Известие

Collapse
No announcement yet.

Пуснете си 94.5MHz радио София

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

АБе това онлайн радиото 1 към 1 ли е? всмисъл live ли е.Май ме разбрахте..
    Алфа Ромео 156 1.8 TS `99

Comment

Не съм го слушал, но трябва да е на живо, може би с някакво минимално закъснение.
      www.facebook.com/workshox

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx
        Аз съм в студиото вече, ама днес музиката не ми харесва, защото си забравих дисковете в къщи и съм събирал 1 час 20 песни, за да звучи малко по-модерно...
        Дам, чух я музиката...
        AR 166-ex, FIAT Coupe VFD-ex

Comment

А бе нещо днес и аз не си се кефя особено. Ама то си зависи настроението и от музиката.

Comment

А бе нещо днес и аз не си се кефя особено. Ама то си зависи настроението и от музиката.
            Абе тва е от Пежото аз се си мисля да ти кажа, че от както продаде красавицата си по-тъжен ама я с една Алфа на работа иди и ше видиш шегувам се разбира се
            Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Еееее...не така де! Ноември стават 2 години от както го имам Пежото, а Алфата я карах точно 2 години, в деня в който я купих, след 2 години я продадох. Сега току виж в последния момент изскочи нещо и пак така да стане
              Иначе втория час на предаването на мен лично повече ми харесва.

Comment

Не е лошо,не ти слушам много глупостите но става майтап екстра е бате Успех занапред
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Еееее...не така де! Ноември стават 2 години от както го имам Пежото, а Алфата я карах точно 2 години, в деня в който я купих, след 2 години я продадох. Сега току виж в последния момент изскочи нещо и пак така да стане
                  Иначе втория час на предаването на мен лично повече ми харесва.
                  Казах ти че се БАЗИКАМ!!! Но не пречи веднага да продадеш пИжото и моментално да земеш Алфа хехехеххехехее

Comment

Знам аз,че се бъзикаш, само че се носят някакви слухове за падане на акцизите догодина по някое време и мисля да изчакам малко със следващата покупка.

На Пежото съм му поръчал броня и щанга за макферсоните, но се предполага за Италфеста да дойде само щангата. Между другото аз на Пежо фест не ходя...не знам защо, така или иначе ще обера половината награди...

Comment

....Между другото аз на Пежо фест не ходя...не знам защо, така или иначе ще обера половината награди...
                      абе лигавиме се тука ама..... ти си знаеш къде е истината и затова не ходиш. Виж тука колко работа вършиш! Еми... да падат акцизите по-скоро......

Comment

В неделя(вечерта) май точно по това радио бяха пуснали една серия от интервюта за едно момиче дето беше решило да се превръща в овца
                        Много гадна и тъжна история

Тогава и една малко... депресираща музика пускаха...
                        --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Walker
                          В неделя(вечерта) май точно по това радио бяха пуснали една серия от интервюта за едно момиче дето беше решило да се превръща в овца

В смисъл ... овца ? Визуално или просто ей така ..
                          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

това с овцата (всъщност коза) е радиопиеса на един приятел
                            т.е. фикция

ама е интересно
                            Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                            AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от -Kris-
                              Първоначално публикувано от Walker

В смисъл ... овца ? Визуално или просто ей така ..
                              Визуално беше и не беше никаква шега
                              Абе гадна история...
                              Някакво момиче решило да си прави пластична операция на лицето за да прилича на овца(до колкото помня). И пускаха интервюта с приятеля и... родителите... Много депресирана работа. Много обичала животните като малка и още от тогава много искала да прилича на тях. Била програмистка и явно е събрала пари за такова нещо... Техните не можели да я разубедят, приятеля и също. Разни планове си правеше да ходи на село в някаква къща и там да живее с приятеля си и да работи от там (програмистка). Като разпитваха доктора, той я определяше като обект. Ще направим на обекта не знам си какво...
                              В крайна сметка починала от някаква несъвместимост с някакво лекарство (калпав доктор) и то... май никой не и дойде на операцията. Това 2005г станало. Не могат и да съдят доктора, защото пациентката била подписала декларация.
                              Абе...
                              --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
                              sigpic

Comment

Аз започвам след 20мин. Днес музиката си е моята и новините са готини. Който иска да слуша.

Comment

Working...
                                X