а къде го видяхте това митсубиши за 40к лева ?? а също така и Туарег за 40к лева?? пич нещо мноооого си се объркал с цените ....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Нов или стар автомобил ?
Collapse
X
-
модел MITSUBISHI OUTLANDER 4WD
Всички цени са с включени мита, акцизи, “еко” такса и ДДС.
Двигател 2.0 DI-D - 140 к.с.
Линия
Invite 5 Местен 6 M/T 50 990 лв.
Intense 5 Местен 53 990 лв.
Intense + 7 Местен 56 990 лв.
Instyle 7 Местен 61 990 лв.
Comment
-
Първоначално публикувано от rtfmАз бих взел Таурега. Новата кола се обвързваш с официалния сервиз а тем цените се убииствени. Колкото до гаранцията всичко което се чупи по гаранционна кола се води консуматив и пак го плащаш. Таурега според мен ще си държи цената доста повече от митсубишито.(1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS
Comment
-
Re: Нов или стар автомобил ?
Първоначално публикувано от petko...бюджета е около 40.000 лева и колата ще е на немски номера така,че акциЗа отпада...
EUR 17.150
MwSt. ausweisbar
Daten:
Neufahrzeug, 0 km,
100 kW (136 PS), Benzin, Schaltgetriebe, Klimaanlage, 4/5 Tьren
Kraftstoffverbrauch kombiniert Info :
9,1 l/100km
CO2-Emissionen kombiniert:
215 g/km
http://mobile.de/SIDewnxHanTBdbZVjLNIau ... 269456158&155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
-
Виж линка по-горе!
Първоначално публикувано от netsurferмодел MITSUBISHI OUTLANDER 4WD
Всички цени са с включени мита, акцизи, “еко” такса и ДДС.
Двигател 2.0 DI-D - 140 к.с.
Линия
Invite 5 Местен 6 M/T 50 990 лв.
Intense 5 Местен 53 990 лв.
Intense + 7 Местен 56 990 лв.
Instyle 7 Местен 61 990 лв.
1.В мобиле.де е пълно с подобни обяви
2.Все си мисля,че човек,които се кани да даде 40 000 за кола си е проучил нешщата предварително
155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
-
Първоначално публикувано от rtfmАз бих взел Таурега. Новата кола се обвързваш с официалния сервиз а тем цените се убииствени. Колкото до гаранцията всичко което се чупи по гаранционна кола се води консуматив и пак го плащаш. Таурега според мен ще си държи цената доста повече от митсубишито.
Comment
-
Малка грешкаПосочения по-горе линк е за бензинов ДВГ.Дизела е малко по-скъп,но пак е близо до посочената сума.
http://mobile.de/SID9TLdRuko5Uf3YKiedMM ... 274292676&
Може би с по-ниско ниво на оборудване ще падне до 40 000 лв.155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
-
Според мен, за 20'000 Евро, читав дизелов "Туарег" е невъзможно да се купи
А G-класа за тия пари ще бъде някаква жалка картинка
Аз мисля, че за толкова пари най-правилния избор е в диапазона на "Outlander", "CRV", "SantaFe", "RAV4", "Vitara" и подобниsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от hsrНезнам какво се плаща и какво не,но знам 2 неща:
1.В мобиле.де е пълно с подобни обяви
2.Все си мисля,че човек,които се кани да даде 40 000 за кола си е проучил нешщата предварително
Значи като отидеш в магаЗина в Германия и проявиш интерес към Митсубиши продавача става много любеЗен и като почнеш да се паЗариш малко цената от това дето е обявена пада с 20 процента
При кола която на хартия струва 30.000евро да речем, ти правят 6000 еуро отстъпка. Така беше с алфата на шефа на която направиха 23 процента отстъпка, той и Затова си купи Алфа
Друго е положението при Фолксваген, там евентуално ако си стар клиент можеш да се надяваш на 5 или 6 процента отстъпка, ако поискаш повече с учтивост ти покаЗват вратата
Ами това е паЗарна икономика, на 10.000 продадени Фолксвагена се пада 1 Митсубиши или Алфа...
А подръжката, брат ми работи на отговорна длъжност в Порше БГ и ми е пределно ясно кое колко струва, освен това ако каже , че колата е негова плаща няма и половината от това което някой клиент би платил... та и по тая причина клоня към Турега...ако и Митсубишито също много да ми харесва понеже е много по леко , а това е много важно ЗА Джип...
@ Кuku
Прав си в момента не само читав, ами точно никакъв Турег на може За 20.000 еуро да се купи, покупката е планирана За пролетта на 2008 година и тогава ще може и За малко по малко даже
.[/quote]
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control40 000 струват най- изпърделите Тоурези.. Така че се насочи към Г класа на малко повечко години по- добре..
Иначе измежду двете предложени от автора на темата аз бих взел Мицубишито.Audi/BMW, скоро и ALFA
Comment
Comment