АБе това онлайн радиото 1 към 1 ли е? всмисъл live ли е.Май ме разбрахте..
Известие
Collapse
No announcement yet.
Пуснете си 94.5MHz радио София
Collapse
X
-
Не съм го слушал, но трябва да е на живо, може би с някакво минимално закъснение.
Comment
-
Първоначално публикувано от ShoxXxАз съм в студиото вече, ама днес музиката не ми харесва, защото си забравих дисковете в къщи и съм събирал 1 час 20 песни, за да звучи малко по-модерно...AR 166-ex, FIAT Coupe VFD-ex
Comment
-
А бе нещо днес и аз не си се кефя особено. Ама то си зависи настроението и от музиката.
Comment
-
Първоначално публикувано от ShoxXxА бе нещо днес и аз не си се кефя особено. Ама то си зависи настроението и от музиката.аз се си мисля да ти кажа, че от както продаде красавицата си по-тъжен ама
я с една Алфа на работа иди и ше видиш
шегувам се разбира се
Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Еееее...не така де! Ноември стават 2 години от както го имам Пежото, а Алфата я карах точно 2 години, в деня в който я купих, след 2 години я продадох. Сега току виж в последния момент изскочи нещо и пак така да стане
Иначе втория час на предаването на мен лично повече ми харесва.
Comment
-
Не е лошо,не ти слушам много глупостите но ставамайтап екстра е бате
Успех занапред
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от ShoxXxЕееее...не така де! Ноември стават 2 години от както го имам Пежото, а Алфата я карах точно 2 години, в деня в който я купих, след 2 години я продадох. Сега току виж в последния момент изскочи нещо и пак така да стане
Иначе втория час на предаването на мен лично повече ми харесва.хехехеххехехее
Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Знам аз,че се бъзикаш, само че се носят някакви слухове за падане на акцизите догодина по някое време и мисля да изчакам малко със следващата покупка.
На Пежото съм му поръчал броня и щанга за макферсоните, но се предполага за Италфеста да дойде само щангата. Между другото аз на Пежо фест не ходя...не знам защо, така или иначе ще обера половината награди...
Comment
-
Първоначално публикувано от ShoxXx....Между другото аз на Пежо фест не ходя...не знам защо, така или иначе ще обера половината награди...Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
В неделя(вечерта) май точно по това радио бяха пуснали една серия от интервюта за едно момиче дето беше решило да се превръща в овца
Много гадна и тъжна история
Тогава и една малко... депресираща музика пускаха...--Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от WalkerВ неделя(вечерта) май точно по това радио бяха пуснали една серия от интервюта за едно момиче дето беше решило да се превръща в овца
Тогава и една малко... депресираща музика пускаха...Визуално или просто ей така ..
33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
Първоначално публикувано от -Kris-Първоначално публикувано от WalkerВ неделя(вечерта) май точно по това радио бяха пуснали една серия от интервюта за едно момиче дето беше решило да се превръща в овца
Тогава и една малко... депресираща музика пускаха...Визуално или просто ей така ..
Абе гадна история...
Някакво момиче решило да си прави пластична операция на лицето за да прилича на овца(до колкото помня). И пускаха интервюта с приятеля и... родителите... Много депресирана работа. Много обичала животните като малка и още от тогава много искала да прилича на тях. Била програмистка и явно е събрала пари за такова нещо... Техните не можели да я разубедят, приятеля и също. Разни планове си правеше да ходи на село в някаква къща и там да живее с приятеля си и да работи от там (програмистка). Като разпитваха доктора, той я определяше като обект. Ще направим на обекта не знам си какво...
В крайна сметка починала от някаква несъвместимост с някакво лекарство (калпав доктор) и то... май никой не и дойде на операцията. Това 2005г станало. Не могат и да съдят доктора, защото пациентката била подписала декларация.
Абе...--Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
sigpic
Comment
-
Аз започвам след 20мин. Днес музиката си е моята и новините са готини. Който иска да слуша.
Comment
Comment