Първоначално публикувано от wasp
Известие
Collapse
No announcement yet.
Парола Виста
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dchСтава дума за Hard Disk Password Security Lock, а не за парола на BIOS.моя грешка, чел съм по-надве-натри
ок, такива пароли не разбивам. Разбивам пароли на биоса и то щото е фасулска работа
Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01
Comment
-
Имам в офиса 1 клиентско хитачи дето човека сам си го е локнал /проверихме че не е гепард/ и няма разбиване.... намерих некви програми, говорих с хора... и не...
Не че няма начин, ама има шанс да е по-евтино да си смениш диска от колкото да го разбиеш.
Аз от софтуер много не разбирам - хардуера ми е силната страна / и джоланите/ ама нали помните от един филм / забравих му името/ имаше следния казус:
Лошите имаха "анти бъстър" /май така се казваше/, добрите имаха "анти анти бъстър"...
Нама перфектна защита.... и най-добрата може да се ебне... въпроса е колко време и усилия са нужни... и най-вече дали си струва
Всичко ценно трябва да се държи на отдалечено от крадци място и или да има копия на различни места /не като в лаптопа и в чантата му, а в отделни сгради/.
Преди 5-6 години сам си преебах админ паролата на 2003 сървър / и после го хаквах 2 дни..... добре че не спря нищо през това време....2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
GSM: 0888 520 600
Comment
-
Първоначално публикувано от GrigorИмам в офиса 1 клиентско хитачи дето човека сам си го е локнал /проверихме че не е гепард/ и няма разбиване.... намерих некви програми, говорих с хора... и не...
Не че няма начин, ама има шанс да е по-евтино да си смениш диска от колкото да го разбиеш.
Аз от софтуер много не разбирам - хардуера ми е силната страна / и джоланите/ ама нали помните от един филм / забравих му името/ имаше следния казус:
Лошите имаха "анти бъстър" /май така се казваше/, добрите имаха "анти анти бъстър"...
Нама перфектна защита.... и най-добрата може да се ебне... въпроса е колко време и усилия са нужни... и най-вече дали си струва
Всичко ценно трябва да се държи на отдалечено от крадци място и или да има копия на различни места /не като в лаптопа и в чантата му, а в отделни сгради/.
Преди 5-6 години сам си преебах админ паролата на 2003 сървър / и после го хаквах 2 дни..... добре че не спря нищо през това време....
Въпрос на избор е колко е ценна информацията и кой начин за защита да се избере. И двата имат +ове и -и (например минус при софтуерното криптиране е, че четенето и писането по диска става малко по бавно поради допълнителните инструкции, които изпълнява процесора за да се криптира/декриптира информацията).Alfa Romeo 156 2.4 JTD
Comment
-
Я тука се говори за моята специалност.
Поставянето на парола на диска се лекува в повечето случай като се прати Лаптопа до производителя заедно със съответноте документи и 200-300 евро, трукрипта е много готин и се разбива само с брутфорс атаки и е безплатен. Старите IBM лаптопи е лесно вече да се разбиват, само се сменя чипа и си готов (проблем е намирането на чипа) или друг вариант е едно руско тулче което се запоява 3-4 кабела към крачетата на чипа и през ком порта на друго ПС се пуска едно exe."BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Колеги,
от това което се писа тук явно стана ясно, че нищо не е сигурно. Сега въпроса е тая стандартна парола на вистата дето я има каква сигурност дава, тоест като наркоманчета ми счупат стъклото на колата или ми ограбят офиса и лаптопа си отиде, какъв е шанса тоя дето ще гу купи после от тях да рече, я да видим кво има вътре, и колко ще му е лесно товаили трябват ли му някакви специялни умения или просто като отиде до кварталния хакер даде 50 лева и паролата е раЗгадана ...
Comment
-
Ако имаш предвид логон паролата, диска на друг комп - вземаш си правата в/у папките и четеш всичко.
Ако правиш криптирани папки с НТФС тула... задължително експорт на ключа на потребителя и то не само на едно място (флаш, дискета и цеде) иначе една преинсталация и ти не можеш си достигна файловете.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от georgygЯ тука се говори за моята специалност.
Поставянето на парола на диска се лекува в повечето случай като се прати Лаптопа до производителя заедно със съответноте документи и 200-300 евро, трукрипта е много готин и се разбива само с брутфорс атаки и е безплатен. Старите IBM лаптопи е лесно вече да се разбиват, само се сменя чипа и си готов (проблем е намирането на чипа) или друг вариант е едно руско тулче което се запоява 3-4 кабела към крачетата на чипа и през ком порта на друго ПС се пуска едно exe..
Alfa Romeo 156 2.4 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от petkoКолеги,
от това което се писа тук явно стана ясно, че нищо не е сигурно. Сега въпроса е тая стандартна парола на вистата дето я има каква сигурност дава, тоест като наркоманчета ми счупат стъклото на колата или ми ограбят офиса и лаптопа си отиде, какъв е шанса тоя дето ще гу купи после от тях да рече, я да видим кво има вътре, и колко ще му е лесно товаили трябват ли му някакви специялни умения или просто като отиде до кварталния хакер даде 50 лева и паролата е раЗгадана ...
За това кое колко е сигурно. При криптиране независимо какъв тип, при добре избран алгоритъм реалният шанс да ти прочетат файловете е никакъв, просото защото никой няма ресурса (хардуер и време) да bruteforce-ва информацията на диска ти с години само за да прочете личните ти файлове.Alfa Romeo 156 2.4 JTD
Comment
-
за любознателните
http://www.ddj.com/security/201804187
"Inside the Windows Vista Disk Encryption Algorithm"Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98
Comment
-
пичове.... ако нямате кинти за виндоус кажете бе...
па разбрах че освен алкохола и ай ти нещата скапват също мозъка
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
Comment