Известие

Collapse
No announcement yet.

Коя е по-красива 145 или 146 ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз бих избрал 146 защото се доближава до оригиналът 'трента тре' 33
    1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
    и делта

Comment

Първоначално публикувано от mitaka_cs1991
      Аз бих избрал 146 защото се доближава до оригиналът 'трента тре' 33
      Влюбих се в 146 от пръв поглед,почти толкова колкото в 33-ките

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Първоначално публикувано от georgievst
        Хайде и аз да се изкажа.
        146 цата е повече за семейни люде.
        145 е за хора, на които не им трябва много комфорт. Някакси по-купонджийска е .
        Въпреки, че съм със 146 ца, винаги се заглеждам по 145 ците. Миниатюрен самолет.
        Това е от мен.
        ами аз не съм семеен и съм с 146'ца и доста спортно ми е чувството в нея, 4е дори и хората които возя споделят това мнение както и да е и 145 ме кефи но не повече от 146 тя е и комфорт и спорт
        Мир
        Alfa Romeo 146 1.6i boxer 103hp,

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
        i dvete begachki

Comment

Първоначално публикувано от RaggaJungle
          Първоначално публикувано от georgievst
          Хайде и аз да се изкажа.
          146 цата е повече за семейни люде.
          145 е за хора, на които не им трябва много комфорт. Някакси по-купонджийска е .
          Въпреки, че съм със 146 ца, винаги се заглеждам по 145 ците. Миниатюрен самолет.
          Това е от мен.
          ами аз не съм семеен и съм с 146'ца и доста спортно ми е чувството в нея, 4е дори и хората които возя споделят това мнение както и да е и 145 ме кефи но не повече от 146 тя е и комфорт и спорт
          Мир
          Е ти си я взел с перспектива да возиш количка, деца, жената, тъщата и 2-3 плика "провизий" от някой хипер маркет
          Lexus Is200
          Honda CBR 600 F4i

Comment

М-м-м-м-даааааа... 146 с елегантно крило отзад и хубави джанти. Малко са по-красивите автомобили от този. Твърдо за 146!!!
            sigpic33201
            930 Quattroporte

Comment

И двете коли си имат свое характерно излъчване според мен. Позволяват много добър тунинг и могат да изглеждат прекрасно, вече който както си я направи. Като малък автомобил с 2 врати 145-цата ми харесва поне 1000000 пъти от Голф 3 и 4 например.
              sigpic
              Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
              Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

146 PER SEMPRE !!!!
                Виж Алфата ...

Comment

Дизайна на 145 е много по нестандартен и провокативен от колкото на 146 и мен точно това ми харесва, а и точно с нестандартните си дизайни и до ден днешен Алфа продават автомобилите си.......
                  98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Първоначално публикувано от MONI
                    Дизайна на 145 е много по нестандартен и провокативен от колкото на 146 и мен точно това ми харесва, а и точно с нестандартните си дизайни и до ден днешен Алфа продават автомобилите си.......
                    така е, ама хайде да слагаме края на тая тема че тука са много хора с 146-ци и 145-ци и нали знаете всеки си харесва неговата, за това да обобщим и двете са СУПЕР, въпрос на вкус е кой коя предпочита :P
                    Alfa Romeo 146 1.6i boxer 103hp,

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
                    i dvete begachki

Comment

Първоначално публикувано от RaggaJungle
                      Първоначално публикувано от MONI
                      така е, ама хайде да слагаме края на тая тема че тука са много хора с 146-ци и 145-ци и нали знаете всеки си харесва неговата, за това да обобщим и двете са СУПЕР, въпрос на вкус е кой коя предпочита :P
                      И аз мисля че всеки си има мнение и право на такова, но това което съм написал си е самата истина, пък иначе един друг корифей каза за дизайна на 145 .....Alfa Romeo, I salute you!

P.S. Познайте кой го е казал?
                      98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Предлагам темата да се премести в 'общи приказки' и да седи там докато не дойде време за истинското триене
                        _______
                        146 JTD - ex
                        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от frantic
                          Задницата на 146 е по-секси
                          Точно така
                          Трябваше да пуснете анкета
                          sigpic
                          Alfa Romeo156 1,9 JTD, Lexus IS 200

Comment

Тука трябваше анкета да се пусне (май не е късно...)
                            аз гласувам твърдо за 145 Все още се заглеждам по тях въпреки че карам вече 147
                            Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Ебати темата,все едно два червени чайника да спорят кой е по-син
                              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
                                Ебати темата,все едно два червени чайника да спорят кой е по-син
                                добър си брат

Comment

Working...
                                X