Известие
Collapse
No announcement yet.
Най-наглите шофьорите според МВР (класирани по марки)
Collapse
X
-
Не са виновни колите! Просто Мерцезес, Ауди и БМВ се карат от определена класа българи. Техният манталитет е такъв! Те не уважават законите и реда нито обществото. И за да са гъзари си купуват "яки немски возила", а не "италиански трошливи каруци". Докато ние алфистите гледаме по по-различен на нещата както на законите така и на всичко останало. Изобщо мирогледа на един алфист и съвсем различен. Естествено всяко стадо си има черни офце, ама такъв е живота.Alfa Romeo 75 24V
-
Първоначално публикувано от VenciНе са виновни колите! Просто Мерцезес, Ауди и БМВ се карат от определена класа българи. Техният манталитет е такъв! Те не уважават законите и реда нито обществото. И за да са гъзари си купуват "яки немски возила", а не "италиански трошливи каруци". Докато ние алфистите гледаме по по-различен на нещата както на законите така и на всичко останало. Изобщо мирогледа на един алфист и съвсем различен. Естествено всяко стадо си има черни офце, ама такъв е живота.
така че....'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
А те - ПОЛИЦИЯТА, какво правят
Само факти - тези били такива, онези онакива и т.н.
Ами ние това си го знаем, нали се движим всеки ден по същите пътища
КАТ и ПОЛИЦИЯТА си поддържат тази арогантност
Ето и един пресен пример от вчера - Пътувам от Русе -> София. На връщане трябваше да мина през Бяла. Минавам, свършвам си работата и се отправям към алтернативния път, през 2-рия мост, защото нямаше смисъл да се връщам 30км обратно към Русе и после да заобикалям. Там обаче (на моста) имаше патрулка. Спираме един галфон (беше разгърден, нямаше фуражка и т.н.). Пита ме защо минавам от тук и аз му обясних. Отговора бе: "Щом не си от града и нямаш пропуск, обратно!". Зад мен гледам хубав ЛЕКСУС със софийска регистрация. Помолих го да не заобикалям, а той не. Попитах го дали ще накара и мутрата, т.е. "бизнесмена" зад мен да обърне, а той сигурно ми отговори "ДА!". Завъртях колата и тръгнах да заобикалям. И какво да видя в огледалото, галфона пусна този с ЛЕКСУС-аОбърнах и отивам да се разправям. Как така правилата ще важат за някои
На въпроса "Този защо го пуснахте?", полицая ми отговори "Този е еди кой си и държи едно заведение в града!". Теглих му една майна и си тръгнах. Все пак той повече от това, което е няма да постигне - ГАЛФОН.
Това е колеги, тази "класа" от арогантни шофьори КАТ и ПОЛИЦИЯ-та създаде, позволявайки им ВСИЧКО на пътя срещу мижави стотинки (рушвети). Сега всичко набра огромна сила - "класата" започна да кара много бързи коли и да трепе хора навсякъде, пример - случая СТАВИСКИ
Господ да ни пазиsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от SFINKSверно е че са нагли ... ма като се качиш и покараш ден два мерцедес или бмв с 200 коня те поувличат възможностите на колата и без да си някаква мутра или еди кво си почваш по малко по-различен начин да караш.Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2000 г.
Comment
-
и си прав и не си ,
малко трудно с москвич на 40 години ще си нагъл да караш с 200 на магистралата и да светкаш неистово с ксеноните на тези които "кротко" си карат с 140-150 . е тва е нагло каране
малко трудно с москвича ще направиш рязко доускорение от 80 до 140 и нагло ипреварване на участък където е забранено изпреварването и ще изправиш косите на насрещтно движещите се коли .....
примери кокото искаш , но - мощната кола позволява малко по различен начин на шофиране
Comment
-
Първоначално публикувано от SFINKSи си прав и не си ,
малко трудно с москвич на 40 години ще си нагъл да караш с 200 на магистралата и да светкаш неистово с ксеноните на тези които "кротко" си карат с 140-150 . е тва е нагло каране
малко трудно с москвича ще направиш рязко доускорение от 80 до 140 и нагло ипреварване на участък където е забранено изпреварването и ще изправиш косите на насрещтно движещите се коли .....
примери кокото искаш , но - мощната кола позволява малко по различен начин на шофиранепросто като знаеш че като натиснеш и ше минеш.... и то си минава за нагло
)))
не ми се мисли ако беше 200+ коня...'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Тея с по-мощните коли са си..... баш НАГЛИ.
Айде да не почваме с примерите като Стависки и още стотици такива
Точно щото са им мощни и надежни колите за това се имат за царе на пътя и безсмъртни.
Аз не мислям че трябва да е така. Какво като ти е 200+ коня???
Трябва да създават непрекъснато предпоставки за ПТП и да трепят наред ли?ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
не забравяите приятели че ФИЗИЧНИТЕ ЗАКОНИ ВАЖАТ за всички видове мпс било от 1000 до 100 000лв така че и те ще си намерят маистораAlfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
Alfa Romeo 145 1.4 16v
BMW 520i E39
Comment
-
Първоначално публикувано от SFINKSмдаа , ма за тия дето става въпрос са над 100 000 лвТе са.... нещо извънземни ли какво?
Нека да го цунка ТИР тоя пък.... ако ще и с 200 аербега да е.ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
Comment