Известие

Collapse
No announcement yet.

Един Alfa фен си отиде

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• По обяснението в линка става въпрос за ОМВ-то на Окръжна болница. АЗ писах там. С 90-та ще сме 2-ма или 3-ма души. Не е ли малко рано само това тръгване в 6?
    Alfa Romeo 75 24V

Comment

• Ако беше след обяд щях да дойда и аз.Лека му пръст на човека .Мой приятел го уби камион и всичко се потули.Дано този път не скрият истината от хората ,че камионите особено турските са убийци.Някой по нагоре споменава зо турски тирове ,които не се отказват от изпреварване и това е истина която съм изпитал на свой гръб.
      Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Venci
        По обяснението в линка става въпрос за ОМВ-то на Окръжна болница. АЗ писах там. С 90-та ще сме 2-ма или 3-ма души. Не е ли малко рано само това тръгване в 6?
        Не мисля, че е рано, понеже ние сме 2 или три коли и докато се съберем, може да стане и 6.30.
        Да - това на Окръжна Болница. Предполагам ще се познаем.

Comment

• Първоначално публикувано от azzie
          Първоначално публикувано от Venci
          По обяснението в линка става въпрос за ОМВ-то на Окръжна болница. АЗ писах там. С 90-та ще сме 2-ма или 3-ма души. Не е ли малко рано само това тръгване в 6?
          Не мисля, че е рано, понеже ние сме 2 или три коли и докато се съберем, може да стане и 6.30.
          Да - това на Окръжна Болница. Предполагам ще се познаем.
          Аз ще съм там от около 6:00, някой като идва ако може да донесе крик, защото моя не е много надежден, пък трябва да сложа зимните гуми.
          Ще съм с тъмно син-сив-лилав голф 3 (привет от VW форума) с регистрация ВН 9898 ВН.
          Иво съм (от колегите на Добри)

Comment

• Ние ще тръгнеме към 7;00
            sigpic
            Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
            " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
            "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

• Да се *** , не съм чул алармите и на двата телефона и се успах зверски. Съжалявам .
              Alfa Romeo 75 24V

Comment

• 2 години и 10 месеца в лек режим.
                Толкова струва живота на един 29-годишен мъж.
                Още веднъж се убедих, че живеем в абсурдистан и скоро няма да се оправим.

Шофьора на тира (убиеца) е турчин и бил заспал на волана, въпреки, че е карал 40 минути. Направил пълни самопризнания.

Освен утре да помета с голфа всички на "плиска" и да знам, че ще ми се размине с 2 години и 10 месеца.

П.П. Светнаха ме, че "лек режим" значи, че може да ходи на работа в затвора и събота и неделя да се прибира вкъщи.
                То и в казармата не е така

Comment

• Какво другао да кажа.
                  Поне са го осъдили бързо и все пак присъдата е ефективна.
                  То оставаше и условна да му дадат.
                  И 100 години да му дадат на тираджията - пак няма да върнат колегата сред нас
                  Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                  ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• С няколко думи. Мисля, че хората които бяхме там оказахме влияние върху решението на съда. Първоначално всичко изглеждаше, че е нагласено и най-вероятно ще гонят само условна присъда. Протокола беше готов, съдята едвам дочака да се свърши с говореното....и трябваше за 10мин да вземат решение, но се забавиха доста и явно присъствието на доста хора в залата ги е накарало да променят мнението си...или поне аз така мисля.

За сега пръсадата е 2години и 10месеца ефективна, естествено те ще обжалват....

пс: Тепърва ще имаме нужда от подкрепа.
                    sigpic
                    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

• Извинявам се, но това за мен си е подигравка...да ходи на работа?
                      В Събота и Неделя да си е вкъщи???

Каква присъда е това?Това е пълна глупост...каква наказателна стойност има това?

== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
                      == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

Comment

• Благодаря ви от името на колегите на Добс че бяхте там.
                        Имаше значение.

Comment

• Kaжете кога е следващата дата на делото.
                          Ще направя всико възможно да дойда и аз.
                          Ако трябва ще си взема отпуска.

== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
                          == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

Comment

• Ей, хора,

Няма да върнем Добри. Идеята на наказанието, присъдата, затвора или каквото и да е - е превъзпитание, а не да роди още по-голям престъпник. Мисля, че се борим това да не се повтори - аз поне. . .

Както вече казах - няма да го върнем.

Благодаря, че бяхме там заедно.

Comment

• Това писмо ми го прати Мария, сестрата на Добри с молба да ви го изпратя. Понеже нямам мейли на никой от вас, копирам го тук.

---------------------------------------------------------------------

На 7 февруари от 9.00 часа в Пловдивския апелативен съд (4000 гр. Пловдив бул. "Шести септември" 167) ще се гледа делото на втора инстанция за убийството на Добрин Шишков (29) от Осман Халил Осман, който на 13 август 2007 г. го блъсна в аварийната лента на магистрала Тракия с шофирания от него ТИР Скания.

Първото дело се състоя на 7 ноември в Пазарджишкия районен съд. Подсъдимият е направил пълни самопризнания за това, че е блъснал Добрин и за това, че е избягал от местопроизшествието. Обяснява, че е заспал на волана, при положение, че е тръгнал от Пловдив 40 минути преди престъплението, след като два дни не е шофирал. Избягал е от местопрестъплението, защото в огледалото за обратно виждане не се виждала настилката на пътя и не бил разбрал какво е направил....

По време на делото подсъдимият се помоли да му се даде изпитателен срок (условна присъда), а адвокатите му пледираха да му се даде шанс...

Съдът присъди 2 години 10 месеца затвор.

Подсъдимият обжалва присъдата.

Питаме се за какъв шанс се молят на съда? Шанс Осман си има, жив е.... Добрин няма шанс... И още стотици нямат шанс....

---------------------------------------------------------------------

Отново с молба - и този път да сме повече на делото. Както се оказа, има значение.

Comment

• Re: Един Alfa фен си отиде

Първоначално публикувано от BlackStar
                                В нелеп случка на магистрала ТРАКИЯ във вторник вече почина колегата turbi /винаги ще си с нас фестър/ панахидата ще се състои на централни софииски гробища 16.8.2007 от един часът
                                лека му птъст
                                ...лека му пръст...
                                ...нека почива в мир...
                                АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
                                FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Working...
                                X