Известие

Collapse
No announcement yet.

Show Room отново в ефир?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Show Room отново в ефир?

Тук обсъждаме предаването Show Room, над което се трудя и аз. Беше ли зле - да. Стана ли по-добре - смятам да. Може ли още по-добре - о' да! Сега е момента за желания и промени, защото се задава не лоша възможност, предаването ще тръгне по друга национална телевизия.
    Какво ви се гледа и какво не там.
    0
    да
    0%
    0
    не
    0%
    0
    Алфа е диагноза
    Аlfa 147 JTDm
    Alfa GTV Extreme
    Alfa 159 SW 1.9 JTDm

Според мен махни по-добре тоя малкия Инъче го гледам заради новите модели ,които се представят ,ама много се лигави малкия напоследък май Като изключим него ,другата част си е добре
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
    Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
    Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Не става, прекалено театрално, зализано и прочие. Казва се за всички помалко, но всъщност бая оскъдно. Просто инфото е недостатъчно. Такива предавания не трябва да ги водят артисти според мен, особено български. Предаването трябва да е по-дълго, по-естествено и непринудено. Бе изобщо не ми харесва, обикновено го гледам без звук като го хвана. Инфото за някоя кола мога да го получа в некой вестник в неколко изречение. Виж по Канал 7 на оня как беше по-ми харесва, по-добър фокус има върху автомобилите. Вашето е много мешана скара

Comment

супер е, че искаш идеи от нас! аз го хващам редовно и трудно ми се задържа погледа.
        1. Тестовия пилот е много досаден и говори много глупости.
        2. Тея "звездни Датчии" и тем подобни нискобюджетки са малко смешни (видях, че я няма датчията вече, ама имаше пак нещо подобно...)
        3. наистина последното предаване беше по-добро от предишните, но пак има какво да се желае.
        повече инфо трябва да има и повече нестандартни коли (това с ламборджинито беше добре, ако не бяха тия малоумници...)
        Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

това предаване колко е плюто във ФВ форума чак "тестовия" се беше притеснил но си имаше и подръжници заради него и канеше хора от ФВ форума на снимки
          лично на мен изобщо не ми харесваше и беше пълна боза с малоумни водещи /лигочи/. и с тая Дачия беше пълен смях от Бг авто предавания най ми харесва на А. Минчев въпреки и че той ги ръси едни. Нищо лошо не се казва за колите защото вносителите ще пискат за кофти реклама .... и много други
          п.с. по случайност хванах последното предаване мнооого мъка по тоя свят знаеме че сте вложили труд и пара в предаването и е лесно да се плюе ама...само с пара не става
          п.с.2 трябваше да включите нещо от сорта на стари автомобили и как се държат след навъртяни километри...не всички си взимат нови коли /пример просто/
          Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

ВАКА смени си прудуценто и му прати много здраве от мене па дано се е научил как се пише ламборджини или ламборгини

Comment

А защо анкетата е само за последното предаване?!
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
                А защо анкетата е само за последното предаване?!
                ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                BMW e39 facelift

Comment

sigpic

Comment

за анкетата

Анкетата е само за последното, за да може да се гласува след всяко следващо и да имам някаква представа накъде вървят нещата. Иначе си е ***** майката щом и аз пуснах не...
                    Ама ще почне да става лека полека.
                    П.С. Кажете някъв по-безлюден път свестен или нещо което да замести пистата в Божура, която скоро ще е история.
                    Не, че шибаните вносители дават да се кара както си трябва
                    Алфа е диагноза
                    Аlfa 147 JTDm
                    Alfa GTV Extreme
                    Alfa 159 SW 1.9 JTDm

Comment

Re: за анкетата

Първоначално публикувано от BAKA
                      както казах по горе за това няма да има обективни предавания за автомобили в Бг.всичко ще бъде хвалено и прехвалено...
                      Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante
                        ... на А. Минчев въпреки и че той ги ръси едни...
                        Е тоя на мене ми е по-противен от всички водещи взети заедно. Като ,че ли води не автомобилно предаване а следобедно предаване за блондинки. Колата била..."ултимативна" , дизаина бил "фешън" ,"страхотен" , мощността била "умопомрачаваща" , "жестока" и куп безсмислени реплики.
                        И нещо по темата- мисля , че при по-дълго предаване ще имате по-голям шанс да покажете детаилно нещата. Успех.
                        166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante
                          както казах по горе за това няма да има обективни предавания за автомобили в Бг.всичко ще бъде хвалено и прехвалено...
                          Скоро гледах по Дискавъри "5та скорост" и яко се кефих на коментарите им да не говорим как "сипват" за минусите на колите. Тестваха Вайпър и Корвет и единя каза че Вайпъра бил пълен боклук и че трябва да си луд да си купиш такава кола.
                          98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Анкетата е само за последното, за да може да се гласува след всяко следващо и да имам някаква представа накъде вървят нещата. Иначе си е ***** майката щом и аз пуснах не...
                            Ама ще почне да става лека полека.
                            П.С. Кажете някъв по-безлюден път свестен или нещо което да замести пистата в Божура, която скоро ще е история.
                            Здравей колега,

Първо искам да те поздравя, че искаш мнение от хората и си отворен за идеи и критики. Дори този факт е достоен за уважение и похвала, защото имам идея в БГ телевизиите понякога колко затворени и ограничени кръгове хора действат и колко трудно поемат идеи.
                            Ясно е, че никога и никой не може да има бюджета на ТОП ГИЪР, те са ненадминати.... и тука идва основната ми препоръка... нека водещите са по отпуснати и естествени и макар и да се заимстват идеи от Топ Гиър да не си личи брутално....
                            Лошото е че в БГ ако им критикуваш колите, вносителите няма да ти ги дават за предаването...иначе това е което е най-важно да може да има обективност и критика към всичко, което наистина има нужда от критика.
                            Успех!
                            Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Колега наистина, евала затова, че търсиш мнения !!! За предаването мога да само да кажа, избери водещи, които са по-свободи хора и имат по-широк поглед върху автомобилите, като цяло. Наистина гореспоменатата идея за състоянието на автомобил след определени километри или за автомобил на старо е много добра.

ПС: Сменето тоя тестов пилот, защото тои ***** ****** на цялото предаване, няма твърди позиция за нищо и просто изключително антизабавен
                              1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
                              1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
                              2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Working...
                              X