неуважение към мен
                  4. Колко е просто сядаш си удобно, нагласяш си седалката, слагаш си колана и се наслаждаваш
                  И само да е мръднал с ръка и получава шамар !
                  Alfa156 Against All

Comment

аз нямам правила в колата, зимата се опитах да забраня пушенето но един прятел се смя в прадължение на 20 мин и така ме изнерви, че си запалих цигара и идеята пропадна
                    иначе много мразя да ми дават наклон как да карам...
                    Alfa Romeo 156 SW, 1.9

Comment

при мен всичко е позволено... единствено не давам да се тръска в пепелниците щото както каза Мъри... после смърди на л***на....въпреки, че и аз съм пушач... гадно ми е да ми мирише
                      иначе с яденето .... 2 пъти я давам на баща ми да ходи някъде, докато печката и има нещо и всеки път яде мазни баници ... и цялата кола е в трохи
                      аа и още нещо не давам ... не давам кучето да се качва без да има нещо заслано на задната седалка... че прави всичко в косми...
                      който се е качвал е виждал... за какво става въпрос
                      ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

моя милост пък много мрази да гледа, как от другите коли се мятат фасове и други боклуци по пътя и край пътя
                        Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                        AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от Naso
                          Де да можех и аз същото да кажа..... за предна лява... но уви, няма отърване от дизеловото братство
                          Я разкажи на всики снощи кой чакаше да се прибера, за да ми вземи колата.
                          Alfa Romeo 145 1.9 JTD
                          http://bendidas.hit.bg/

Comment

Първоначално публикувано от pipi
                            Първоначално публикувано от Naso
                            Де да можех и аз същото да кажа..... за предна лява... но уви, няма отърване от дизеловото братство
                            Я разкажи на всики снощи кой чакаше да се прибера, за да ми вземи колата.
                            Всички го разбраха вече То не е срамно
                            _______
                            146 JTD - ex
                            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Разрешавам на дамите да затварят вратите с всичка сила, но от 5см.растояние А иначе всеки казва,че в колата всичко може но ми се струва за ,с тези седалки е малко неудобно
                              Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Първоначално публикувано от JORDI
                                А иначе всеки казва,че в колата всичко може но ми се струва за ,с тези седалки е малко неудобно
                                Остави това на младежта Ще се измисли нещо при нужда Пък и то си имаше отделна тема за това ,а решението е - автобус
                                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                                Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                                Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Working...
                                X