Известие

Collapse
No announcement yet.

Един Alfa фен си отиде

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

немога да повярвам как може този свят да е изпълнен с толкова болка когато погледна жилетката се сещам постоянно за този изклиучително трагичен инцидент.Днес докато се пребирахме по царигратско имаше катастрофа и видях една йена вероятно уряла(надявам се да не е така) след всички тези случаи само за това мисля а утре заминаваме за морето.знам че не е хубаво да се говори за тези неща преди път но немга си мулча толкова смърт и страдание за какво зада мойе някой да си избива комплекси : немога да разбера какъв е тоя начин на живот? с това ли ще се хвалиш.прави ли те пълноценен човек НЕ не мисля така.още не сам изкарал книшка но вече сам достатучно голям за да разбера че НИЩО не ни е наред в дъргавата на мен ми стига и това което сум видял до сега не искам да ставам един от многото които си мислят че са голяма работа когато десният им крак е натиснал педала на гаста до дупка

дано скоро всичкото това насилие свурши
    Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
    sigpic

Comment

немога да повярвам как може този свят да е изпълнен с толкова болка когато погледна жилетката се сещам постоянно за този изклиучително трагичен инцидент.Днес докато се пребирахме по царигратско имаше катастрофа и видях една йена вероятно уряла(надявам се да не е така) след всички тези случаи само за това мисля а утре заминаваме за морето.знам че не е хубаво да се говори за тези неща преди път но немга си мулча толкова смърт и страдание за какво зада мойе някой да си избива комплекси : немога да разбера какъв е тоя начин на живот? с това ли ще се хвалиш.прави ли те пълноценен човек НЕ не мисля така.още не сам изкарал книшка но вече сам достатучно голям за да разбера че НИЩО не ни е наред в дъргавата на мен ми стига и това което сум видял до сега не искам да ставам един от многото които си мислят че са голяма работа когато десният им крак е натиснал педала на гаста до дупка

дано скоро всичкото това насилие свурши
      Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
      sigpic

Comment

Мир на праха му, и най-искрени съболезнования на близките и роднините му!

А за нелепия начин по който е станало - там само гняв!
        Alfa 156 1.8 TS '99
        --------------

Comment

Мир на праха му, и най-искрени съболезнования на близките и роднините му!

А за нелепия начин по който е станало - там само гняв!
          Alfa 156 1.8 TS '99
          --------------

Comment

Почивай в мир!!!!!!!!!!!!

Когато вчера прочетох темата ми стана много криво и не можах да спра да се ядосвам и да псувам, но от това няма никаква полза - момчето го няма и това няма да го върне!!!!!!!!!!
            За това изчаках и оставих нещата да ги премисля и да дам едно, поне според мен, смислено предложение:

ХОРА ДАЙТЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ И ДА НАПРАВИМ ФОНД, В КОЙТО ДА НАБЕРЕМ СРЕДСТВА ЗА СЕМЕЙСТВОТО МУ, ЗА ДА ИМ ПОМОГНЕМ ДА ЗАВЕДАТ ДЕЛО СРЕЩУ ОНЗИ ...ТИИИИИИИТ... И ДА ПОКАЖЕМ НА ВСИЧКИ ПОДОБНИ, ЧЕ ПЪТИЩАТА НЕ СА ЗА ИЗБИВАНЕ НА КОМПЛЕКСИ ЗА МАЛКИ ПИШКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            НА ДАЛИ НА БЛИЗКИТЕ МУ СЕГА ИМ СЕ ХАРЧАТ ПАРИ И НЕРВИ ПО СЪДИЛИЩА, НО Е ВРЕМЕ ДА НАКАЖЕМ БЕЗРАСЪДНИТЕ ШОФЬОРИ!!!!!!!!!
            ДА КАЖЕМ STOP НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

АКО ВСЕКИ ОТ РЕГИСТРИРАЛИТЕ СЕ ВЪВ ФОРУМА ДАДЕ ПО 10 ЛВ ЩЕ СЕ НАБЕРАТ НАД 30000ЛВ.
            /е не вярвам че всички ще се навоят, но се надявам/

НЕКА НЯКОИ ОТ МОДЕРАТОРИТЕ ДА ВЗЕМАТ ИДЕЯТА МИ, АКО СА СЪГЛАСНИ И ДА ИЗМИСЛИМ НАЧИН ДА Я РЕАЛИЗИРАМЕ!!!!!!!!

НЕКА НЯКОЙ, КОЙТО ГО Е ПОЗНАВАЛ ЛИЧНО И АКО ПОЗНАВА БЛИЗКИТЕ МУ ЕСТЕСТВЕНО ДА СЕ СВЪРЖЕ С ТЯХ И ДА ОБСЪДИ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО МИ.

Alfa Romeo 155 1.7TS 95g EX- ALFA ROMEO 166 2.4 JTD 02 EX- Alfa Romeo 155 1.8 Silvarstone - Alfa Romeo 166 2.4 JTD 02 ( 136 ) - Alfa Romeo Giulietta 1.4 '13 (120)

Comment

Когато вчера прочетох темата ми стана много криво и не можах да спра да се ядосвам и да псувам, но от това няма никаква полза - момчето го няма и това няма да го върне!!!!!!!!!!
              За това изчаках и оставих нещата да ги премисля и да дам едно, поне според мен, смислено предложение:

ХОРА ДАЙТЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ И ДА НАПРАВИМ ФОНД, В КОЙТО ДА НАБЕРЕМ СРЕДСТВА ЗА СЕМЕЙСТВОТО МУ, ЗА ДА ИМ ПОМОГНЕМ ДА ЗАВЕДАТ ДЕЛО СРЕЩУ ОНЗИ ...ТИИИИИИИТ... И ДА ПОКАЖЕМ НА ВСИЧКИ ПОДОБНИ, ЧЕ ПЪТИЩАТА НЕ СА ЗА ИЗБИВАНЕ НА КОМПЛЕКСИ ЗА МАЛКИ ПИШКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              НА ДАЛИ НА БЛИЗКИТЕ МУ СЕГА ИМ СЕ ХАРЧАТ ПАРИ И НЕРВИ ПО СЪДИЛИЩА, НО Е ВРЕМЕ ДА НАКАЖЕМ БЕЗРАСЪДНИТЕ ШОФЬОРИ!!!!!!!!!
              ДА КАЖЕМ STOP НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

АКО ВСЕКИ ОТ РЕГИСТРИРАЛИТЕ СЕ ВЪВ ФОРУМА ДАДЕ ПО 10 ЛВ ЩЕ СЕ НАБЕРАТ НАД 30000ЛВ.
              /е не вярвам че всички ще се навоят, но се надявам/

НЕКА НЯКОИ ОТ МОДЕРАТОРИТЕ ДА ВЗЕМАТ ИДЕЯТА МИ, АКО СА СЪГЛАСНИ И ДА ИЗМИСЛИМ НАЧИН ДА Я РЕАЛИЗИРАМЕ!!!!!!!!

НЕКА НЯКОЙ, КОЙТО ГО Е ПОЗНАВАЛ ЛИЧНО И АКО ПОЗНАВА БЛИЗКИТЕ МУ ЕСТЕСТВЕНО ДА СЕ СВЪРЖЕ С ТЯХ И ДА ОБСЪДИ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО МИ.

Alfa Romeo 155 1.7TS 95g EX- ALFA ROMEO 166 2.4 JTD 02 EX- Alfa Romeo 155 1.8 Silvarstone - Alfa Romeo 166 2.4 JTD 02 ( 136 ) - Alfa Romeo Giulietta 1.4 '13 (120)

Comment

Лека му пръст...
                Жалко че още един млад човек си отива по такъв нелеп начин
                166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Лека му пръст...
                  Жалко че още един млад човек си отива по такъв нелеп начин
                  166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                  ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Почиваи в Мир приятелю
                    http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
                    www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

• Почиваи в Мир приятелю
                      http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
                      www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

• Незнам какво да напиша... просто нямам думи....

Почивай с мир
                        Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                        Opel Astra J
                        ex:
                        Alfa Romeo 164 2.5TD
                        Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                        Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Незнам какво да напиша... просто нямам думи....

Почивай с мир
                          Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                          Opel Astra J
                          ex:
                          Alfa Romeo 164 2.5TD
                          Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                          Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Ужас -направо трагедия.
                            Жалко за момчето, не можа да се порадва на колата.

Лека му пръст на момчето ...
                            Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
                            Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

• Ужас -направо трагедия.
                              Жалко за момчето, не можа да се порадва на колата.

Лека му пръст на момчето ...
                              Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
                              Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

• сега научавам и съм наистина съкрушен!познавах го единсвено около алфата му,често ходех при него на автомивката, където работеше да си поговориме за колите и да видя какво още е направил по колата!беше изключителен симпатяга и голям добряк!никога няма да забравя как случайно ни срещнаха алфите 155 като той и неговия колега в работно време, ни предложиха на мен и брат ми да ни повозят и да си направят гонка,като той заедно с мен в колата победи!разказвам това,защото го познавах бегло,но от далече личеше колко свестен мъж беше!!!

почивай в мир
                                147 jtd 115k.c "02 Distinctive

Comment

Working...
                                X