Известие

Collapse
No announcement yet.

Истината и факти относно случая "СТАВИСКИ" ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

http://photo-zona.net/index.php?APP_ACT ... IMAGE_ID=2

ето я показателната истина с колко е карал скапаняка. А това че сега ще се опитат да замажат всичко е пределно ясно. Обаче пък ако посмее да се появи на някоя ледена пързалка или друго обществено събитие този самозабравил се индивид аз лично ще отида с едно черно знаме и през цялото време ще викам "Убиец"
    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

не се хаби заради него обади се аз ще развея плакат "УБИЕЦ" прослави България но почерни хората НЕ ИСКАМ ТАКИВА ДА СА ГОРДОСТА НА БЪЛГАРИЯ "ЗАТВОР" "ЗАТВОР" "ЗАТВОР"
      146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
      145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

не се хаби заради него обади се аз ще развея плакат "УБИЕЦ" прослави България но почерни хората НЕ ИСКАМ ТАКИВА ДА СА ГОРДОСТА НА БЪЛГАРИЯ "ЗАТВОР" "ЗАТВОР" "ЗАТВОР"
        146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
        145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

колеги истината е една и е стара колкото света и за родната ни България важи във пълна сила или както казват старите хора за кокошка нямя прошка за милиони няма закони всичко около този случаи ще се размие със времето и тоя пумиар Ставииски ще си остане ненаказан това е истината
          АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

колеги истината е една и е стара колкото света и за родната ни България важи във пълна сила или както казват старите хора за кокошка нямя прошка за милиони няма закони всичко около този случаи ще се размие със времето и тоя пумиар Ставииски ще си остане ненаказан това е истината
            АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
              Абе всчики говорят за случая Калоянчев, но там май беше леко по различно. Първо не е пил до колкто знам, и второ пешеходката е изкочила изневидаелица на платното. Поне аз това съм чувал за този случай.
              Така е!
              1. Калоянчев не е пил!!!
              2. Калоянчев не е карал с над 100км/ч в завоя!!!
              3. Калоянчев не е бил спиран 500м по-назад и пуснат!!!
              4. Калоянчев е доста по-възрастен и това му е изиграло лоша шега!!!
              5. Калоянчев блъска ненадейно излязъл пешеходед!!!
              6. Калоянчев прави опит да избегне удара - съзнателно!!!
              7. Калоянчев закарва жената до болница!!!
              Не защитавам или оправдавам Калоянчев!

Но общота със случая Стависки е само, че двамата са известни!
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
                Абе всчики говорят за случая Калоянчев, но там май беше леко по различно. Първо не е пил до колкто знам, и второ пешеходката е изкочила изневидаелица на платното. Поне аз това съм чувал за този случай.
                Така е!
                1. Калоянчев не е пил!!!
                2. Калоянчев не е карал с над 100км/ч в завоя!!!
                3. Калоянчев не е бил спиран 500м по-назад и пуснат!!!
                4. Калоянчев е доста по-възрастен и това му е изиграло лоша шега!!!
                5. Калоянчев блъска ненадейно излязъл пешеходед!!!
                6. Калоянчев прави опит да избегне удара - съзнателно!!!
                7. Калоянчев закарва жената до болница!!!
                Не защитавам или оправдавам Калоянчев!

Но общота със случая Стависки е само, че двамата са известни!
                sigpic

Comment

Re:

Първоначално публикувано от Alexanderbb
                  http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE&ALBUM_ID=10004& IMAGE_ID=2

ето я показателната истина с колко е карал скапаняка. А това че сега ще се опитат да замажат всичко е пределно ясно. Обаче пък ако посмее да се появи на някоя ледена пързалка или друго обществено събитие този самозабравил се индивид аз лично ще отида с едно черно знаме и през цялото време ще викам "Убиец"
                  Ти внимавай с тези снимки Да не вземат да те сплашват нещо

Стависки не би трябвало да се измъкне, защото има доста доказателства, които няма как да се покрият вече.

Аз предлагам да се направи едно шествие в случай, че магистрати или там подобни лакеи започнат да шикалкавят процеса
                  Ще направим връзки и с колеги от всички форуми да се присъединят
                  Нека обществото види, че НЕ СМЕ СЛЯПИ или ИДИОТИ
                  sigpic

Comment

Re:

http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE&ALBUM_ID=10004& IMAGE_ID=2

Стависки не би трябвало да се измъкне, защото има доста доказателства, които няма как да се покрият вече.

Аз предлагам да се направи едно шествие в случай, че магистрати или там подобни лакеи започнат да шикалкавят процеса
                    sigpic

Comment

Re:

Първоначално публикувано от Dodo 155

Много добра идея
                      И между другото.... ето какво си приказват неговите НЕпълнолетни фенки дето го сънуват, гол нощем с белите коне.
                      ПИКЛИ!

http://www.armleg.com/forum4e/viewforum ... um=forum4e
                      ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                      sigpic
                      ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Re:

Първоначално публикувано от Dodo 155

Много добра идея
                        И между другото.... ето какво си приказват неговите НЕпълнолетни фенки дето го сънуват, гол нощем с белите коне.
                        ПИКЛИ!

http://www.armleg.com/forum4e/viewforum ... um=forum4e
                        ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                        sigpic
                        ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Според мене тва ко.еленце гадно трее да се разтреля пред НДК! А ако му се размине трее да се сформира бунт и аз бих участвал в него!
                          156 V6 turbo

Comment

Според мене тва ко.еленце гадно трее да се разтреля пред НДК! А ако му се размине трее да се сформира бунт и аз бих участвал в него!
                            156 V6 turbo

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante
                              какво стана с Кирил Маричков
                              това ще стане и сега
                              Кирил Маричков уби на майка ми съученичка,и наша комшийка,връщайки се от митинг на СДС и мислейки се за господ ,и за него правила за движение не съществуват.И беше много по пиян отколкото е бил Стависки.И дори да направят Стависки изкупителна жертва в случая,какво ще направят с колегите на Маричков от парламента които си карат против всякакви правила,дори документирани.Или подобни на този с Ламборджинито,и тези хора гласуват закони и управляват държавата,егати и държавата
                              TIPO 2.0 91g.
                              PUNTO 1.2 04 g.
                              156 1.8 TS 00g

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante
                                какво стана с Кирил Маричков
                                това ще стане и сега
                                Кирил Маричков уби на майка ми съученичка,и наша комшийка,връщайки се от митинг на СДС и мислейки се за господ ,и за него правила за движение не съществуват.И беше много по пиян отколкото е бил Стависки.И дори да направят Стависки изкупителна жертва в случая,какво ще направят с колегите на Маричков от парламента които си карат против всякакви правила,дори документирани.Или подобни на този с Ламборджинито,и тези хора гласуват закони и управляват държавата,егати и държавата
                                TIPO 2.0 91g.
                                PUNTO 1.2 04 g.
                                156 1.8 TS 00g

Comment

Working...
                                X