Известие

Collapse
No announcement yet.

Един Alfa фен си отиде

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• еми да.. именно поради тази приchина ... за да не се потули и да не се опитат да се прикрият, ако има пове chе хора, shtе стане ясно, chе всиchки ние, особено младите и активните, имаме дума в тази дървава и искаме да сме jиви. И не ме интересуват какви знаци си правят турците, ние трябва да се погрижим за живота на нашите близки и за нашия собствен...
    И пак и пак.. мерси за подкрепата! Просто не може да си представите колко много ме измъчва несправидливостта и липсата на толкова близък човек до мен!!!

Comment

• ...Бог да прости момчето...дръжте се!!!
      ...I ain't talkin' bout Playboy
      'Cause silicone parts are made for toys...

Alfa 156 1.6 TS

Comment

• ...сбогом приятелю...съболезнование на близките...ще дойда на делото ...
        156-2.4-JTD-99;
        156-2.4-JTD-SW-01;

Comment

• Моите съболезнования.
          Ще очакваме с нетърпение датата на делото. Нека всички имаме ангажимента, тя да бъде добре оповестена.
          Kawasaki Z1000 2013
          Moto Guci Breva

Comment

• Лека му пръст! Много Гадно,много.................
            Alfa156 Against All

Comment

• Клуба ще помогне с каквито средства разполага, само чакаме дата и информация с какво точно можем да бъдем полезни.
              sigpic
              Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
              " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
              "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

• Живота сам по себе си е тежък, но най-тежко е, когато един живот си отиде без време и то заради глупостта на някой друг! Приеми моите съболезнования, макар, че не познавах това добро момче!
                Алфа Ромео 145, 16V, TS, 1997г.

Comment

• http://rousse.dir.bg/2007/10/22/news2242909.html

Просто без коментар.
                  Не трябва да позволяваме това да се случи и в този случай.
                  Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                  ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Чакаме датата, там сме.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• IMAME DATA NA DELOTO

ДАТАТА НА ДЕЛОТО Е НА 7МИ НОЕМВРИ ОТ 9АМ В ПАЗАРДЙИК. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ, АКО ЙЕЛАЕТЕ СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ БРАТОВЧЕДКА МИ - МАРИА - НА ЕМАИЛ: mimi.22@abv.bg - СЕСТРАТА НА ДОБРИ.
                      НЕОБХОДИМО НИ Е ПРИСЪСТВИЕ, ЗА ДА НЕ СЕ ПОТУЛИ НИШТО И ДА СТАНЕ ЯСНО, ЧЕ ВСИЧКИ ИСКАМЕ ЕДНО - МОМЕНТАЛНА ПРИСЪДА!
                      БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА И ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ МНОГО НИ ПОМАГАТЕ!!!
                      ПРЕГРЪШТАМ ВИ, ЗАШТОТО ВИ ЧУВСТВАМ БЛИЗКИ! От все сърце ви моля да разпространите датата и часа на делото, за да мойе колкото се мойе повече хора!
                      Ако имате още въпроси - мойе и на мен да ми пишете тук или на gerganan@gmail.com но проблемът е, че аз не съм в Бг в момента((
                      ИСКРЕНО ВИ БЛАДОДАРЯ!!!

Comment

• Предлагам някой админ да сложи временно по една важна тема във всеки раздел
                        _______
                        146 JTD - ex
                        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Ще съм много благодарна ако това може да се случи!!!

Comment

• 7-ми ноември е сряда. 9 часа сутринта. Ако тръгнем тук от София сутринта в колко трябва да е? И как ще се организираме изобщо? Аз имам желание да дойда. Можем да се организираме по повече хора в кола, че нещо с тия финанси... Лошото е, че е през седмицата, работен ден и т.н. За мен това, обаче не е проблем.
                            Alfa Romeo 75 24V

Comment

• Добре е да се тръгне към 7.15-7.30 сутринта... зависи от коя част на града. Около час е пътят. Аз предлагам срещя в 8.30 пред Районния съд
                              - ето адреса - но не Окръжния, а Районния http://www.court-pz.info/about/page_cou ... e=contacts
                              Можете да пишете на Мария на mimi.22@abv.bg за допълнителна координация.
                              Като цяло знам, че е проблем, че е през седмицата, но съда не мисля, че работи през почивните дни. Благодаря и благодаря!

Comment

• Темата вече е със статус Важна.

За съжаление за мен е проблем да пътувам в работно време, така че няма да мога да се присъединя.
                                Надявам се да другите колеги да успеят да се организират.
                                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Working...
                                X