Известие

Collapse
No announcement yet.

Най-наглите шофьорите според МВР (класирани по марки)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Най-наглите шофьорите според МВР (класирани по марки)

http://dnes.dir.bg/2007/08/22/news2023330.html
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2000 г.

Не са виновни колите! Просто Мерцезес, Ауди и БМВ се карат от определена класа българи. Техният манталитет е такъв! Те не уважават законите и реда нито обществото. И за да са гъзари си купуват "яки немски возила", а не "италиански трошливи каруци". Докато ние алфистите гледаме по по-различен на нещата както на законите така и на всичко останало. Изобщо мирогледа на един алфист и съвсем различен. Естествено всяко стадо си има черни офце, ама такъв е живота.
    Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Venci
      Не са виновни колите! Просто Мерцезес, Ауди и БМВ се карат от определена класа българи. Техният манталитет е такъв! Те не уважават законите и реда нито обществото. И за да са гъзари си купуват "яки немски возила", а не "италиански трошливи каруци". Докато ние алфистите гледаме по по-различен на нещата както на законите така и на всичко останало. Изобщо мирогледа на един алфист и съвсем различен. Естествено всяко стадо си има черни офце, ама такъв е живота.
      бе тая "определена" класа почна да и идва акъла, и да и писва да кара масс маркет, виждате колко от тях вече карат Ферари, Ламборджини и кви ли не екзотики, една част от тях италианки

така че....
      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

А те - ПОЛИЦИЯТА, какво правят
        Само факти - тези били такива, онези онакива и т.н.
        Ами ние това си го знаем, нали се движим всеки ден по същите пътища
        КАТ и ПОЛИЦИЯТА си поддържат тази арогантност
        Ето и един пресен пример от вчера - Пътувам от Русе -> София. На връщане трябваше да мина през Бяла. Минавам, свършвам си работата и се отправям към алтернативния път, през 2-рия мост, защото нямаше смисъл да се връщам 30км обратно към Русе и после да заобикалям. Там обаче (на моста) имаше патрулка. Спираме един галфон (беше разгърден, нямаше фуражка и т.н.). Пита ме защо минавам от тук и аз му обясних. Отговора бе: "Щом не си от града и нямаш пропуск, обратно!". Зад мен гледам хубав ЛЕКСУС със софийска регистрация. Помолих го да не заобикалям, а той не. Попитах го дали ще накара и мутрата, т.е. "бизнесмена" зад мен да обърне, а той сигурно ми отговори "ДА!". Завъртях колата и тръгнах да заобикалям. И какво да видя в огледалото, галфона пусна този с ЛЕКСУС-а Обърнах и отивам да се разправям. Как така правилата ще важат за някои На въпроса "Този защо го пуснахте?", полицая ми отговори "Този е еди кой си и държи едно заведение в града!". Теглих му една майна и си тръгнах. Все пак той повече от това, което е няма да постигне - ГАЛФОН.

Това е колеги, тази "класа" от арогантни шофьори КАТ и ПОЛИЦИЯ-та създаде, позволявайки им ВСИЧКО на пътя срещу мижави стотинки (рушвети). Сега всичко набра огромна сила - "класата" започна да кара много бързи коли и да трепе хора навсякъде, пример - случая СТАВИСКИ

Господ да ни пази
        sigpic

Comment

верно е че са нагли ... ма като се качиш и покараш ден два мерцедес или бмв с 200 коня те поувличат възможностите на колата и без да си някаква мутра или еди кво си почваш по малко по-различен начин да караш.

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS
            верно е че са нагли ... ма като се качиш и покараш ден два мерцедес или бмв с 200 коня те поувличат възможностите на колата и без да си някаква мутра или еди кво си почваш по малко по-различен начин да караш.
            Да де, ама бързото каране на мощна кола не означава непременно, че е нагло каране. Нагло можеш да караш и чисто ново Ферари, и 40-годишен Москвич. Нагло можеш да караш и с 50 км./ч. Наглостта идва не от марката на колата или от мощността й, а от задкормилното устройство. Найстина често скъпата кола дава фалшиво самочувствие. Ама за това също не е виновна колата.
            Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2000 г.

Comment

и си прав и не си ,

малко трудно с москвич на 40 години ще си нагъл да караш с 200 на магистралата и да светкаш неистово с ксеноните на тези които "кротко" си карат с 140-150 . е тва е нагло каране
              малко трудно с москвича ще направиш рязко доускорение от 80 до 140 и нагло ипреварване на участък където е забранено изпреварването и ще изправиш косите на насрещтно движещите се коли .....

примери кокото искаш , но - мощната кола позволява малко по различен начин на шофиране

Comment

и си прав и не си ,

малко трудно с москвич на 40 години ще си нагъл да караш с 200 на магистралата и да светкаш неистово с ксеноните на тези които "кротко" си карат с 140-150 . е тва е нагло каране
                малко трудно с москвича ще направиш рязко доускорение от 80 до 140 и нагло ипреварване на участък където е забранено изпреварването и ще изправиш косите на насрещтно движещите се коли .....

примери кокото искаш , но - мощната кола позволява малко по различен начин на шофиране
                тука съм мнгоо съгласен, и аз от 1.6ТСа до тоя 2.4JTD като гледам ква разлика има, направо супер просто като знаеш че като натиснеш и ше минеш.... и то си минава за нагло )))

не ми се мисли ако беше 200+ коня...
                '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Тея с по-мощните коли са си..... баш НАГЛИ.
                  Айде да не почваме с примерите като Стависки и още стотици такива
                  Точно щото са им мощни и надежни колите за това се имат за царе на пътя и безсмъртни.
                  Аз не мислям че трябва да е така. Какво като ти е 200+ коня???
                  Трябва да създават непрекъснато предпоставки за ПТП и да трепят наред ли?
                  ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                  sigpic
                  ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

не забравяите приятели че ФИЗИЧНИТЕ ЗАКОНИ ВАЖАТ за всички видове мпс било от 1000 до 100 000лв така че и те ще си намерят маистора
                    Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
                    Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
                    Alfa Romeo 145 1.4 16v
                    BMW 520i E39

Comment

мдаа , ма за тия дето става въпрос са над 100 000 лв

Comment

мдаа , ма за тия дето става въпрос са над 100 000 лв
                        Е и Те са.... нещо извънземни ли какво?
                        Нека да го цунка ТИР тоя пък.... ако ще и с 200 аербега да е.
                        ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                        sigpic
                        ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Working...
                        X