Известие

Collapse
No announcement yet.

Show Room отново в ефир?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И аз съм много против да се копира от Top Gear! За мен това е религия, а в началото точно това се е случвало, сега трябва да се правят други неща, които са забавни по различен начин.
    Телевизионните водещи в БГ, които могат да се държат естествено без да им пука както на всички ни се иска почти няма. А без да се инвестира няма как и да има...

Та имаме чушки и домати, въпросът е как да стане таратор.
    Този въпрос е риторичен.
    Алфа е диагноза
    Аlfa 147 JTDm
    Alfa GTV Extreme
    Alfa 159 SW 1.9 JTDm

Comment

Между другото днес снимахме две Поршета новото Турбо Техарт с/у едно стааааро 912. Едни деца направо ме разбиха като почнаха да коментират, ако са успели операторите да ги снимат като хората ще стане много кретенско.
      Алфа е диагноза
      Аlfa 147 JTDm
      Alfa GTV Extreme
      Alfa 159 SW 1.9 JTDm

Comment

Поздравления за Поршето Турбо Техарт !!!!! Велико е!!! Обожавам го и го признавам с ръка на сърце!!

Колега ти що не минеш на сбирка или на Фест-а може да снимаш евентуално??
        Аз пък съм мераклия да видя колата ти. Целият пакет ли ти е ЗЕНДЕР?? изглежда супер на снимката на аватара...
        Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Аз идвам бе пич, ние се знаем даже, аз съм брат на bouncer ние го караме двамата ГТВ-то. А на феста ще ходим със сигурност, но там ще съм представител на Българския Топ Гиър, щот аз пиша и за списанието, което е далеч по-приятно. Са ще вида дали мога да уредя някоя по-интересна Алфа от Милано за тест.
          Мислих си и за Шоу Рум да снимаме ама ще видим.
          Я кажете всички искате ли да снимаме на феста?
          Алфа е диагноза
          Аlfa 147 JTDm
          Alfa GTV Extreme
          Alfa 159 SW 1.9 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от BAKA
            Аз идвам бе пич, ние се знаем даже, аз съм брат на bouncer ние го караме двамата ГТВ-то. А на феста ще ходим със сигурност, но там ще съм представител на Българския Топ Гиър, щот аз пиша и за списанието, което е далеч по-приятно. Са ще вида дали мога да уредя някоя по-интересна Алфа от Милано за тест.
            Всички в един глас да кажат ДААА!!!

Лелееее сори много... изобщо не се сетих и ник-а не ти познах.....
            Тая вечер някой от вас двамата да беше към Красна Поляна на едно кафе?

До скоро.

Comment

Идеи и предложения много мога да ти дам, в близкото минало дори правехме автомобилно списание с един приятел.

Като се видиме на ИталФеста живот и здраве ще говориме....че сега съм малко далече от БГрия....

пс: за последните 3 седмици минах около 15 000км с колата из пътищата на Северна Америка....сигурно имам над 10 ГБита снимки от всякъде...така, че може да напишеме една интересна статия за вашето списание...Из Америка на колела....или нещо от сорта.

лек списък с местата където бях...

1.Ню Йорк
              2.Атлантик Сити
              3.Филаделфия
              4.Бъфало
              5.Ниагара
              6.Торонто
              7.Монтреал
              8.Далас
              9.Лас Вегас
              10.Лос Анджелос
              11.Лонг Беач
              12.Гранд Каньона
              13.Кенеди Спасе Център (капе канадеръл)
              14.Маями
              15.Кей Вест (заедно с всичките други островчета)
              16.Орландо
              17.Вашингтон

Има и още ама вече не го и помня
              sigpic
              Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
              " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
              "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                Идеи и предложения много мога да ти дам, в близкото минало дори правехме автомобилно списание с един приятел.

Като се видиме на ИталФеста живот и здраве ще говориме....че сега съм малко далече от БГрия....

пс: за последните 3 седмици минах около 15 000км с колата из пътищата на Северна Америка....сигурно имам над 10 ГБита снимки от всякъде...така, че може да напишеме една интересна статия за вашето списание...Из Америка на колела....или нещо от сорта.

лек списък с местата където бях...

1.Ню Йорк
                2.Атлантик Сити
                3.Филаделфия
                4.Бъфало
                5.Ниагара
                6.Торонто
                7.Монтреал
                8.Далас
                9.Лас Вегас
                10.Лос Анджелос
                11.Лонг Беач
                12.Гранд Каньона
                13.Кенеди Спасе Център (капе канадеръл)
                14.Маями
                15.Кей Вест (заедно с всичките други островчета)
                16.Орландо
                17.Вашингтон

Има и още ама вече не го и помня
                егати кефа, ти се обиколил цял сащ ве, а с каква кола джиткаш там?

Comment

Абе мистър Пропър ко туй подписче - откога си падаш по негърски тунинг

Comment

1.Хонда Акорд 2.4 сащ версия
                    2.Хюндай нов пак 2.4
                    3.Понтиак Гранд Прих на 50 000км 3 800кубика 4х4 200коня
                    sigpic
                    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от EvgeniiM
                      Абе мистър Пропър ко туй подписче - откога си падаш по негърски тунинг
                      ХАХАХАХАХАХААА
                      Просто ми хареса ГИФ-чето
                      А тва по-скоро е демо какво ми прави колата по преасфалтирания участък на Цариградско Шосе Никога няма да барна такъФФФ Мунинг!

Comment

Това е идея за обиколката в САЩ, трябва да пусна една отделна тема за Top Gear.
                        Алфа е диагноза
                        Аlfa 147 JTDm
                        Alfa GTV Extreme
                        Alfa 159 SW 1.9 JTDm

Comment

Манеее, продуцент в Клуб фиат, тест пилот в клуб фолксваген ... какво да говорим, май от всички автоклубове се събирате в това предаване
                          Значи не мога да кажа конкретно за последното предаване, защото не го гледах, но като цяло - водещите трябва да се поотпуснат малко, да не са толкова дървени и роботизирани в движенията и думите си... Всичко, което казват си личи, че е нагласено, може поне да изглежда все едно не е така Измислете и нещо, което до сега не е правено, примерно да направите състезание или съпоставка между стари модели автомобили - това ще се хареса на много хора, има много работи, които могат да се измислят за да се спечели публиката (според мен) ... Плюс това - също така мисля, че освен разни известни личности ще е много привлекателно ако имате нещо като томбола (or smth.) като във всеки брой на предаването освен известната личност се явява като гост (само да направи обиколка по пистата или пък изцяло) и един обикновен човек ... защото във всички предавания канят само известни хора, но никой не се е сетил как ще вдигне интереса ако покани някой обикновен човек и по-специално ако този човек сам си е спечелил участието
                          Fiat Punto Mk.II 1.2 8v
                          Fiat Punto Mk.I GT1

Comment

Първоначално публикувано от proper
                            Първоначално публикувано от BAKA
                            Всички в един глас да кажат ДААА!!!

Лелееее сори много... изобщо не се сетих и ник-а не ти познах.....
                            Тая вечер някой от вас двамата да беше към Красна Поляна на едно кафе?
                            Да, брат ми е бил ние живеем в Красна поляна
                            Алфа е диагноза
                            Аlfa 147 JTDm
                            Alfa GTV Extreme
                            Alfa 159 SW 1.9 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от kiler_4o
                              Манеее, продуцент в Клуб фиат, тест пилот в клуб фолксваген ... какво да говорим, май от всички автоклубове се събирате в това предаване
                              Значи не мога да кажа конкретно за последното предаване, защото не го гледах, но като цяло - водещите трябва да се поотпуснат малко, да не са толкова дървени и роботизирани в движенията и думите си... Всичко, което казват си личи, че е нагласено, може поне да изглежда все едно не е така Измислете и нещо, което до сега не е правено, примерно да направите състезание или съпоставка между стари модели автомобили - това ще се хареса на много хора, има много работи, които могат да се измислят за да се спечели публиката (според мен) ... Плюс това - също така мисля, че освен разни известни личности ще е много привлекателно ако имате нещо като томбола (or smth.) като във всеки брой на предаването освен известната личност се явява като гост (само да направи обиколка по пистата или пък изцяло) и един обикновен човек ... защото във всички предавания канят само известни хора, но никой не се е сетил как ще вдигне интереса ако покани някой обикновен човек и по-специално ако този човек сам си е спечелил участието
                              Продуцент в клуб Фиат?!?

това с обикновените хора не е лошо, важното е да е интересен избрания и на другите зрители не само на себе си, все пак тия предавания, а и не само те си гонят някакви комерсиални цели, това е нормално.
                              Алфа е диагноза
                              Аlfa 147 JTDm
                              Alfa GTV Extreme
                              Alfa 159 SW 1.9 JTDm

Comment

Извинявам се, объркал съм се имах предвид Клуб Алфа Ромео ... Ама за мен трите клуба (този, фиат и ланчия) са едно цяло (както би трябвало да е - трябва винаги да сме единни) ...
                                Ами интересен - предлагам себе си ... обещавам да не преобръщам колата ви по таван ... имам опит вече и знам кога е на път ... само вземете нещо по-стабилно от онази дачия, с която се беше преобърнал Иван от сблъсък
                                Между другото нека дойде ne0 със своята алфа да им покаже как се прави на състезателите с дачията
                                Fiat Punto Mk.II 1.2 8v
                                Fiat Punto Mk.I GT1

Comment

Working...
                                X