Известие

Collapse
No announcement yet.

Един Alfa фен си отиде

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• сега научавам и съм наистина съкрушен!познавах го единсвено около алфата му,често ходех при него на автомивката, където работеше да си поговориме за колите и да видя какво още е направил по колата!беше изключителен симпатяга и голям добряк!никога няма да забравя как случайно ни срещнаха алфите 155 като той и неговия колега в работно време, ни предложиха на мен и брат ми да ни повозят и да си направят гонка,като той заедно с мен в колата победи!разказвам това,защото го познавах бегло,но от далече личеше колко свестен мъж беше!!!

почивай в мир
    147 jtd 115k.c "02 Distinctive

Comment

• снощи на АМ "Тракия" около 22:30 часа преди разклона за село Долно Вършило в посока към София товарен автомобил "Скания", управляван от О.О., на 39 години от село Трънак, област Бургас, навлязъл в аварийната лента и блъснал стоящия до автомобила си Д.Ш, на 29 години от София, който е бил облечен със светлоотразителна жилетка, предаде Дарик радио. На път за болницата Д.Ш. е починал. Образувано е досъдебно производство. Според БТА, обаче, шофьорът на камиона е неизвестен и се издирва от органите на МВР.

Comment

• снощи на АМ "Тракия" около 22:30 часа преди разклона за село Долно Вършило в посока към София товарен автомобил "Скания", управляван от О.О., на 39 години от село Трънак, област Бургас, навлязъл в аварийната лента и блъснал стоящия до автомобила си Д.Ш, на 29 години от София, който е бил облечен със светлоотразителна жилетка, предаде Дарик радио. На път за болницата Д.Ш. е починал. Образувано е досъдебно производство. Според БТА, обаче, шофьорът на камиона е неизвестен и се издирва от органите на МВР.

Comment

• Първоначално публикувано от kris11
          Ужас -направо трагедия.
          Жалко за момчето, не можа да се порадва на колата.

Лека му пръст на момчето ...
          Той на живота не е могъл да се порадва ти за колата ... дано го намерят този с камиона. Едва ли ще направят нещо, но все продължаваме да се надяваме.
          Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

• Първоначално публикувано от kris11
            Ужас -направо трагедия.
            Жалко за момчето, не можа да се порадва на колата.

Лека му пръст на момчето ...
            Той на живота не е могъл да се порадва ти за колата ... дано го намерят този с камиона. Едва ли ще направят нещо, но все продължаваме да се надяваме.
            Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

• Здравейте, хора
              изключително трудно ми е да пиша тук. Направих регистрацията само заради Добри, и от името на всички колеги, мои и негови, защото знаем колко си обичаше тоя форум. Затова решихме да потърсим дали някой тук се е сетил за него... и ви благодарим че сте почели паметта му. Виждам че сте стигнали до идеята, до която и ние - да помогнем някак да се заведе дело и въобще да помогнем по някакъв начин.
              Тежко ми е да пиша, тежко ми беше и да чета писаното от вас, защото аз загубих много повече от колега и шеф, загубих човек, който ми беше станал като брат. Мисля че повечето, които го познаваха, биха казали същото.
              Помнете го като на тази снимка

Comment

• Здравейте, хора
                изключително трудно ми е да пиша тук. Направих регистрацията само заради Добри, и от името на всички колеги, мои и негови, защото знаем колко си обичаше тоя форум. Затова решихме да потърсим дали някой тук се е сетил за него... и ви благодарим че сте почели паметта му. Виждам че сте стигнали до идеята, до която и ние - да помогнем някак да се заведе дело и въобще да помогнем по някакъв начин.
                Тежко ми е да пиша, тежко ми беше и да чета писаното от вас, защото аз загубих много повече от колега и шеф, загубих човек, който ми беше станал като брат. Мисля че повечето, които го познаваха, биха казали същото.

Comment

• Почивай в мир колега!
                  Mitsubishi Outlander
                  Mitsubishi Space Star
                  Daihatsu Terios

Comment

• Почивай в мир колега!
                    Mitsubishi Outlander
                    Mitsubishi Space Star
                    Daihatsu Terios

Comment

• RIP
                      Alfa 145 1.8 TS '97

Comment

• RIP
                        Alfa 145 1.8 TS '97

Comment

• Без думи.почиваи в мир колега.
                          0888515205

Comment

• Без думи.почиваи в мир колега.
                            0888515205

Comment

• Първоначално публикувано от Ula
                              Здравейте, хора
                              след като видях снимката,разбрах,че не е момчето,за което по-горе писах!
                              изглежда сърдечен,човек и въпреки,че не го познавах съжалявам,така както се почуствах първоначално!
                              лека ти пръст Добри

Comment

• Първоначално публикувано от Ula
                                Здравейте, хора
                                след като видях снимката,разбрах,че не е момчето,за което по-горе писах!
                                изглежда сърдечен,човек и въпреки,че не го познавах съжалявам,така както се почуствах първоначално!
                                лека ти пръст Добри

Comment

Working...
                                X