Известие

Collapse
No announcement yet.

Тежка катастрофа с Alfa 166 на Тодор Александров 1 загинал

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

след като видях темата снощи,потърсих инфо,но не намерих и се надявам да не е отразена в медиите,защото няма жертви,но не зная!къде е станали в софия ли?
    147 jtd 115k.c "02 Distinctive

Comment

на кръстовището но Тодор Александров и Димитър Петков. То там е ужас от нагли пешеходци, пресичат на червено на "стада". Понеже знам оттам минавам прилично бавно.
      sigpic
      Alfa Romeo 156 2.4JTD
      Mazda CX-5

Comment

на кръстовището но Тодор Александров и Димитър Петков. То там е ужас от нагли пешеходци, пресичат на червено на "стада". Понеже знам оттам минавам прилично бавно.
        sigpic
        Alfa Romeo 156 2.4JTD
        Mazda CX-5

Comment

На това кръстовище бих един. Не ми издържаха нервите. Тоя идиот пресичаше на червено. Спрях аз да не го ударя и му свирнах, а тава келеме ми показа среден прът. Чесно ви казвам, причерня ми пред очите. Тоя толкова се стресна като слязох от колата, че не можа да реагира.
          Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

На това кръстовище бих един. Не ми издържаха нервите. Тоя идиот пресичаше на червено. Спрях аз да не го ударя и му свирнах, а тава келеме ми показа среден прът. Чесно ви казвам, причерня ми пред очите. Тоя толкова се стресна като слязох от колата, че не можа да реагира.
            Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Да

То само пешеходците да бяха... Ами тия тъпунгели дето минават на червено и то бавно и те гледат като че ли не те виждат че ще минеш през тях... или дето се престрояват без да погледнат на трилентово от най-дясно до най-ляво... И аз ошамарих един такъв. Не издържах а по принцип не ми прави много впечатление, но явно всичко си има граници....
              ALFA ROMEO 166 2.4 JTDm '04 NEW
              LANCIA PHEDRA 2.2 Jtd '02 - Older
              ALFA ROMEO 166 2,4 JTD '98 - Older

Comment

Working...
              X