след като видях темата снощи,потърсих инфо,но не намерих и се надявам да не е отразена в медиите,защото няма жертви,но не зная!къде е станали в софия ли?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тежка катастрофа с Alfa 166 на Тодор Александров 1 загинал
Collapse
X
-
На това кръстовище бих един. Не ми издържаха нервите. Тоя идиот пресичаше на червено. Спрях аз да не го ударя и му свирнах, а тава келеме ми показа среден прът. Чесно ви казвам, причерня ми пред очите. Тоя толкова се стресна като слязох от колата, че не можа да реагира.Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring
Comment
-
На това кръстовище бих един. Не ми издържаха нервите. Тоя идиот пресичаше на червено. Спрях аз да не го ударя и му свирнах, а тава келеме ми показа среден прът. Чесно ви казвам, причерня ми пред очите. Тоя толкова се стресна като слязох от колата, че не можа да реагира.Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring
Comment
-
Да
То само пешеходците да бяха... Ами тия тъпунгели дето минават на червено и то бавно и те гледат като че ли не те виждат че ще минеш през тях... или дето се престрояват без да погледнат на трилентово от най-дясно до най-ляво... И аз ошамарих един такъв. Не издържах а по принцип не ми прави много впечатление, но явно всичко си има граници....ALFA ROMEO 166 2.4 JTDm '04 NEW
LANCIA PHEDRA 2.2 Jtd '02 - Older
ALFA ROMEO 166 2,4 JTD '98 - Older
Comment
Comment