Известие

Collapse
No announcement yet.

Нов или стар автомобил ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Що не си купиш един Fiat Panda 4x4

http://www.youtube.com/watch?v=fAg4DdXAp7Y
    Alfa Romeo 155 2.0 16V Super

Comment

ре

Замисли се за 159 Крос Комби
      Alfa Romeo searching progress...

Comment

Първоначално публикувано от Alfa Pilot
        Що не си купиш един Fiat Panda 4x4

http://www.youtube.com/watch?v=fAg4DdXAp7Y
        Ако пък се облека в един кросов мотор , нямам стигане на ОффРоуд

.

Comment

Туарега е страшен боклук, Митсубишито е с гадния дизел на ФВ, дето като работи на място и те засърбяват топките от вибрациите. Догодина ще почнат да монтират френския 2.2 дизел, дето се слага и на новия Фрийлендър и на Пежо 4007 и джипката на Ситроен C-Crosser.

Карал съм всичките коли от тоя клас, все пак това ми е работата, и ако ще е SUV, горещо препоръчвам новата Хонда CR-V. Нито Оутлендъра, нито Джийп Компас, нито Ленд Ровер Фрийлендър (новия), нито Тойотката РАВ4, нито БМВ Х3, нито Санта Фе-то могат да стъпят на малкия пръст на Хондата.

Но недей да очакваш кой знае каква проходимост от тия СУВ-чета. Ако ти трябва проходимост, зимай Ленд Круйзер или може би Паджеро (но двигателя му е доста скапан, гори и не върви).

Имам доста добри впечатления и от Волво ХС90 Д5, помисли и за него. Но и то не може да се похвали с особена проходимост.

2,2 дизела на Хонда е може би най-разкошния дизел (може би по-добър даже и от фиатските дизели) на пазара в момента, и като цяло новото ЦР-В според моето скромно мнение е най-добрата кола към момента в тоя клас. Все пак съм карал почти всичко с 4 гуми на пазара, от Дачия до Ролс-Ройс Фантом.
          Volvo XC90 D5 '06
          Alfa Romeo Spider 2.0 '90
          Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
          ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
          ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Може да е добра хондата ма са я направили толко грозна и без никъв стил- от срам да смееш да слезеш

Comment

Що бе, аз не я намирам грозна хондичката, има си некъв чар и даже излъчва агресия...а страничната линия на прозорците е като на купе...мен ме кефи...

Не е за вярване, че една жипка може да харчи толкова малко. Този разход естествено е при скорости до 110-120 извън града. При юркане София-Варна за 3 часа и 50 минути разхода е 7,7 л/100 км

Volvo XC90 D5 '06
              Lancia Ypsilon 1.2 '00

Comment

Е, това едва ли може да тегли 3500 килограма, а оффроуд е абсурд.
                Но твоето мнение го приемам Туарега явно не е добър джип. Значи остава Тhe One end Only ... TOYOTA Ланд КруЗер или ? Въпроса е има ли нещо по добро от нея

.

Comment

Първоначално публикувано от petko
                  Е, това едва ли може да тегли 3500 килограма, а оффроуд е абсурд.
                  Но твоето мнение го приемам Туарега явно не е добър джип. Значи остава Тhe One end Only ... TOYOTA Ланд КруЗер или ? Въпроса е има ли нещо по добро от нея

.
                  Ми то и митсубишито посмъртно не мое да тегли 3,5 тона.

Така кажи, ако ти трябва кола да влачиш голяма лодка или двуосна каравана или ремарке за кон, нещата са други.

Аз имам огромна 7,5 метрова двуосна каравана (2,9 тона) и я влачих безпроблемно с СангЙонг Мусо 2,9 ТД, сега я влача с Волво ХС90. Никви грижи.

Ако често ще влачиш тежки ремаркета, вземи си автоматик. Много бързо се скапват съединителите, а са дасиебемайката колко скъпи.
                  Volvo XC90 D5 '06
                  Lancia Ypsilon 1.2 '00

Comment

НЕМ от Ленд Круизер нагоре няма на къде...Това е правилния път това е светлината в тунела Това е истината :P
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                    by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI
                      НЕМ от Ленд Круизер нагоре няма на къде...Това е правилния път това е светлината в тунела Това е истината :P
                      добре че си верваш . да ти пусна ли снимки как с 110 се обръща по таван и е тотал щета - чисто нов - на 600км - , некъв голф го засекъл разбираш ли

Comment

Абе нека първо Петко уточни каква кола всъщност му трябва - ако иска да кара бързо и да е стабилен по магистрали със 180 км/ч - БМВ Х3 или Хонда ЦР-В

Ако иска висока проходимост и да тегли ремаркета по 3500 кг - тогава Крузер или Паджеро - те обаче над 120-140 км/ч се държат криминално на пътя и са адски нестабилни, освен това спират лошо. Абе не са за високи скорости, просто най-неочаквано се обръщат.
                        Volvo XC90 D5 '06
                        Lancia Ypsilon 1.2 '00

Comment

В един от последните броеве на АутоБилд имаше статия За Ланд КруЗер дето се правят от 1989 година до сега, Забравих му номера обаче, та той е 4.2 ДИЗЕЛ няма ГРАМ електроника, и стакла ел.даже няма и немците твърдяха, че 1.000.000 км са в кърпа върЗани и 30 години За останалото, освен това е супер проходим, тегли 3500 кила, голям е вътре и харчи 12 литра нафта.......но това не се продава в ЕС ами само в Арабския свят
                          Та на темата, Значи искам да може да върви по аутобана с 160, да тегли, да е голям, да харчи до 10 нафта и да е удобен и беЗшумен , Затова си мислех За Туарега...

Предложения

А да, и все пак да прилича на нещо

.

Comment

land rover discovery , nissan patrol

Comment

Първоначално публикувано от petko
                              В един от последните броеве на АутоБилд имаше статия За Ланд КруЗер дето се правят от 1989 година до сега, Забравих му номера обаче, та той е 4.2 ДИЗЕЛ няма ГРАМ електроника, и стакла ел.даже няма и немците твърдяха, че 1.000.000 км са в кърпа върЗани и 30 години За останалото, освен това е супер проходим, тегли 3500 кила, голям е вътре и харчи 12 литра нафта.......но това не се продава в ЕС ами само в Арабския свят
                              Та на темата, Значи искам да може да върви по аутобана с 160, да тегли, да е голям, да харчи до 10 нафта и да е удобен и беЗшумен , Затова си мислех За Туарега...

Предложения

А да, и все пак да прилича на нещо

.
                              Крузерът не е лош,а и проходимостта му е неоспорима.Дизеловите двигатели на Тойота са малко шумни,но пък изолацията е сравнително добра и вътре почти нищо не се чува.Като конфорт също е на добро ниво и според мен си заслужава!

Първоначално публикувано от pinko
                              Имам доста добри впечатления и от Волво ХС90 Д5, помисли и за него.
                              Това е един любимите ми джипове

Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                              ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                              ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Един истински джип НЕ ТРЯБВА да е стабилен в завой и НЕ ТРЯБВА да има висока максимална скорост
                                "Land Cruiser 100 4.2TD" за 20'000Евро ще е мнооооого скапан, ама мноооого скапан
                                sigpic

Comment

Working...
                                X